martina123 :D :D :D
Printable View
martina123 :D :D :D
martina123 ~~~~~~~~~~~~~~~ za utorak!
martina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :D
andrejaaa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
evo da ja ja nakon dugo vremena prva vam zaželim dobro jutro i skuham :coffee: finu za sve.Šaljem vam svima veliki :* i :love: i brdo čarobnih~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve :* :* :* :* :*
Kavica s trudničkim virusima, hvala Ordep :heart: , pridružujem se.
Za krcati jesenski vlakić~~~~~~~~
Društvo na odmoru i ono koje radi (ja od sutra :x ) :heart:
Dobro jutro cure, gotov godišnji ali lijepo proveden!
Svima puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve šta im treba! :*
Bravo, Martinaaaaaaaaaaaaaa! :D vibrrrrrrrrrrrrram do neba za sutra :*
evo, ja jutros krenula s decapeptylima, jos 3 sedmice se druzimo a onda uzivam u dezeli :mrgreen:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
martina :love:
a sad kad sam se vratila splitam temu...
Curke, hvala vam! :love: :*
Jucer je bila stoperica, danas Betadine vaginalete i sutra u 6,45h u Maribor! ;)
~~~~~~~ :heart: !
od 40 cekalica bete u svibnju na 2 u kolovozu.......
a on ce cekat godinu dana da vidi je li nas unesrecio...
ma cure nemam rijeci, citam ovaj topic, vibram, ali sam toliko ogorcena da nista ne mogu napisati pametnog...
martina123 šaljem ti draga puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutrašnju punkcijui prekrasne js od :heart: :heart:
Šaljemo svima puno :* i :bye: od nas 3u1.
:(Citiraj:
Pinky prvotno napisa
martina ~~~~~~~~~~~~ :heart:
Decki, jako nam je tuzna lista...nitko u postupku, nemamo ni pokilaice ni klomifenke....kad ce neka od vas u postupak...nemojte mi reci da ce jos dugo lista biti ovakva :(
stvarno nam je tužna lista :(
proklet bio!
svima veliki :love: i :*
martina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Miss July i ja smo na supresiji, jos malo pa gonalcici - a eto nam i jesenskog vlakica ubrzo! :*
da, vi ste nam jedina svetla tacka...i jedva cekam da nam objavite lepe bete :heart: Kada pocinjes s pikanjem?Citiraj:
wewa prvotno napisa
jutros krenula s decapeptylima - peku, misha im! a gonal krece 7.9. aBdCitiraj:
marti_sk prvotno napisa
wewa dobro je kada pehche, znaci da je poceo R&R i da uskoro hvatate mariborski sareni vlakic ;)
Cure, sretno svima vama koje ste trenutno i postupku ili se pripremate za akciju - melankolicno jesensko razdoblje je kao stvoreno za prekrasne bete :heart:
wewa izvadi ih iz frizidera pola sata prije pikanja i pooooolaaaaako ih ubrizgavaj. mene na taj nacin nisu pekli.
prvo me je pikala jedna medicinska sestra, cisto da pokaze mm kako se to radi. ona bi to malo brze uradila pa bi me peklo, ali mm je to tako sporo obavljao da nikad nisam nista osjetila
:* sretno!
Martina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za super uspješnu punkciju sutra i neka ti ovaj postupak bude bingo :love:
našim malobrojnim curama u postupku wewa i Miss july ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjeh
andrejaaa nemoj brinuti zbog brljavljenja, samo miruj (to stvarno pomaže) :love: bitno da je bebek dobro! ~~~~~~~~~~~ za četvrtak
drage moje, svaki put kada pogledam listu opet me ulovi napad bijesa i zbog smrdljive države u kojoj živimo i još smrdljivijih ljudi koji ju vode :evil: svim čekalicama postupaka želim puno snage i živaca :heart:
to bi znacilo da moram ustati pola sata ranije - a radije biram peckanje :lol:
Maxime :*
wewa sretno
I ja sam danas krenula s Decapeptylima! :DCitiraj:
wewa prvotno napisa
Bome i mene je ovaj prvi pekao, a znam za tu foru da ih treba pustiti pola sata na sobnoj temperaturi.
wewa jesi li ti to tobro napisala da s Gonalima kreces 7.9.? To bi znacilo 14 dana supresije sto mi se cini puno kada znam da se s tim obicno starta sredinom lutealne faze. :?
