jako mi se sviđa kako ste organizirale život :DCitiraj:
titulus prvotno napisa
tvoji će to vremenom prihvatiti, samo pregrmite ovaj prijelazni period
Printable View
jako mi se sviđa kako ste organizirale život :DCitiraj:
titulus prvotno napisa
tvoji će to vremenom prihvatiti, samo pregrmite ovaj prijelazni period
prvi je vikend prosao puno bezbolnije nego sto sam mislila da ce i moja je beba sada u vrticu. bilo je svega, ali ne pred njom. moj je tata plakao, ja sam se emotivno lomila, ali sam mu barem 15 puta objasnila zasto ovako mora biti. sve u redu za sada.
u zagrebu nas je docekalo hladno vrijeme i prolom oblaka, a nismo bas bile spremne na to. na brzinu smo izvukle topliju odjecu, a ona je vec smislila sto sve mozemo raditi nakon vrtica. tako sam ja planirala da odemo na jarun u onaj "muzej" pokretnih dinosaura, ali sam cula da se zapravo radi o nekom osrednjem satoru i desetak dinosa u prirodnoj velicini koje se pogleda za 10 minuta, a na pocetak su stavili mamilice za djecu ( automate). karte su po 40 kuna za odrasle i 30 za djecu. i sada ne znam isplati li se ici kad sam sve to cula? je li tko bio?
jeste li ikad vodile djecu u npr. prirodoslovni ili arheoloski muzej? je li im bilo zanimljivo ili to bas i nije za njih?
da, da viđa oca i to je korektno, ali ne baku i djedu. Čuj, pravnice, i sama znaš da ne postoji pravo djeteta na viđanje bake i djede. Drugo je ako je to tebi tako lakše...Citiraj:
titulus prvotno napisa
:oops: zanemari gornji post titulus, ipak bi trebala pročitati postove do kraja prije nego krenem nekaj blebnuti, sorry.
titulus, samo tako dalje! sretno!