I meni je na prvom testu bila samo sjenka tako da mislim da je to to. Ceeeestitam ti i zelim da imas skolsku trudnocu! :)
Printable View
I meni je na prvom testu bila samo sjenka tako da mislim da je to to. Ceeeestitam ti i zelim da imas skolsku trudnocu! :)
jooooj hvala ti sad sam sigurna kad je i tebi tako bilo...Hvala ti baš sam sretna :)
drzim fige sara29, sjenka se obicno pretvori u tamnu crticu. jedno upozorenje, nikad ne gledaj testove izvan okvira provodjenja (najcesce 10 minuta), jer se pojavljuje tzv. evaporacijska linija koja nema veze s trudnocom. ali ti imas i sjenku na svjezem testicu, stoga :-) javi!
Evo sad sam opet gledala test jedno dvadeseti put :) prestala sam brojat nakon petog puta :) i baš se vdid sjenka čak je dio malo poplavio :) ginekologu ću za neka dva tjedna ...hvala vam cure :)
Cestitam, meni je isto za obje trudnoce bila samo sjenka! I bilo je pozitivno naravno ;-) e prvi sam put odmah letila kod ginica i bilo je ono samo gestacijska vrecica bez otkucaja! I samo sam se bezveze zivcirala, tako ja mislim ako si inace zdrava i ne osjecas se lose mozes pricekati desetak dana !
Da osjećam se dobro. Baš super sad definitivni mislim da je ta moja sjena trudnoća .Hvala ti :) :)
Gle test reagira na odredenu kolicinu bete u krvi! Nju tijelo ne proizvodi ako nisi trudna! Crtica je slabije vidljiva jer je pocetak trudnoce pa beta jos nije velika, kada bi test ponovila kroz recimo tj dana onda bi se vise vidjelo! Sretno i uzivaj. ..