klo, tamo ih je ivar vec sablaznio.
Printable View
klo, tamo ih je ivar vec sablaznio.
Neznam kaj je tim babama cudno kao da one nisu dojile svoju djecu.A sto se tice tramvaja zakaj ne,ak je djete gladno zakaj nebi papao.
tramvaj je jos i razumljiv kad se u bolnici sablažnjavaju na dojenje!!!
sari i meni su se isto čudili u bolnici (tad je imala 16 mjeseci), čak je jedna sestra i zatvorila vrata od sobe da me ne gledaju s hodnika dok dojim! u dječjoj bolnici!!??
:shock:
kad su nam obje ruke i obje cice zauzete :lol:Citiraj:
kad se petra, lada i andrejček nađu u parkiću obavezno padne masovno dojenje, a nikako da to uslikamo...
kako kod nas stvari stoje biti će još puno prilike za foto session.
Nas su cak cudno gledali i dok smo se presvlacili u DM - u , a u Rijeci je to , hvala Bogu , jedino javno mjesto gdje se moze promijeniti ukakana pelena .
Ja bih nekome u DM- u zaista dala nagradu za tu ideju , to je pravi spas . Gadljivo mi je presvlacenje u separeu nekog kafica , a na zadnjem sjedalu auta malo neprakticno .
Tri put hura za DM !!!
:D :D :D
Evo, u našem parkiću je mama koja ima mališu malo starijeg od Tana i jednog od 8 mjeseci i doji i jednog i drugog (naravno, ne istovremeno), a nije na forumu :heart:Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
Sebe niti ne računam, to mi je ful normalno (ali se ljudi čude ko picek glisti) :cer
I na Boćarskom često mame doje bez kompleksa.
[quote="VedranaV"]I na Boćarskom često mame doje bez kompleksa.[/quote
I ja bijah jedna od njih... sjedila sam blizu one tete koja prodaje djindje-mindje i ona se sva rastopila kad nas je vidjela. I jos se pohvalila kako je ona svoju kcer dojila preko godinu dana i kako joj prvih sest mjeseci nije davala nista drugo... A tetica ima dobrih pet banki! I reagira bolje od mnogih pedijatara...
jučer sam dojila svog sina na klupici ispred konta i, kako vito voli papati u našoj sobici na krevetu, a kad papa vani, to ga iživcira pa plače pa papa pa promatra okolinu pa papa i tako je većinu vremena moja cika na nišanu pogleda prolaznika, prođe tako jedan stariji gospodin u prilično alkoholiziranom stanju i kaže: "gospođo, jeste li za kavu?" uf.... :/
ja sam ovog ljeta stalno dojila na plazi. a u Trogiru u kaficu ispred katedrale. kad idemo u crkvu onda i tamo sikimo u sakristiji ( gdje i budemo pod misom). a moj zupnik jos i pozove mame koje budu u crkvi da dodju s kikicima u sakristiju i kaze da ih mogu tamo slobodno previti, dojiti, ruke oprati, trcati(klinci, ne mame)
ja sam ovog ljeta stalno dojila na plazi. a u Trogiru u kaficu ispred katedrale. kad idemo u crkvu onda i tamo sikimo u sakristiji ( gdje i budemo pod misom). a moj zupnik jos i pozove mame koje budu u crkvi da dodju s kikicima u sakristiju i kaze da ih mogu tamo slobodno previti, dojiti, ruke oprati, trcati(klinci, ne mame)
:odvalj:Citiraj:
vitekova mamuška prvotno napisa
Ja sam u Tuheljskim toplicama dojila AA dok je kraj nas bila grupa tinejdžera (15-16 godina) koji su gledali DOSLOVNO otvorenih usta...
Lidija_33, super vam je zupnik!
