-
moji decki spavaju svaki dan u isto vrijeme.dakle stariji,(4 god) jos uvijek spava i to min 2 sata.meni se nekako cini da je tu dosta do nas roditelja, naime, ja smatram da im je taj odmor jako koristan za opce stanje organizma i sve aktivnosti podredim tom dnevnom spavanju (nista drugo nije u planu u to vrijeme).
bilo je situacija, dok je bio mladji, kad je negodovao i govorio da nece spavati, ali ja sam forsirala...
-
moji decki spavaju svaki dan u isto vrijeme.dakle stariji,(4 god) jos uvijek spava i to min 2 sata.meni se nekako cini da je tu dosta do nas roditelja, naime, ja smatram da im je taj odmor jako koristan za opce stanje organizma i sve aktivnosti podredim tom dnevnom spavanju (nista drugo nije u planu u to vrijeme).
bilo je situacija, dok je bio mladji, kad je negodovao i govorio da nece spavati, ali ja sam forsirala...
-
mi već ne spavamo doma pa skoro od 3 godine.
Ali kad je u vrtiću nekad zaspi nekad ne.
Ali doma nema šanse.
-
Moja mala ne spava po danu od svoje treće, to je nekako došlo u doba kada smo je odvikli od dude ne znam dali je to povezano ili ne. Preko dana funkcionira bez problema a navećer dolaze problemi pošto ne želi na spavanje pa se većinom borimo do deset i pol. U vrtiću ide spavati bez problema!
-
Moja mala ne spava po danu od svoje treće, to je nekako došlo u doba kada smo je odvikli od dude ne znam dali je to povezano ili ne. Preko dana funkcionira bez problema a navećer dolaze problemi pošto ne želi na spavanje pa se većinom borimo do deset i pol. U vrtiću ide spavati bez problema!
-
moja curica spava svaki dan u vrtiću ali evo kad dođe nedjelja i svi smo doma-nema šasne! a meni duša spava :mrgreen:
-
spava u 99% slučajeva!
ponekad vikendom mi zeznemo jer obično imamo pretrpan raspored, pa preskoči spavanje, ali onda uglavnom bude nemoguća!
puno bolje funkcionira i ona i mi kad odspava svoje!
-
Od 4 ne spava vikendom, sada ima 5, prije ljeta pokušali sa nespavanjem na njezino inzistiranje no po putu iz vrtiča bi zaspala pa smo odlučili da spava...nakon ljeta ponovo se bunila i dogovorili da legne ako zaspi OK ako ne ne... spava cca 3 puta tjedno i to dobro funkcionira...
-
U vrtiću da jer se u jutro budi u 7,30 a vikendom ne jer se budi u 9,30.