Angie75 prvotno napisa
Sad mi pada na pamet jedna situacija koja se dogodila našim prijateljima. Inače su roditelji koji sve pokušavaju riješiti razgovorom, i stvarno su, za moj pojam, izuzetno strpljivi roditelji koji obožavaju svoje dijete. I sad, bili su s tad trogodišnjim sinom u dućanu, i očito ih je totalno izludio, mogu si samo misliti što je mali morao raditi, kad ga je tata izveo van, lupio po guzi i natjerao da sjedne u auto. I taj dio je vidio neki čovjek koji je ulazio u dućan, i čovjek je mobitelom uslikao registraciju auta i rekao našem prijatelju da će ga prijaviti ako još jednom vidi da je dijete lupio po guzi.
Kad je on to nama prepričavao, mi smo se skoro povaljali od smijeha, jer situacija se može usporediti s onom kad netko tko cijeli život vozi 50 na sat, jednom požuri prestići nekog i baš tad ga čopi policija. Oni su s tim djetom uvijek bili toliko strpljivi da sam im se uvijek divila, a mali je u to doba debelo testirao i iskorištavao njihovo strpljenje. I kad su jednom pukli, odmah im se zaprijeti prijavom...