Ivarice, ahaaaaaaaaaaa, zato nitko nije obraćao pažnju na nas kad je Ivar već pripremio teren :D
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...2ID=&Show=1395
u tramvaju, busu,avionu, brodu...a mrko me pogleda jedino zakoniti kad mu kazem da izvadi digitalnu i da me slika (smajlic sta se smije od uha do uha)
Ovakve mrke poglede sam i ja dobivala :smajli koji se rola od smijehaCitiraj:
Fortuna prvotno napisa
ja: "slikaj nas, slikaj nas!" (dok andrejček doji u bazenčiću, na spomeniku, naglavačke, sa šnitom kruha u ruci...)
mm: "pa imamo već sto takvih slika"
ja: "OVAKVU nemamo!" :lol:
Ja sam Frana ljetos na Korčuli kad bi navečer izašli na večeru uspavljivala dojeći na nekim stubama u sred grada. Naravno, malo povučenijim od vreve i gužve. Slučajni prolaznici su me samo raznježeno gledali s osmjehom na licu. I ja njih. Stvaro me bilo briga tko će šta misliti.
Off topic, Ivancica, jesi li ti ono trebala ići u Lumbardu? Daj malo komentara.
Jesam, trebala i bila, tj. svi troje. Bilo je fenomenalistično! Stavit ću slike za koji dan da vidite. Lumbarda je prekrasna, kao i cijela Korčula. Već razmišljamo da kupimo neku staru kuću tamo, jer bih mogla tamo svako ljeto.Citiraj:
NanoiBeba prvotno napisa
Ja sam jučer imala prvo vatreno krštenje - dojila sam Vida prvi put u javnosti i to na cvjetnom i bilo je baš super. :D
Danas mi je jedna žena u bolnici dok sam dojila rekla da joj nema ljepšeg nego kad vidi ženu koja doji dijete. A ja se sva rastopila....
u nami na kvatriću ima skulptura mame koja doji dečkića. andrejček je obožava razgledavati, prvo proučava dečkov pimpač a onda pokazuje cike i viče "mama! mama!" :heart:
petra ima slikovnicu sa slikama životinja i na jednoj je izvaljena krmača i nekoliko praščića koji se hrane i još je par cika slobodno. u istoj slikovnici je majmunica koja nosi malog majmuna i vidi joj se cika. kad petra "čita" tu slikovnicu obavezno komentira: cic-cic i pokazuje prstićem, pa onda na moje cike sa prstićem i cic-cic. onda obično slijedi cikanje. (neki put se pitam jel' hoće cikati ili hoće reči da joj je mama prasica ili u najmanju ruku majmunica :lol: )
malo off topic ali ms.ivy me podsjetila
ja ću riknut :lol:
Rastop, rastop, raznjež :)Citiraj:
Paulita prvotno napisa
a ja sam kravica :lol:Citiraj:
neki put se pitam jel' hoće cikati ili hoće reči da joj je mama prasica ili u najmanju ruku majmunica
s kim se ja družim... :roll:
boćarski,kingcross...da to nisam ja :smajli:
sve smo mi već probali...nisam od stajanja u kući a Marin je od onih "SAD!!!"
a znaš ti onu: "s kim se družiš takav si"Citiraj:
s kim se ja družim...
Offtopic, krumpiricka, Marin ti je preeekrasan... tek sad vidjeh slikice. Pa ne mogu vjerovati da je vec toliki, kao da si jucer rodila. Najzgodniji je, naravno, u Addicted majici! A ti imas, koliko?... 16-17 god.?Citiraj:
krumpiric prvotno napisa
fala fala :mama s nosom do plafona...ma,do neba:
22:smajl:
Dolaze hladniji dani, a sa time prestaje mogućnost dojenja na otvorenome, pa me zanima gdje ste dojile u centru grada (Zagreb). Postoje li neka mjesta gdje nije zadimljeno????
kafić u profilu, a i mcdonalds ima kutak za dojenje.
u trgovačkom centru tipa kaptol, gdje god uspiješ pronaći mjesto za sjesti. u dućanima, možeš u kabini ako ti je nezgodno.
ili u tramvaju :mrgreen:
ma mi smo i po zimi dojili vani kad bi naišla frka, jest da sam se smrzavala ali srećom andrejček pociki za par minuta.
mi smo usred zime i snijega dojili na klupici usred grada :mrgreen:
Mi smo prošle zime u hodu, doduše bio je u marami... A ave mi se čini da ćemo na isti način i ove zime! I stalno si mislim kako mora da im je super: vani hladno, a mlijeko fino toplo, taman kako treba...