Ali recimo ne kužim jednu stvar, ako ja želim naručiti dosta obleke, a tamo mi se čini kao da je sve od različitih prodavača itd. za 5 majca i 2 trenirke mogu na kraju platit 7 poštarina?
Printable View
Ali recimo ne kužim jednu stvar, ako ja želim naručiti dosta obleke, a tamo mi se čini kao da je sve od različitih prodavača itd. za 5 majca i 2 trenirke mogu na kraju platit 7 poštarina?
da ako uzmeš od različitih prodavačaCitiraj:
RozaGroza prvotno napisa
ali neki imaju internet trgovine u kojima možeš kupiti više komada robe, pa dobiješ popust na poštarinu
Hm, znam da sad ispadam totalni tudum, al eto ja jučer bidala za jednu super majicu i sad mi javili da platim preko Pay Pal, kako to funkcionira? Šta ne mogu jednostavno platit preko CC?
Idem malo skužit PayPal al sam lagano skeptična sa takvim sajtovima i MoneyBookersima itd.
Ne mogu ja to skužit, pa sad otvorim account pa čekam neke verification codes, pa sto godina teglenja da bi kupila jednu majicu! Prekomplicirano. A jest i ova Hrvatska na kraju svijeta, da nemamo normalnih on-line trgovina nego je sve nešto komplicirano :x
Evo moja frendica u Engleskoj naručila u D.P. u ponedjeljak, stiglo joj u Srijedu!!! Zašto i nama ne mogu malo pojednostavnit život?!
paypal otvoris account i polozis lovu i platis neku proviziju za transfer love
ja ti jedino mogu preporucit da vidis od ekipe koja zivi vani da se dostavi na njih pa ko skoro dolazi za zg dovuce sa sobom
meni sestra dolazi za bozic ak se mozes time okoristiti
http://www.ullapopken.nl/ullapopken/...nl&language=nl za puniji stas, mislim da ide do broja 62
http://www.missetam.nl/ POSITIE ti je odjeca za trudnice
http://www.msmode.com/
ne trebaš čekati taj code on ti u biti služi da ti na kraju vrate nekih dolar-2Citiraj:
RozaGroza prvotno napisa
za nešto :oops: ubi me ne sjećam se više
ali znam da ga nisam koristila i najnormalnije palačam pay palom
i pazi ako si već bidala i osvojila majicu a ne platiš je dobit češ lošu ocjenu
pa te pri sljedećoj kupnji neće milo gledati ;)
A onda budem kupila da ne dobijem 1 :mrgreen: samo stvarno su ga zakomplicirali!
Stray ove stranice su mi super, ali khm khm jedan sitni problemčić SVE su na Nizozemskom :lol: Al ajde vrtim slike, sve mi se sviđa a pojma nemam kako da naručim i jel dostavljaju igdje van Dutch-land?
I hvala što se nudiš :love: ali meni treba nešto stvarno pod hitno, evo danas majca koju sam normalno nosila prije 2 tjedna dolazi do pola trbuha :shock:
Stiže mi Dorothy Perkins valjda sljedeći tjedan i LaRedoute, ali i taj Redoute treba 2-3 tjedna pfffff...več počinjem nositi muževe majce, ali ne izgledam ni približno sexy ko one mršavice na reklamama koje su hiper zanosne u muževim košuljama :roll:
joj roza i ja sam cijelu proslu trudnocu provela u m robi :roll:
njegove rebe, majce, kosulje... ja sam inace preskrta za kupovanje trudnicke robe, nekako mi bacanje para a nisam radila pa mi nije bilo bitno
ali sada za drugu, pa nemogu bas na posao ici u njegovim hlacama, mislim da bi me poslali na ispitivanje :lol: pa sam prisliljena uzeti bar jedne hlace i mozda jednu suknju
naravno da jos nista nisam kupila i da sve odugovlacim, a stvari jedva zakopcavam odnosno dizu se preko trbuha, grozna sam...
Ja odustajem sa velikim O od paypala i e-baya....cijeli dan se maltretiram, pokušavam karticom uplatit na paypal, ali ne prima uplate, iz neznamtinijakojeg razloga, onda kad pokušavam linkat svoje-bay account sa paypalom da mi automatski dođe neka solucija za uplatu, ne prepoznaje moj ebay account...ma ono...sve što se može na ovom svijetu zakomplicirat se zakomplicira. I moj dan završava sa jednakom frustracijom sa kojom je i počeo, nema šanse da u našu ljepu Hrvatsku dopeljam par trudničkih sitnica, jer sam il glupa il je svijet otišo kvragu! :mrgreen:
meni nije jasno kako misliš uplatiti na paypal???
ja na pay palu nemam ništa uplaćeno nego aktiviranu karticu(amex)
i plati ne ebay pay palom
ali mi račun/plačanje dođe na račun od kartice skupa s ostalim troškovima
i sad sam skužila šta je to verification code kad ga potvrdiš onda ti se diže limit koji možeš potrošiti ali meni je ovaj šta ga imam sasvim dovoljan :mrgreen:
pa nisam detaljnije proučavala
Ma meni uopče ne daje opciju da sa kartice dignem lovu i uplatim na paypal, ili da uopče dođem do ikakve stranice koja ima veze s plačanjem. Stalno mi daje notice Service not Available :?
