pingo 29,
Znam i na koju čistačicu misliš :) .
Printable View
pingo 29,
Znam i na koju čistačicu misliš :) .
Jedino ta žena je čistila, ostale su samo smeće bacale. Ja nisam smjela ni na wc, ni pod tuš. Rekli su mi da pacijente peru članovi obitelji !?! A što kad nisi iz zg pa ti posjete ne dolaze svaki dan? A kahlice neću ni spominjati - nekad smo ih dobile tako prašnjave da smo mogle crtati po njima. Toliko o sterilnosti i čistoći. nije ni čudo da je svaka od nas dobila neku infekciju
ja ne kužim kakve veze čistačice i čišćenje imaju veze s dotičnom doktoricom?? :?:
na preporuku prijateljice, ovu trudnoću vodim kod nje, privatno.
dakle, u ovih 4-5 pregleda žena se pokazala iznimno srdačna, ljubazna, odgovara na svako pitanje, nježna na pregledu, na UZV sve objasni i pokaže (i još se pritom divi mojoj bebi :mrgreen: )...
Ja sam, za sada, super sretna i zadovoljna i nadam se da će tako ostati i ubuduće!
ma super je kad ideš kod nje privatno. ona je šef odjela PT1, zato spominjem čistačice i osoblje. na nju nemam prigovora, ali imam na njen odjel, a sad jel ona za to odgovorna ili nije...
doktorica me primila nekoliko puta bila je divna i stručna (naravno da je moja ginica imala krive procjene)
Meni je to bilo presudno, a bolnica ko bolnica:roll:
Ja sam ležala na PT1 mjesec dana i nemam primjedbi na bolnicu, al to može bit i zato jer sam ja provela pola života po bolnicama pa sam se nagledala svega i svačega. Jedino što ne mjenjaju posteljinu nego kad ih izmoliš, u mojih mjesec dana samo 1 put sam uspjela promjeniti plahte.
Inače stanje bolnice nema veze sa doktoricom iako ona jest šefica odjela, a babinjače su po mom mišljenju 10 puta veča koma nego bilo koji drugi odjel, katastrofa - pa čak i one nakon carskog na 1 katu. PT1 bar imaš svoj wc u sobi koji ako su cure u sobi uredne bude OK, pod se pere 2 puta na dan, a čistačice ko čistačice, više pričaju nego što čiste, samo ona jedna duge kose šutljiva dobro očisti.
Ja sam ležala na PT1 tri i pol tjedna do poroda i Ivanišević je mrak žena. Fantastična je.
[QUOTE=Nimrod;1605840]Ja sam ležala na PT1 tri i pol tjedna do poroda i Ivanišević je mrak žena. Fantastična je.[
moje iskustvo je vrlo složeno..nažalost s teškom anomalijom borila sam se 5 godina ..liječnicu su mi bili đelmiš i ivanišević..mogu reći samo ovo...nikada ali nikada u životu boljeg čovjeka i dr.nisam srela od prof.đelmiša...3puta me operirao u 3 godino i svaki put fantastično napravio svoj posao..smiren jednostavan najbolji...a prof.ivanišević..dinamićna strućna pomalo nervozna..ali prava žena za 5 šefica koju ipak obožavam!!
