nessie? :mrgreen:Citiraj:
mikka prvotno napisa
Printable View
nessie? :mrgreen:Citiraj:
mikka prvotno napisa
E, mikka, skoro si me rasplakala od miline :mrgreen: Škotska je stvarno prekrasna i drago mi je da ste se lijepo tamo proveli! Baš ti hvala na sličkama a za klince... nemam riječi :heart:
PS. Ako ti imaš 15 kila viška, onda sam ja u teškom poricanju svoje kilaže kad mislim da ih i ja imam isto toliko previše.
Uh, sad zavidim još više. Prekrasno!
Isto. Osim što je riječ o klincu.Citiraj:
enela prvotno napisa
Koji misli da je F cujica
Lijepo mi je čitati tvoje opise koji se stopostotno poklapaju s opisima koje sam čula od prijateljice-a bili ste gore otprilike u isto vrijeme :)
Fakat su ti dječica preslatka, ajme, kao s reklama! A fotke su fantazija. I sviđa mi se što s tako malom dječicom gibate okolo. Nadam se da ćemo i mi tako. Baš si bila vrijedna da to sve postaviš. Gušt je bilo gledati. "Obitelji u ogledalu" famozna! Što se tiče pejsaža, vidi se da se netko bavi ozbiljno fotografijom, a i portreti su odlični. :)
djeca su ti preslatka, ti si komad, slike su predivne, toliko da bi se ja sutra spakirala na avion....
fenomenalne fotke!
Mikka, slike su ti s-a-v-r-š-e-n-e!
Klinci preslatki :heart: , ti super izgledaš!
A Škotska... Putovanje vam je bilo odlično, stvarno ste puno toga obišli i vidjeli, pomalo vam zavidim. ;)
fotke odlične, krajolik fenomenalan, djeca uživaju, muž vidljivo umoran i iscrpljen, mama sretna i s osmjehom od uha do uha (ali ipak s kojom kilicom viška... :saint: )
Vidjevši fotke, i meni došla želja da se provozam do "gore"... :mrgreen:
Wow! Super su slike, super ste vi, a i ova "vaša kuća" izgleda prekrasno.
x.Citiraj:
karmazonka prvotno napisa
Rijetko kad imam strpljenja pogledati 139 fotografija, ali ove su me stvarno opčinile!
I inače Škotsku obožavam i nešto sam i sama obišla, ali nažalost nisam bila u Invernessu - nakon ovih fotki opet želim na sjever!
aj, lijepo! :zaljubljen:
ajme, bas san gustala! divota! koje lipo zelenilo!
djeca su ti prekrasna! a ti mi super izgledas :* :love:
Kory,Citiraj:
koryanshea prvotno napisa
koja ti je fotka najnaj?
(samo da vidim jel nam se horoskopi slažu :P )
mraaak, baš posebno, vidi se da vam je bilo super
a baš sam pukla na sliku koju bi trebalo vizualizirati pri porodu :mrgreen:
predivne fotke, a djeca su ti savrsena :heart:
uzivala sam, ko da sam bila sa vama... hvala ti :love:
Super ste mi svi :heart:
vidis kako melange poznaje djecake :mrgreen:Citiraj:
melange prvotno napisa
jako je bio razocaran sto niste isli na loch ness, rekao je: pa zar oni nimalo istrazivackog nemaju? :mrgreen:
imamo istrazivackog ali--nismo imali vremena i k. je taman pocela povracati u autu kod smo prolazili loch ness :roll:
tako da smo pozurili do odredista da ju stabiliziramo. jbg, treba proci cijelu skotsku u 3 dana, nesto se mora zrtvovati :mrgreen:
Divno. Sve.
:heart:
joooj fotke su savršene! neću ni napominjati da sam naglo dobila želju za odlaskom u škotsku...
Savršeeeeeeeeeno! Slike su genijalne! Obitelj u ogledalu :heart: .
Mislim da mi se nakon tvojih fotki Škotska sviđa više nego dugo željena Irska.
hehee. taman sam se neki dan sjetila nessie na google earthuCitiraj:
ivarica prvotno napisa
prekrasno, i ja bi tako :)
prekrasne slike, bas ste uzivali, zavidim vam :heart:
slikice pobudile u meni nostalgiju i predivne uspomene....
ja bi opet :(
ne sjećam se kad sam zadnji put vidjela ovako lijepe slike, baš su me ostavile bez daha, divota :heart:
hvala svima :oops: :love:
Kako sam samo uživala "putujući" vašim stopama.
Kažeš tir dana :shock: mislila sam da ste tri tjedan bili.
Lijepe fotke, a što se tiče psa bez noge koji se BTW zove "Bum", misterija ti je otkrivena na:Citiraj:
mikka prvotno napisa
http://news.scotsman.com/scotlandsho...ies.4305683.jp
divne fotke, predivne, sve do jedne
i prekrasna obitelj :heart:
Fenomenalan ambijent.
Izvrsne fotografije.
Preslatka obitelj.
A klinci su bas nekako posebni :zaljubljen: ...totalne su face. :)
e, hvala ti, sad cu moci sinu ispricati i tu pricu :)Citiraj:
Nymeria prvotno napisa
super slike :love: