curke jeste li skužile da nam je rujan tu
sve vas pozdravljam :bye: , ljupkam :* , vibram za sve u postupku i u brigama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~ i psihički se spremam za današnju kavicu :coffee:
Printable View
curke jeste li skužile da nam je rujan tu
sve vas pozdravljam :bye: , ljupkam :* , vibram za sve u postupku i u brigama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~ i psihički se spremam za današnju kavicu :coffee:
da, rujan je tu, malo me žalosti lista za 8. mjesec sa samo trudnicom andrejom iz postupka :( i pomalo strepim što će nam donijeti rujan u cijeloj ovoj zavrzlami
rikikiki :zaljubljen: ~~~~~~ da produ mucnine.
martina123 i svima cekalicama bete ~~~~~~~~ :heart:
ZO, Dodirko, vikki, lilium, elena, tiki_a... ~~~~~~~~~~~ :heart:
kako je krenuo 9. mj, mene malkice drma trema :mrgreen:
kontrolni uzv je planiran za ponedjeljak, tad krecu i gonalceki i onda 14. aBd dezela - trudim se ne razmisljati, ali su sarene gace spremne :mrgreen: 8)
Ja se nadam lijepim vijestima u rujnu.... :mrgreen:Citiraj:
andream prvotno napisa
wewa.... kad sve krene onda kao da si u bajci, sve oko tebe samo pozitiva, budi cool i pozitivna i siri to oko sebe i bit ce prelako proci i punkciju i transfer i sve! :love: :heart:
e to je ono cudno, i jesam nekako cool, ni o cemu posebno ni ne razmisljam - cak ne listam ni stare topice :lol:
;) Tak treba draga, mene je prestao ovaj cool stil jedino kod transfera kada su mi pokazali slikicu mojih manekena... Razoruzali me... totalno!.... 8) :mrgreen: Ali tek onda...
Joj, nisam vam rekla kaj sam rekla kad su me vracali sa punkcije jos svu uspavanu od opce narkoze, ulaze oni u zajednicku sobu sa mnom i ja zatvorenih ociju bubnem: Ja se selim u Sloveniju....
Svi su se odrapali od smijeha... :lol:
I idem ja u 4ujutro na transfer i trcim ujutro po svojim stepenicama od vrta i promasim zadnje tri i raspanem se koliko sma duga i siroka... Pala sam drito na koljena, sad sam bas sexi sa izranjavanim koljenima.. :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
...malo smijeha...
ih, pa to je super znak! znas da sve bizarne price super zavrse - mi i nasi pasosi svakako upadamo u tu kategoriju, ovaj put putujemo s onim istim pasosima koji su ukradeni u februaru jer ih je u medjuvremenu policija nasla :shock:
Cure molim Vas pomoć...
Iskreno, što mislite o beti 33,70 na 12 dpo? Jel ima šanse da bude u redu?
wewa vi ćete u tim pasošima još i nositi fotkici svoje dječice, to ti doista želim, zaslužili ste to :heart:
martina123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da tvoja ranjena koljena zaklecaju kad čuješ visoku tetu betu :heart:
jel to bas DPO ili je DPT, ili je dana po inseminaciji?Citiraj:
smaja prvotno napisa
ako se radi o prirodnom ciklusu i prirodnom odnosu, moze se desiti da je embrij nesto duze putovao do maternice - implantacija se zna desiti i 7. dan po oplodnji. a nije niti siguran dan oplodnje - nekad spermijima treba malo duze da doplivaju. dakle, brojcica nije nimalo losa, ja bih je svakako ponovila za dva dana a u medjuvremenu zadovoljno trljala busu! :*
ovulacija je sigurno bila 20.08. a odnos je bio 19.08. navečer.
dakle danas je 12 dpo...
meni to sve izgleda krasno, samo laganini po duplu betu za 2 dana! :*Citiraj:
smaja prvotno napisa
smaja nadam se da će te ovo smiriti ( ovo je dio tabele koju sam ko zna kad i gdje našla i kopiraka u excel).
dani nakon O prosj. vrijednost HCG-a granične vrijednosti
14 48 17-119
15 59 17-147
žao mi je zbog kopiranja, uglavnom prosječna vrijednost bhcg 14 dpo je 48.
:bye: curice, ja sam nekako u omi ovih dana, možda neka viroza, nikako se pokreniti. pa sam svratila da vam pošaljem svima :* i :love:
smaja meni je 11 dan od et-a beta bila 31.5 i sve je ok bilo, sad sam trudna 7mjeseci tako da mislim da će sve biti u redu, za to~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ :love:
martina123 i za tebe draga , da ovaj put bude dobitno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
za sve nove postupke~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :love:
i mi smo svaki put imali neku anegdotu kad smo išli u MBCitiraj:
wewa prvotno napisa
! put je pao snijeg doslovno do koljena( ami linje gume na autu jer šta će dalmatincu zimske u nas puše bura je li? 8) ) ostali zaglavljeni još 2 dana u SLo ali:nalaz je MM bio i više nego odlićan za azoo 4 tube smrznute e tada nam ini snijeg nije smetao bilo je kao iz bajke a do tada smo izbeštimali sve po spisku i snigu i gumama!!!!
drugi put je MD imao želućanih problema na granici i jadan nije mogao trpiti i iza prvo nekjog stupa hopaaaa :lol: :lol: ( ja sam se kidala u autu od smijeha ali nalaz je isto bio LUDILO i mi nikad sritniji.
a sad sda vidimo oće li šta biti ili......da imamo šta djeci ispričati kako su mama i tata proveli se na putu do njih :* 8)
ici, samo laganini, sarene gace u kofer i no sikiriki! :heart:
da!da! no sikiriki wewa..............baš se tako i osjećam!!!
I stalno ponavljam onu od TBF-a : ništa mi neće ovaj dan pokvarit!!!! ;)
stiže poslijepodnevna :coffee: i hrpa ~~~~~~~~~~~ i :*
i ja si kuham kavicu, moj budući koji to još nije službeno al kaj je, je na sastanku pa ja ljenčarim i čekam majstora
Imam jedno pitanje: O bila jučer il prekjučer i sad mene već tak rasturaju cice, znam da nisam trudna al me frka da od silne brige ne pokvarim neke hormone ???
Sutra več idemo andrologu na VV, samo da kaže mb (mom budućem) da možemo dalje - jel zan netko kaj se tam radi, samo razgovor ili???
koliko se ja sjećam prvi put se ide na razgovor s njim, pregled je uključen, a poslije u sobicu u kutu
Nama je prvo (doduše u Splitu) pogledao nalaze, onda razgovor i naravno kratki pregled.
Hvala curke, vidim da je malo splašen jer neće baš razgovarati
sada će ići on sam, neće da idem s njim, a da mu dam moje nalaze? ili nema potrebe jer se zapravo radi o njegovom šećeru, testosteronu i spermiogramu
taya, uzimam poslijepodnevnu :coffee: , hvala.
smaja, tvoja beta 12-ti dpo jako dobro zvuči :D
thaia28 bravo za :heart: i :evil: polipu.
mariborčanke, ljubljančanke, za vas posebne ~~~~~~~ :saint:
A ja zbog posla nisam u druženju s vama kako bi htjela :( ...i zbog posla nema šanse da u rujnu odem u postupak (svako zlo za neko dobro, nadam se da će u rujnu pomesti taj neljudski Zakon).
sretna 35 imaš pp
Eto da se i ja malo javim.
Mali me lupka kao da igra nogomet pa ja ne mogu zaspati. Javljam se s mobitela - da se vidi koliko mi je dosadno. Imam zabranu sjedenja zbog kontrakcija pa mi je comp. ugasen.
Pusa svima a ja se javim kad se probudim
evo kuham :coffee: ,caj,kavu ,nes......
dobro jutro svima :*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
ne stignem ništa kao i obično, brišem na posao :x
Dobro jutro drage moje
eto otišo mb na VV andrologu, hmm više ga muči parking nego kaj bu tam
ja mu rekla da mora pitati dal ima koji način za popravljanje nalaza i koje tjuelesne aktivnosti su mu dozvoljene - baš smo sredili bicove i htjeli se vozati po bundeku a on krenut na fitness i saunu
ja čekam da me nazovu s nalazima mog kontrolnog brisa na aerobe, imala sam streptokok hem.ß, samo da ga nema više,, dost mi je više antibiotika
uglavnom, ugodan dan :heart: :heart: :heart: :heart:
hvala cure na tješenju, valjda bu sve ok...
zvala sam dr. i rekao je da idem ponovo vaditi za 5 dana i ljutio se kaj sam opće išla na svoju ruku tak rano i ima pravo....
:love: :*
dobro jutro curice; ici hvala na kavici
dorice tvoj igra nogomet, a moj ne voli čitati novine, kad sam stavila sinoć novine na trbuh, on lijepo jedan udarac, dva tri i novine su pale s trbuha :lol: :lol:
smaja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tiki_a nek onda 10. bude dobitan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
svima :bye:
Jutreko!
Evo i nas malo ovdje... M. se igra u svom vrticu na interaktivnoj dekici i jako je aktivan, pa hvatam vrijeme dok se zabavlja da se javim - mislim na sve vas, nisam vas zaboravila! :love:
Svima saljem ~~~~~~~~~~~~~~ i :*
smaja ~~~~~~~~~~ :heart: (i ja se nadam uskoro drugoj bebici!)
sretna35, dorica :* vama i vasim lupkalicama!
Potpisujem naše vrijednice, enya22 i sretna35 i dodajem ~~~~~~~~~~~~~~~~ za njih i njihove želje :love:
Bebel :love: :heart: ~~~~~~~~~~~~ i mislim na tebe!
Cure drage HELP
Trebam proveriti hormone ovaj mjesec, e sad kako mi stoji M samo sto nije stigla, a ja sutra idem na sluzbeni put tako da kad se vratim tad bi mi bio 5 DC,a hormoni trebam proveriti 3 DC...dali je to strasno ako ja proverim na 5 dan umesto na 3?
Lab u petrovoj daje upute da se hormoni vade od 3.-5. dana ciklusa, ja sam prvi put vadila 6. dan i bili su okCitiraj:
marti_sk prvotno napisa
eto mene, javio mi se dragi poslije androloga i kaže da mu je puno toga rekao al i da je izvadio hrpu krvi, da ga je natjerao da ponovi spermiogram ODMAH tamo, dobro da se noćas a ni jutros nismo keksnuli, samo ko će sad čekati 2-3 tjedna na nalaze!!!!
Ja mu rekla da kad je već tamo na VV da se raspita kaj se sve treba napraviti za ISCI pa da vidi da ne umišljam i kompliciram, ne znam jer to i napravio al je rekao da popodne moramo razgovarati
marti, možeš uredno napraviti hormone na 5. dan ciklusa
I meni drago da nemres u postupak (e sad se ljuti na mene kolko hoces) jer si mislim da trebas "hladne" i odmorene glavice krenuti u Maribor.Citiraj:
tiki_a prvotno napisa
Macko... jos samo malo, jos samo malo! Daj se cijela, ali tamo! :love: :* :heart:
Smaja..slazem se da ti je beta super, ponovis je za dva dana i onda ti bu srce na mjestu! Neka bude sve dobro kak i je do sada! :D :love:
linalena - drzim ti fige za dragog! :D
............
Svim curkama drzim fige do neba, za sve sto im treba!!!!!!!! :heart: :D :D
Stize i jutarnja kavica :coffee: :mljac:
........
Moje stanje, pritisak u donjem dijelu trbuha, kao da cu upravo dobiti menzes.....