ova tema o doktorici Ivanišević me čak potaknula da se registriram, kako bih mogla podijeliti svoje mišljenje o njoj sa svima vama..... vidim da je večina iskustava sa dotičnom pozitivna, ali na žalost moje iskustvo nije takvo....dakle, kada sam htjela privatno obaviti redovan pregled i napraviti neke pretrage (nije u pitanju trudnoća) te pritome dobiti dobru i kvalitetnu uslugu, na preporuku prijateljice naručila sam se kod dr.Ivanišević; pod br.1.naručuje me (u pronatal) u 11 sati na večer???? dolazim kod nje...čekam red do ponoći!!!! a na njen komentar da "neka još malo pričekam" ja se našalim UZ OSMIJEH " ma nije problem, samo da u jutro stignem na posao" na što sam dobila njenu reakciju koja me strašno iznenadila i šokirala...žena je bila bahata, bezobrazna i vrlo ružno je odreagirala.... ok, to ne umanjuje njene kvalitete kao stručnjaka u poslu koji radi, ali ovakav pristup pacijentu kojeg vidiš prvi puta???????????? (možda je u tome i bila kvaka) no dobro, obavila sam pregled kod nje, tokom kojeg je bila ono "ok" normalna....da, objasnila je sve, bila otvorena za moja pitanja i razgovor...ali nikako se nisam mogla oteti onom dojmu s početka....nakon nalaza PAPA testa, prepisala mi je terapiju koja mi je prouzročila samo još dodatne (čitaj gadne) probleme, naknadno me slala i u Petrovu kako bi tamo uzela neki recept (a koji mi nije u tom trenutku ona mogla napisati) i rekla kako će ona sve javiti, a ja nek se samo pozovem na nju...opet sam doživjela fijasko...ništa nikome nije javila, ispalo je da ja muljam itd, itd, itd, itd....blalblalbla, muko moja, loše iskustvo sa Marinom Ivanišević svakako, ali ponavljam ne umanjujem njenu kompetentnost i kvalitetu kao doktora i stučnjaka samo na osnovu ovog mog iskustva....no ipak mislim da je pristup pacijentu isto jako, jako bitan, odnos prema pacijentu i način komuniciranja ipak mogu biti ponekad presudni.....
namjeravam trudnoću voditi privatno kod dr. ivanišević.
zanima me koliko se čeka da se dođe kod nje na red?
koliko je cijena pregled + uzv?
da li ju mogu dobiti na mobitel i izvan bolnice, odnosno ambulante ako budem nešto trebala?
kod nje je baš gužva tak da bi za termin 1.pregleda mogla malo pričekati iako je ta žena čudo koliko energije ima i naručuje za pregled i u 23h!
Ali onda svaki put kada obaviš pregled i kada ti kaže kada opet trebaš doći, odmah sa sestrom dogovoriš termin....
Mislim da je pregled + uzv 500kn, ali nemoj me držati za riječ, prošlo je ipak 2 god od moje T koju sam kod nje vodila.
Mobitel, ja ako sam trebala, zvala sam Pronatal, ali to je bilo možda jednom... Ne znam možeš li baš mob dobiti
Bok. Evo i ja se registriram na forum da podijelim svoje loše iskustvo s dr. Ivanisevic, u nadi da ce nekome pomoci. Imam apsolutno urednu prvu trudnocu koju sam od početka do 30.tj pratila u Pronatalu kod dr. Ivaniševic (UZV) i njenog supruga Dr. Đelmiša. Kako slove za vrhunske stručnjake, nisam sumnjala ni trunku u njih. Dr je ljubazna, svaki put se s njom smijemo na kontrolama, normalno razgovaramo mi kao neopterećeni budući roditelji, ona kao otvorena liječnica. No u 30.tj. smo valjda dr. Ivanišević naletili na "pogrešan dan" i apsolutno beningni razgovor (npr "opet nećemo vidjeti lijepo sliku lica jer se beba okrenula, kolege mi sve i svašta preporučuju, ja to ignoriram jer bi mi glava eksplodirala - npr probaj si srediti dr Zlopašu da te porodi") je doveo do toga da je dr. nas izbacila iz ordinacije uz riječi "ja sam gotova s vama, ne dolazite mi više, ne želim vas vidjeti." Mi se gledamo i čudimo, pitamo je jel se šali. Ona nastavlja da ne - "da smo je izvrijeđali kako ne zna snimiti UZV, odite si kod tog groznog čovjeka Zlopaše ak mislite da je bolji i sl". Takvu scenu mi nitko nije priredio u životu. Doktorica očito ima problema s egom, slušanjem i razumijevanjem, kao i osnovnom pristojnošću i samokontrolom. Mene je ovo uzasno pogodilo, uplakanu i u stresu, dr Đelmiš me pokušavao smiriti. Natjerao nju da se ispriča. Eto, dno dna za jednog liječnika, a kamoli privatnog (koji je uredno naplatio i ovaj sramotni susret). Nakon toga mi je nekoliko ljudi ispričalo slične epizode za dr Ivanišević i njene nepredvidljive i bezobrazne reakcije.
