Ja svom bebaču uvijek govorim sve najbolje. :D
Muža bih već rado nekad otračala, ali nemam kome. :mrgreen:
Printable View
Ja svom bebaču uvijek govorim sve najbolje. :D
Muža bih već rado nekad otračala, ali nemam kome. :mrgreen:
Ovo kaže i moj šef, uz dodatak: "..zadovoljni ljudi bolje rade, pogotovo žene".Citiraj:
icyoh prvotno napisa
a ša ba odma ne rekneeeš! evo jedan suosjećajni :love:Citiraj:
Anemona prvotno napisa
sjetih se priče moje prijateljice... njih je, na prvi dan škole, učiteljica zamolila da u nekoliko pozitivnih osobina opišu svoje dijete.
moja se prijateljica začudila kako je malo roditelja bilo u stanju to učiniti.
svi su počinjali s "moje je dijete pre živo ili neposlušno ili nezainteresirano..." pa tek onda teškom mukom pronašli i nešto pozitivno.
ne znam, možda neki previše očekuju i stalno su nezadovoljni jer im ta očekivanja nisu zadovoljena.
Šta bi tek rekla da pročita moj sastavak na temu "moj L je NAJ.." :mrgreen:Citiraj:
fegusti prvotno napisa
pa valjda je najbolji, najumiljatiji, najdruželjubiviji...
sve je stvar mantre.
onda njome utječeš na okolinu... pa ti tako nesnosno i zahtjevno dijete postane živahno i znatiželjno što puno bolje zvuči.
Spomenuta mama iz teme se, vjerujem, izrazila u danoj situaciji u kojoj joj je već bilo već puna kapa i trgovine i kupovanja i nečiji komentar je, makar dobronamjeran, prelio čašu i eto, epitet "zločest" je skliznuo s jezika.
Nesumnjivo voli svog sinčića, ali svi mi ponekad pomislimo kako su nam djeca mali gremlini (u fazi preobrazbe iz Gizma u male čupave zločeste).:)
Npr. ponekad sam zamišljena, nešto "zbrajam-oduzimam u glavi", pa me ljudi zaustave, pitaju neku info ili kažu kako imam zgodan ruksak, čizme, trepavice ili što već, a ja kao da sam pala s Marsa - ček' ček' da se priberem - ili se nasmijem "ponovite, pitanje, molim!"
Može se pomisliti da sam neka zbunjena osoba, vudrena ili tko zna kakva, ali postoje dani i "dani", tj. kad nisi baš u formi i raspoloženje nam je u silaznoj putanji (umor, posao, brige i sl.).
Na prvi pogled, hm, bolje je reći na drugi pogled, kao V. Rudan.:mrgreen:
Ok, sad sam se nafilozofirala.
slažete se s tim?
Ili je bolje biti ohol, praviti se glup, nervirati ljude da dobiješ ono kaj želiš?
Da li je biti dobar zaista dobro?
I ako jest zanima me kakvo veliko djelo ljubavi, dobrote, pomoći, sudruženja ste vi dali?
ovo je trebao biti uvod u novu temu...anemona sorkač.... :oops:
Nema frke, a ja to tvoje čitam i čitam i nije mi jasno "što je pjesnik htio reči", a kad tamo nova tema. :lol:Citiraj:
stellita prvotno napisa