Hm, pojma nemam. Ja ne vjerujem da ćemo mi doći prije 18. :/ Do onda će već valjda ući oni koji budu čekali od podneva. :mrgreen:
Printable View
Hm, pojma nemam. Ja ne vjerujem da ćemo mi doći prije 18. :/ Do onda će već valjda ući oni koji budu čekali od podneva. :mrgreen:
samo da ovo podijelim sa fanovima U2-a...danas smo išli u ZOO i nemreš vjerovat ispred stadiona, ispod jednog drveta, cura i dečko kampiraju...čekaju koncert... danas 08.08. oko 19 h...
očigledno su veliki obožavatelji.... :lol:
a možda im se nije dalo negdje plaćat spavanje,..
a možda žive u nekoj zabiti bogu iza nogu i sutra nemaju vlak/bus/brod/avion da stignu na vrijeme
a možda su ziheraši ko i ja pa se boje da će zakasnit ... :lol:
Bio je dečko na Dnevniku, cura je fanatik, on se šlepa uz nju, ali kaže da su tu jer hoce prvi uć na stadion. Ono, da se može reć da su bili prvi.
mlado - ludo... :mrgreen:
i, kako je bilo sinoc?
znam da je jos rano, al ipak da podignem temu.
Djuma, tek je večeras prvi koncert ... ;)
ajme, frendica mi je poklonila kartu za koncert!!!!
ne mogu još sebi doći :bouncing: :bouncing:
a taman sam se ufuravala da se to uopće ne događa i pokušavala što manje misliti o njima da se skroz ne ubediram
ihiii :sing:
Ja ne idem, al nekako opće ne žalim, slušam ovih dana stalno U2 i ufuravam se skupa s ovima kaj idu, baš se nekako altruistično veselim, bit će super :D
Sestra mi ide, a ja ću čuvat njenog klinca za to vrijeme, to me veseli.
Ponedjeljkaši, ste vidli ovo?
http://www.vecernji.hr/lifestyle/u-p...va-clanak-7290
wow
super! idem ukrast djeci balone :mrgreen:
nadam se da ima bijelih.
Nemam pojma gdje da uopće nabavim balone, a kamoli narančaste. Gdje se to kupuje? :oops:
mi smo trebali biti ponedjeljkaši,ali smo poklonili naše karte...
šmrc
:) dm, konzum...Citiraj:
TeddyBearz prvotno napisa
:shock: Ima balona u DM-u? Nisam pojma imala! :oops: Thanks! :*Citiraj:
ivy prvotno napisa
teddy jos si doma???
live broadcast!
http://bambuser.com/channel/Tompa/broadcast/236534
Evo, mi slusamo iz svoje dnevne sobe... Ne vidimo nist ali cuje se relativno dobro. ;)
kako je doooooooobro biti star :lol:
ja ne kužim volju da se satima ranije neko skuplja na stadionu, još i pješači jer nema prijevoza, čeka, gura se s desecima tisuća ljudi, dođe doma polugluh - i sve to još plati... :lol:
Ne kužim niti ja, ali problem je što ja imam kartu :roll:
ah, moje dijete bi ubilo za kartu :lol:Citiraj:
Mima prvotno napisa
a kaj će tebi ako tako razmišljaš? :mrgreen:
Da, da... recesija je kakti, a na stadionu u 2 dana očekuju 130.000 ljudi x prosječna cijena karte pa si računajte!
Oh, pa rado ću je prodati, ako ste spremne uložiti koji zveckavi novčić.
Kad smo kupili karte nije bilo recesije! Premijer nas je uvjerio da zemlja nije u krizi :evil:Citiraj:
Peterlin prvotno napisa
kulike nofčića? :lol:Citiraj:
Mima prvotno napisa
:shock:Citiraj:
Premijer nas je uvjerio da zemlja nije u krizi
pa kaj si ti njemu ikad vjerovala??? :?
Offt. uvjeravao nas je i da je zdrav, pa eto ga na!Citiraj:
Mima prvotno napisa
Prodaju karte prijavi na topic antirecesijskih mjera.... usreci nekoga (i sebe)! :love:
Nemam pojma, karta je koštala 750 kuna, ne znam što sad mogu za nju dobiti.
ni ja :lol:Citiraj:
sorciere prvotno napisa
baš sam malo prije to govorila MM-u
isusek... moja esprit torbetina - 330... :?Citiraj:
Mima prvotno napisa
i to sam jedva dala, jer mi je bila prekrasna, i na duplom sniženju... :mrgreen:
Ja mislim da je zadnji koncert tog tipa na kojem sam bila bio ona nekakva godišnjica Hit Depoa :mrgreen: ono kad su Hamedu slomili zub.
Još tad (a to je bilo prije fijuuu godina) sam se zarekla da ne idem više na takve koncerte.
Ah, to je MM kupio karte. I ja bih radije torbu.Citiraj:
sorciere prvotno napisa
ja ak se dobro sjećam bila jednom u domu sportova (u jugoslaviji) :lol: ... i rekla - nikad više :lol: :lol:
Citiraj:
sorciere prvotno napisa
sorciere ja i nisam tako stara :lol: ;) (šala mala naravno) pa isto razmišljam :*
super, znači nisu godine u pitanju !! :lol: :lol: :lol:Citiraj:
Blekonja prvotno napisa
Definitivno nisu godine, jer ja jedva čekam ponedjeljak :D . I iz mog dvorišta se na mahove čula prašiona, ljudi moji, jedva sam se svladala da ne odem pred stadion.
:D Bilo je divno, divno! :D
Čula sam svoje dvije najdraže pjesme, The Unforgettable Fire i With or Without You, presretna sam. :heart:
Moram skinuti sa moba slike i par pjesama, čini se da su čak dosta dobro uspjele s obzirom na to da su sa mobitela.
MM je priznao da sam imala pravo što sam ga nagovorila da idemo na obadva, he he! :mrgreen:
Inače cijene su :shock:, voda 15 kn, Pepsi 20, mrak. :roll:
Uh, jedva čekam sutra... :zaljubljen:
stvarno ste babe... ne, babetine! :evil:
Mi smo bili ''s druge strane'', što će reći na krovu zgrade u kvartu. Zvuk je bio predivan, čist, light show super, ali nam je zvučalo nekak, kajaznam, previše razvodnjeno.
Nabrijala sam se ovih dana i definitivno odlučila da bilo kak idem, ali više nemam volju.
Nove pjesme mi više nisu nešto, a ne sviđa mi se kako izvode stare pjesme...nema tu više bunta, žestine, snage...(kužim ja da su i oni ostarjeli, ali svjedno... :/ ).
(Da, meni je vjerojatno falilo malo atmosfere koja je bila na samom stadionu, ali mi to nije nekak više fora, nekako imam osjećaj kako nema više spontanosti na koncertima, sve je isuviše pomno isplanirano :/ )