Ne uplacujes novce na Paypal, on sluzi kao posrednik da ne moras odavati podatke o kartici... Registriras karticu (amex, dc, master-kreditnu dakle) na paypal acc i onda jednostavno kliknes -plati-Citiraj:
RozaGroza prvotno napisa
Roba je odmah placena, a tebi kad stigne racun od kartice, tada placas...
Pa ne moze bit jednostavnije ;)
Ako si se registrisala na paypal, odi na njihovu stranicu i imas tamo -ebay uplate-... kad odes na to izbaci ti sve sto si osvojila na ebayu da mozes platiti...
Kad se registriras na payapal onda postoji onda imas neki mali limit (nekih 100 dolara recimo, vise se ne sjecam) ali samo za taj mjesec... kad dobijes racunu od kartice pise ti taj code i njega ukucas na pazpal kako bi se dalje mogla nesmetano obavljat kupovina... to je njihova provjera da si ti zaista vlasnik kartice...Citiraj:
Arwen prvotno napisa
sigurno nisam ništa ukucavala a plačam najnormalnije :?Citiraj:
Scandalous prvotno napisa
Sve je meni to jasno, ali kad na paypalu kliknem E-bay purchases i on mi daje da se ulogiram sa ebay username i password, govori mi da je unable to view my cart, a cart mi več ima 3 stvari unutra!Citiraj:
Uredno placas racune :lol: :lol: :lol:Citiraj:
Arwen prvotno napisa
Mislim da najvjerojatnije ili ne trosis jako puno pa nikad ne prijedjes limit ili imas dosta star acc kada je bio drugaciji princip... ili ti dobra kartica...
Ima dosta shema... ;)
Step by step... :mrgreen:Citiraj:
RozaGroza prvotno napisa
Prvo se valjda ulogiras, pa onda dalje...
1. SEND MONEY
2. PAY FOR EBAY ITEMS
Samo jos jedna stvar-jesi li registrirala kreditnu karticu?
A gdje mi živimo,jadne ti smo!Dok nešto dođe do nas već smo prerasle :lol:
Ja imam super iskustvo sto se tiče La Redouta.Doduše,istina je da se čeka 3 tjedna ali sve stvari koje sam naručila su mi jako udobne i kvalitetne pa i trudničke (grudnjaci i gaćice,spavaćice i pidžame za dojilje koje su jako praktične a nema ih nigdje za kupiti,hlače i majice).Nađe se i trudničkih stvari u pola cijene na njihovoj akciji na netu i dođe u 7 dana.Meni je već od 2.mj. trebala trudnička roba jer me sve stiskalo po trbuhu.
Roza ja često kupujem na ebayu i uvijek plaćam preko PayPala jer je tako najsigurnije (nitko osim njih ne vidi tvoj broj kartice).Ne znam koju ti karticu imaš ali ako je obična kreditna kao moja ne znam zašto bi ikakvu lovu njima uplaćivala.Ja sam se samo prijavila i onda su mi prvo odredili limit a kasnije sam im,opet preko kartice,platila cca. 1.50$ da mogu koristiti karticu neograničeno odn.bez limita.
Joooj kako dobrih stvarčica ima za bebače,a razlika u cijeni je neusporediva
Nisam :roll:
Music evo i ja čekam svoju prvu pošiljku LaRedouta, naručila sam neke super stvarčice, na akciji pa se nadam da bi mogle stič skoro, iako sam naručila neki cardigan koji nije na akciji pa se bojim da če me zeznut...jedva čekam, a ako ta roba bude OK a valjda ču onda naručit još što, samo nije mi onako pre jeftino, a i navučeš se, katalog stvarno svaka strana mi oči ispadnu!
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
RozaGroza prvotno napisa
Joj oprosti al evo cijeli dans se smijem nesto ljudima... ak te sto tjesi, barem si me razveselila...
Ajmo sad lipo ispocetka... registriraj kreditnu karticu na paypal...
