Ja sam horoskopska djevica, pa sve volim da je uredno i u kutijama raznih vrsta. Strašno me nervira kad su stvari pomiješane, pogubljene, potrgane.
Sad to pokušavam usaditi svom malcu i nećakinjama. Imamo onaj ormarić s policama za CD-e, a nama su tu, uz crtiće, poslagane sve silne figurice s kojima se igraju. To uglavnom izgleda tako da ja lijepo poredam te figurice po vrstama, oni dođu i za pet minuta one su svuda po sobi, razbacani po tim policama i sl.
Posebno me smeta kad se pomiješaju ili pogube puzle. To volim da je na broju i u svojim kutijama.
Bojice i kocke isto imaju svoje kutije, ali kad se počnu igrati, brzo nastane nered. A kad treba pospremati, onda je uglavnom: Nisam ja!
Jedino je ova najmanja čistačica po "genima" i ona uvijek "popema".
Ali, ja NE ODUSTAJEM! :D :lol:
Kako su porasli, imamo novu foru:
- Uzmem samo vreću za smeće i dođem u sobu: Šta nije pospremljeno ide u smeće!
Da vidiš strke: NE treba, sad ćemo, pospremit ćemo, nemoj Mama!!!
:lol: :lol:
Imam još jednu foru: Kako smo trenutno u nadogradnji i unutarnjem uređenju, malo smo stisnuti s prostorom.
A on "velikih" igračaka, kolko voliš: stol s alatom, garaža na četiri kata, vlak i tračnice, pa dva stolića sa stolicama i foteljama, pa kućice za lutke, pa silne kutije, pa šator, pa.....
Jedini mi je izlaz bio da im malo dam jednu igračku, pa je spakiram, pa na mjesec dana dobiju drugu, pa kad dosadi treću i tako u krug. 8)