Inace, ja sam u postupku u Ljubljani. :)
Svima :bye:
andrejaaa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~odmaraj i mazi mrvice :* :* :*
Sretno u postupku!Citiraj:
Aurora* prvotno napisa
da, to je standardni Mb protokol - izadje nekih 28 dana decapeptyla. a ja sam vec na kontracepciji, fakticki supresija se samo nastavlja ;) kazem, standardni dugi protokol.
ja sam bila startala sa decapepytlom 20.dc (nisam bila u mb) koji je prethodio ciklusu u kojem sam startala sa gonalima. nekih 25 dana decapeptyla ili mozda malo vise
dobar dan djevojčice
onima rijetkima u postupku i to uglavnom v deželi svako dobro~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (martina tvoj dosadašnji skor mi se čini vrlo obećavajući)
andrejaaa ništa strašno, za četvrtak i UZV ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vibrrrrrrrrrram draga :heart:Citiraj:
martina123 prvotno napisa
martina123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra
Cure moje drage, dugo nisam imala pristup netu,sad sam tu i gledam listu, stvarno ne izgleda kako smo navikle... :( neka ih je sramota!
martina 123, sreeeeeetnoooooo!!! super su ti folikuli i endic ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :D
a posebne vibre idu za Auroru i njen postupak u Ljubljani :D
wewa draga želim ti mariborski bingo :* :love:
martina123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bok cure i velika :* svima
martina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutra
aurora ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za postupak
sretna sad će mo definitivno izmjenjivati recepte a nadam se da je nalaz loše pokazao visok šećer
a noćima sanjam griotte :mrgreen:
eto da vam javim kako je kod mene danas bilo
danas sam bila na VV-u i odnjela kućni profil za šećer i na Merkuru na kontroli.Dok sam čekala u čekaoni već me je zatezalo malo po trbuhu...
otvorena sam za jedan prst i imam lagane trudove :/
rekla mi je dr. da moram strogo mirovati i da mi ručak nose u krevet ... a tko će meni nositi ručak u krevet kad sam sama doma :? :lol:
šaljem velike :* svima, a pogotovo curama koje su u bilo kakvom postupku
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da postupci uspiju
a najviše ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da postupci započnu i u HR i da se famozni zakon izmijeni
Dobro jutro,
nosim tople napitke :coffee: pa se posluzite.
Za Martinu ~~~~~~~~~~~ za danasnju punkciju i naravno svim ostalim za sto treba......
A za novi zakon :sing: .... iz petnih zila navijam da ga promijene.
Evo da i ja za prijavim jesenski vlakić,M mi treba doći danas ili sutra jer boli ko vrag,pa za 7 dana počinjem sa Cilestom! :D :D :D :D
Naravno u dezeli a ne u nas :evil:
Ici, SRETNO :*
ajde hvala Bogu da nas ima za jesenski vlakic.... tko zna sto nas ceka kod nas u Hrvatskoj sto se tice MPO-a
ici ~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno :heart:
martina ~~~~~~~~~~~~~~ za punkciju
dorica ~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
aurora ~~~~~~~~~~~~~~~ sretno
wewa i miss July ~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
za rušenje idiotskog zakona ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :evil:
ovo srce prije ljutog smajlića nije smjelo biti tu....ili može za donošenje novog, promijenjenog zakona koji nas tretira kao ljude...
xCitiraj:
ZO prvotno napisa
bez "zakonskog" srca :)