Citiraj:
mamma Juanita prvotno napisa
Citiraj:
piplica prvotno napisa
Citiraj:
Death-of-Art prvotno napisa
nego me jednostavno rastužila sama činjenica...da je netko toliko... zao.
ali moraš biti zla osoba za tako nešto. al ono moraš baš biti bolesno bešćutan.
Death of Art, žao mi je zbog tvog lošeg iskustva, ali mislim da si ipak malo zabrijala... :/
I ne mogu da se ne pitam, kako si ti sa tvojim dijagnozama napada panike i astme uopće razmišljala o neasistiranom kućnom porodu?
Meni je, piplice, nevjerojatno kako ti Death-of-Art pitaš, nakon njezinog groznog iskustva i
tretmana u bolnici koji je upravo bio okidač za njenu bolest, otkud joj ideja da ne rodi tamo.
Zaista se stvari mogu gledati na dijametralno različite načine, bez obzira na polazišne točke..
Da, ja to gledam drugačije.
DoA smatra da su liječnici bili neodgovorni jer su bili neljubazni ne znajući za njene dijagnoze, a po meni je i ona bila
neodgovorna kada je planirala neasistirani kućni porod sa tim dijagnozama (iako sada kaže da se šalila, imamo postove kao dokaz da je zaista razmišljala o tome).
I ona nije o tome pisala nakon njezinog groznog iskustva, nego prije.
No, to uopće nije tema rasprave, već je bila samo moja opaska koja mi se spontano došla čitajući ove postove...
Naravno da uopće ne opravdavam neljubaznost i bahatost osoblja, ali mislim i dalje da je pretjerano govoriti o ljudskoj zlobi i namjernoj bolesnoj bešćutnosti.