Meni se nije svidjelo što me gotovo svaki put kad sam došla k njoj na pregled (od toga jednom privatno) odmjeravala od glave do pete. Na zadnjem pregledu kod nje se baš neugodno zagledala u moje naušnice koje su bile jeftina bižuterija, možda griješim ali mislim da je njena reakcija (iako potpuno nesvjesna rekla bih) bila uvjetovana time što sam ja do nje došla po preporuci druge njene pacijentice koja je financijski za 3 glave viša od mene. Bila je stručna i ok, no nije me zadivila ničime.
Nije niti meni sjela...
Moje iskustvo s doktoricom (ili bolje receno 'profesoricom') Ivanisevic je lose. Vodila sam kod nje privatno trudnocu tj. dobar dio trudnoce. Meni je na ama bas svakom pregledu bila vrlo neugodna i neprofesionalna.
Evo par crtica: pozalim se na nesanice, a ona se na to okrene mojem suprugu, govori o meni u 3. licu kao da ja nisam tamo i nakon nekoliko svojih 'strucnih' verbalnih izljeva, kaze da to nije njezina domena, nego za psihijatriju. Jednom je cak oponasala moj govor i geste, onako podrugljivo uz rijeci da bi me stalno mogla slusati kako sam lijepa (sto je zapravo znacilo da sam glupa). U jednom razgovoru koji je krenuo u smjeru da ja volim sve kontrolirati, ona se obrati mojem suprugu i pita ga kontroliram li i njega!!??
Kad treba nesto objasniti, npr. koje pretrage slijede, to radi sturo i preko volje. Misli valjda da je meni ovo sesto dijete pa sam dobro upucena. Tako ja u nedostatku informacija potrazim odgovor i na netu, na sto se ona sprda s vjerodostojnoscu 'doktora googla' (iako mnogi doktori objavljuju svoje znanstvene tekstove na hrcku koji je eto upravo na googlu).
Tijekom jednog ultrazvuka, znaci ja na stolu, a slika moje bebe na ekranu, doktorica se bacila u sifriranu trac partiju sa svojom medicinskom sestrom, i to o ljudima (pacijentima) koji su bili prije nas. I to traje i traje...
I dobro, pustimo njezino arogantno ponasanje, sipanje uvreda i nepostivanje mene kao pacijenta, mozemo se osvrnuti i na medicinske propuste, a rijec je o mojoj stitnjaci ciji sam neregularan rad sama dijagnosticirala uz pomoc 'doktora googla'. Otisla sam izvaditi hormone na svoju ruku i predstavila dragoj doktorici nalaze (TSH 6,6). Zanimljiva je njezina reakcija: "pa ja sam mislila da vam je socijalna ginekologinja pregledala te hormone". Namjerno je pokusala svaliti krivnju na drugog, iako zna da od pocetka vodim trudnocu iskljucivo kod nje.
Bilo je toga jos, ovo su primjeri koji su mi ostali u glavi. Za mene je Marina Ivanisevic bahata, arogantna, podmukla, pasivno-agresivna i egocentricna osoba koja ima privatnih problema, a lijeci ih u svojoj poliklinici Pronatal. Kad razgovaram s prijateljicom koja ima pozitivno iskustvo s njom, pocnem misliti da je k tome svemu jos i podvojena licnost jer je njezin tretman mene i moje prijateljice potpuno razlicit. Tako da je to mozda, drage cure, kako vam padne grah! Okusajte svoju srecu kod Ivanisevic...
I by the way, ne izdavanje racuna i znatno duze radno vrijeme nego sto pise na vratima, daju naslutiti da bi Porezna i druge institucije imale posla u toj poliklinici.