a72 :D :D :D ma bravo ja mislim da je i beta dosta visoka kada je testić pokazao
Printable View
a72 :D :D :D ma bravo ja mislim da je i beta dosta visoka kada je testić pokazao
Koliko sam shvatila, boosteri se češće ne daju, nego daju, ali se daju na VV-u, a puno je nas bilo gore pa zato provjeravam.Citiraj:
a72 prvotno napisa
Bolje radi u petak.
a72 :D :D :D :D :D
Cure :* evo vam mali poklon od mene- Osjecaj
a72~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za petak :D :D :D :D :D
a72 čestitam od :heart: i još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da u patak ugledaš trocifrenu brojčicu i hvala ti na pjesmi, od kada sam je čula znala sam da je to moja himna i daje mi snage
Oooooo pa divne vijesti!!!!!!!!!
a72 iskrene cestitke!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :heart: Drzim sv efige ovog svijeta za petak, da ti beta bude kao moja!!!!!!!!! ;) :love:
Ugodan dan curke!
a72,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da beta u petak potvrdi test :D
a72, bravo - neka beta u petak bude visoka pa da potvrdi taj plusic koji moze znaciti samo jedno :D :D :D
a72,bravo,bravo,bravo :D :D :D
:heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~za petak
svim curkama :*
a72 :D Suuuuuper! Čestitam! :heart:
Predivno, čestitam, A72 ! :D Samo neka se nastavi ovaj niz...
a72, zar vec pozitivan test? :shock: Mozda su dvojceki! :D :D Cestitam draga! :heart: :heart:
a 72 čestitam!!!!!!! :D :D :D
a72 :D :D :D :D :D :D :D :D :D čestitam ti od :heart: draga moja generacijo, nadam se da će niz naših trudnica u ovom mjesecu nastaviti u inat Milinoviću i njegovom zakonu malih bebača će da bude a njemu :P :P
a72 :D :D :D bravo
jeeeeeeeeeeeeeeee a72!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
#####ovicu up your ass!!!!
jeheeeeeeeeeeeeeeeeeeej
imat cemo mi bebica!!!!!!
a72, ma suuuuuuuper, odlično!!!! :D :D :D :D čestitam!!!!! i ~~~~~~~~~~~~~~~ za viiiiisoku betu u petak :heart:
Cure :love:
a72 cestitam!!! :D :D :D
odlaganje i cekanje se isplatilo.... :saint: :saint:
ne znam, fritulice, vracene dvije briljantne blastice ,sve je moguce :*Citiraj:
fritulica1 prvotno napisa
rozalija, pa nismo samo generacija nego i zemljakinje, ja sam iz BL ,ali zivim u CG :mrgreen:
a72, četitam!!! :D
a72 čestitke i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se u petak potvrdi sa ogromnom ß i dva :heart: :saint: :heart: :saint: .
Svima puno :* :* :* :* :* :* od nas troje
A72, bravo, čestitke i od nas ~~~~~~~~~~~~~~~~
E pa stvarno je moguce! :D :DCitiraj:
a72 prvotno napisa
Ja vibram za dva :heart: :heart:!
a72 :D :D :D
čestitam
baš si mi uljepšala dan :*
evo da i ja poskočim za našu a72 :D :D (malo kasnim ali sam danas bila vrlo vrijedna i aktivna i obavila puno poslova po gradu)
svima :bye: & :*
a 72 za petak neka bude sto veca bete...
evo sutra idem prvi put na uzv da vidimo sto je gonal napravio...
da samo znate kako me strah toga....koliko ste vi jajnih stanica dobivale s gonalom...
a72 :shock: , ma braaaaavo, već sada plusić, izgleda da je beta pristojna :D :D :D
Superman :heart: i ja ću rano sa betom na sunce, prekosutra....ili sutra :mrgreen:
tiki_a~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za lijepo iznenađenje :saint:
tiki_a jako, jako jako ~~~~~~~~~~~~~~~ da ste ovaj puta uspjeli..... :heart: :heart: :heart:
tiki_a, za pravi zgoditak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
tiki_a, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~iz petnih žila za lijepu betu! :love:
:* :* :* :* :* :* :love:Citiraj:
ivica_k prvotno napisa
a 72 :D
tiki_a puno puno puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~
tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ma do neba za tvoju beturinu!
Wewa ,imas li nam ti sta prijaviti ?~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
iz petnih žila na našu tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
wewa još lagano čeki, ipak je još rano za testić ali kada ona izbaci brojčicu bete ima da padnemo u nesvijest. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za našeg wewca do neba. :* :* :* :*
tiki_a ja ovaj put najvise navijam za tvoj pozitivan test!
tiki_a~~~~~~~~~~~~~~~ od :heart: za lijepu betu!!!
sretna,pročitala sam danas tvoju priču u "mama i beba".Predivna je! :* za Vedrana Lupka!
a72 :D