ja sam koristila neke roze od lola ribar, ne znam tocno naziv, i sasvim su ok
Printable View
ja sam koristila neke roze od lola ribar, ne znam tocno naziv, i sasvim su ok
ponavljam se :)
poklanjam:
Citiraj:
Lucas prvotno napisa
lola su oko 6 kn u DM,Citiraj:
Ninči prvotno napisa
a vir 80 od 10 do 13kn variraju...
Lola lady specijal su bivši Veo specijal. Evo što piše na njihovoj stranici:
Higijenski ulošci od najkvalitetnijeg pamuka omotanog viskoznom mrežicom primjereni su za najosjetljiviju kožu. Mekani, ugodni te s velikom moći upijanja pogodni su za zaštitu kod jačih menstrualnih krvarenja te za zaštitu tijekom noći. Ovaj hipoalergeni proizvod posebno preporučamo rodiljama.
ovo kako ih reklamiraju neka obise mačku o rep. :roll:Citiraj:
Elinor prvotno napisa
ja sam ih kupila nakon poroda i morala stavljat po 3 komada odjednom da mi ne propuste u slijedećih sat vremena. nisu ni do kolina onima vir.
a tek kad se počne ona mrežica lijepit za "gospojicu"..... :roll:
i mogli su makar malo kraće završetke mrežice stavljat jer ovako visi s uloška ko crijevo.
vir su deset kopalja bolje od ovih e no beovskih. :mrgreen:
koliko paketa vira mi treba? oce li 4 biti dosta?
planiram mozda ispod drzati jedan veliki librese da mi ipak ne procuri...
Ja sam u bolnici potrošila 2.5-3 paketa (ako se dobro sjećam). Ali, nisam puno krvarila niti tad niti kad sam stigla kući. Nisam imala ništ ispod te "vtCitiraj:
argentina prvotno napisa
Ja sam u bolnici potrošila 2.5-3 paketa (ako se dobro sjećam). Svako malo sam ih mijenjala. Ali, nisam puno krvarila niti tad niti kad sam stigla kući. Nisam imala ništ ispod te "vate" i nije mi procurilo ništa. Ali, to je tako individualno. :/Citiraj:
argentina prvotno napisa
Tko zna kako će biti ovaj put?
U Mercatoru prodaju Vir 80 uloške
meni je MM kupovao vir 80 u kerumu. ali mi je jednom donio veo i bolji su mi bili, mekši, ugodniji. a i jeftiniji za par kuna. 3-4 paketa meni nije bilo dovoljno, u bolnici sam ih potrošila 3 sigurno, s tim da sam prvi dan stavljala po dva i mijenjala ih prilikom svakog odlaska na wc. i još doma koliko mi ih je trebalo - sveukupno sam barem 10 paketa potrošila.
Isto tako.Citiraj:
marie26 prvotno napisa
kupila danas vir u tommy-u na žitnjaku; i to akcija-vir 80 oko 9 kn.
ma ja bum nosila 4 paketa, pa kad usfali muž će ić u shoping.
već vidim da će bit oduševljen :lol:
U Getrou su stalno 9,99 kn.Citiraj:
kupila danas vir u tommy-u na žitnjaku; i to akcija-vir 80 oko 9 kn.
da i u intersparu 9,99 kn, a u apotekama preko 15 kn užasssss
A one lola lady nisu ni par, mada su jeftinije 6,50 kn