Ja sam lipo sve poslikala -step by step- al kak sam stavljala ponovo win nemam sad program za smanjit slike... :roll:
ma samo se tij smij, bar da sam nekog nasmijala, a vjerujem da ču se i ja na kraju smijat, OD JADA! :mrgreen:Citiraj:
Ma ne da mi opciju uopče za ikakvu registraciju kartice, kad kliknem add funds, ili send money, ili................evo otvaram paypal........auuuuuuuuuuuuuuuu Nisam skužila ovo link credit or debit card....e KOJA BUDALA :!: :oops:
Ajde ajde samo polako... :lol: :lol: :lol:
Ak zapnes, tu sam... samo vici... :mrgreen:
Roza samo bez panike.Najbitnije je da sve dobro i pozorno pročitaš, pa onda kao što Scandalous kaže step by step. Isto to bih ti preporučila i kod kupnje na ebayu.Dobro prouči feedback prodavača,kolika je poštarina,u kakvom je stanju roba koju kupuješ itd. i onda će ti shopping na ebayu biti pravi gušt....Ja više kod nas rijetko što i kupujem jer kad usporedim cijene :roll:
Imaš pravo,cijene im znaju biti paprene,ali i roba im je super.Ja sam sada našla sistem pa prvo napravim duuugi popis,onda pričekam par dana pa krenem križati i tako jedno 15-ak dana dok se ne ohladim i dođem do neke razumne cifre.Da se pjesnički izrazim:Kad kreneš zbrajat' dođe ti plakat'!Baš me interesira kako ćeš biti zadovoljna s pošiljkom.Javi kad stigne.Evo meni danas stigle gaće ilitiga hlače i super sam pogodila broj.Inače bila 36,a sad naručila 40 i super su mi.Jaaako sam narasla ali baš me briga.Lijepo mi jeCitiraj:
RozaGroza prvotno napisa
imamo identican nacin laredout kupnje :mrgreen:Citiraj:
Music78 prvotno napisa
Uh koliki je moj popis bio, pa sam ga sutradan sama malo skresala, a onda došo muž pa govri: Ovo znam da nikad nečeš obuč, ovo ti neče stajat, ovo im se ne sviđa...i tako od mojih žnj broj stvari spala na 6 stvarčica :mrgreen:
Scandalous vičem ako bude trebalo :mrgreen:
Nego imaš neki savjet za traženje po e-bayu? Ja odem tamo, urihtam si broj, stavim new with and without tags, i onda gledam, mislim toga ima masu, jel ima neki način da to baš nekako pojednostavnim?
Ima naravno, ako si regala karticu na paypal ukljuci da ti izbor suzi na one koji imaju placanje paypalom (da se ne zeznes), zatim suzi izbor na s(kršitelj koda)ing worldwide...Citiraj:
RozaGroza prvotno napisa
Mozes odabrati vrstu robe koju trazis (trudnicka pa onda sportska, hlace, majice i slicno...)
Ako ti se pak neda bidati imas i *buy it now*
A ako pak bidas, mozes sa strane kliknuti *time left* pa ces na vrhu dobiti one koje upravo zavrsavaju...
Roza, ja u Laradoutovom katalogu ne uspjevam naći odjeću za trudnice :oops: Možeš mi dati točan link?
baš sam i ja to htjela reći :)
Ima samo par strana za trudnice u katalogu, ali kako sam ja naručila neke tajice i cardigane i trenirku nije mi bas bilo vazno jel za trudnice ili ne. Uglavnom sam stvari za trudnice naručila u Dorothy Perkins, tamo ima fenomenalnih majica maternity. Ali ne dostavljaju u CRO tako da mi frendica šalje.
Evo linka cure: http://www.laredoute.hr/katalog/katalog5/index.htmlCitiraj:
lucij@ prvotno napisa
Roba za trudnice je na stranicama 92,93,94,95,a donje rublje,spavaćice i pidžame na 332 i 333
:mrgreen: joooj tko bi to sve poplaćao?Mogli bi staviti zube na policuCitiraj:
tajuska prvotno napisa
RozaGroza jesi li se snašla sa plaćanjem preko PayPala na ebayu?
Hvala!Citiraj:
Music78 prvotno napisa
Hm, što se tiče paypala, našla sam rješenje! Preko foruma su mi cure savjetovale da kontaktiram jednu curu koja obavlja svu kupnju za druge i sve ide preko njenog accounta, naplačuje 15 kn pokupnji. S obzirom da mi je frka da nešto en zeznem, to mi je idealno rješenje. Samo joj pošaljem link sa stvarima koje želim i ona dalje sve obavlja :mrgreen: :oops:
Bitno da si se snašla.Ja sam isto prvih par kupnji umirala od straha.Sto puta sam sve provjeravala,ali zato sam sad pravi profesionalac 8) Najbolje bi bilo kad bi ti netko tko je već kupovao preko ebaya pokazao.Stvarno je jednostavno,ali kad ovako pismeno nekome objašnjavaš sve izgleda kompliciranijeCitiraj:
RozaGroza prvotno napisa
na ovo sam cisto zaboravila. kupovala jednom, bilo okej.
http://www.3suisses.com.hr/index.html
svidja mi se par stvari. kakve su velicine u odnosu na onu koju inace nosis??Citiraj:
tajuska prvotno napisa