Imam ja još 7 kom.Citiraj:
TeddyBearz prvotno napisa
Printable View
Imam ja još 7 kom.Citiraj:
TeddyBearz prvotno napisa
Na Zagrebačkoj :x i isinoć kad sam vidjela topic, sjetim se toga pa poslije tražim papir sa naljepnicama i ne znam jesam ga u ljutnji frcnula u reciklažu ili ga još imam pa da ga pošaljem upravi.... :/
Meni treba 3-5 komada (nisam sigurna :oops: ).
Anyone?
Ne, nitko...pa ja imam 7 komada!! Ali ak ih nećeš...
Oprosti, nisam htjela da ovo zvuči ovak ružno.
Ako ih trebaš, slobodno se javi, bit ću dobra. :trep:
Ja bi :DCitiraj:
bilbo7 prvotno napisa
Pošalji mi ili da se nađemo?
ja imam na jednom kuponu zalijepljene sve odn 40 naljepnica a na drugom 15 pa ako nekome treba nek se javi na pp :)
Upravo otkrila da mi fale još dvije. :(
Ostala mi je jedna naljepnica ali ja sam u RI. Inače u RI prošli vikend dijelili su umjesto tanjura - jedan bijeli veliki tanjur, jedan bijeli mali tanjur i bijelu šalicu za kavu s tanjurićem. Ostali su bez tanjura i šalica a na letku piše da promocija traje do 17. kolovoza ili do isteka zaliha.
Na onom njihovom letku piše "Mercator zadržava pravo promjene dostupnih uzoraka setova u ponudi, nakon isteka zaliha određenih uzoraka." Ali nigdje ne piše da se može desiti da ostaneš bez ičega, kao što se pikulici desilo. :/Citiraj:
Bergamot prvotno napisa
Ja opet danas kupovala tamo i pitam drugu tetu, ova za razliku od prve nije bila nimalo ljubazna i odbrusila je kako su svi čekali zadnji trenutak :shock:
( pa nisu kupci stavili akciju usred godišnjih niti odredili datum do kad to traje...) i da kao piše do isteka zaliha, koje su trajale ciglih 2 dana :x jer su mi rekli da 05.08 više nije bilo ništa i da valjda ima još nešto u Dubravi, eh taman ću na suprotni kraj grada klapit za šalice...
Ja ću ovih dana poslati emajl upravi, pa eto ne bi bilo loše da to napravi još neko ko je ostao bez poklona, čisto da im ne pređe u naviku.
:shock: Mislim stvarno... :roll:Citiraj:
pikulica prvotno napisa
I nije mi jasno kako su mogli ostati bez zaliha kad te iste šalice normalno prodaju u dućanu. :roll:
na takav komentar tražim šefa. bez puno priče. ako osoba koju zamolim da pozove šefa neće - onda idem po cijelom dućanu, i vičem da mi netko pozove šefa. :xCitiraj:
pikulica prvotno napisa
uvijek dođe :mrgreen: .
tako sam se izborila i za gril tavu. nakon što su me dva puta vozali (doći će u utorak, pa u petak , pa u... p..m... ..) - digla sam takvu dreku, da se sve orilo. i nabavili su mi tavu. ;)
Sorcie, ma možda i bih tražila nekog, nego sam išla sa svoja 2 mušketira pa svaki vuče na svoju stranu...
Al moraću ja izgleda u školicu kod tebe ;)
školica je vrlo jednostavna :lol:Citiraj:
pikulica prvotno napisa
1. korak - ako može sorci, mogu i ja
2. korak - sad ću napravit isto što i sorci radi
3. korak - vidi, stvarno djeluje
:lol: :lol: :lol:
4. korak- Sve što može sorci, pikulica može još bolje :lol:
Izvještaj sa terena :mrgreen: - u Vukovarskoj još uvijek ima šalica. Ja nisam nažalost imala 30 naljepnica, nego 28, pa sam nalijepila samo onih 15 da dobijem barem one tanjuriće. Međutim, dobila sam još nešto bolje - četverodijelni komplet, šalica, 2 manja tanjurića i jedan veći tanjur. Ja super zadovoljna. :naklon:
Citiraj:
pikulica prvotno napisa
nemrem reći da sam zadovoljna četvrtim korakom....
ODUŠEVLJENA SAM!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Ja ulijećem u zadnji čas i dajem 12 Intersparovih naljepnica za 3 Mercatorove :mrgreen: . Pliiiiiiiiiiiz!
Iz Samobora sam pa bi ih trebala event. negdje u okolici pokupiti. Znači pošta ne dolazi u obzir jer je prekasno.
:trep, trep: :*
Ja još uvijek tražim dvije ako ih netko ne stigne iskoristiti do ponedjeljka. :)
ja sam podigla svoje salice jucer, kako su mi lijepeeee :zaljubljen:
velicina bas kako treba za kavu, ni prevelike ni premale
dobila sam one s tufnama (nije bilo opcije biranja)
sve mi je zao sto mi Mercator nije vise uopce usput (pa rijetko tamo kupujem), da nisam imala vise naljki za jos koji kompletic (a i za ovaj jedan sam dio sakupila, a zadnjih par dobila tu na forumu :D )
Gita, si ti uspjela kaj nabaviti?
Jesam šalice, bila cijela hrpa toga u Vukovarskoj, žene su dolazile s 10 kartona popunjenih. Nitko nije bio bezobrazan.Citiraj:
bilbo7 prvotno napisa
Hvala još jednom :love:
Danas je još bilo šalica u Vukovarskoj, samo jedan uzorak, ali bilo ih je. Dok sam čekala u redu sa Pikuličinom karticom koju mi je jučer poklonila :heart:, ženi ispred mene je ostalo još par naljepnica, pa ju je jedna druga žena zamolila dvije, a ja ostale i tako sam uspjela potrošiti i onih svojih preostalih 13 i dobiti još jedan četverodijelni komplet umjesto ona dva tanjurića. :D
Hvala puno, puno svim curama koje su mi ustupile svoje naljepnice. :love: :heart:
ako kome još 2-3 naljepnice pomažu rado ču pomoći!!! :love: :*
gotova je akcija.