Molim vas moze i meni preporuka i kontakt broj firme za adaptaciju stana u Zagrebu na mail hele.duj@gmail.com ... Pomozi te mi! HVALA VAM UNAPRIJED
Printable View
Molim vas moze i meni preporuka i kontakt broj firme za adaptaciju stana u Zagrebu na mail hele.duj@gmail.com ... Pomozi te mi! HVALA VAM UNAPRIJED
Pozdrav dragi ljudi. Molim vas za pomoć. Treba mi pouzdana i dobra firma za adaptaciju stana u centru Zagreba. Vidim da ovdje ima puno zadovoljnih kojim su radovi prošli u najboljem redu pa bih vas molila informaciju kojoj firmi da se obratim pošto od ranije imam traume od majstorskih radova te se be bih voljela ponovno naći u istim problemima. Nova sam na forumu pa neću moći primiti pp pa ako nije problem da mi javite na Mail jer bi trebalo čim prije početi renovirati(kompletno kupaona, centralno etaže, parket, klizna vrata, struja ) hvala vam puno na pomoći. Moj Mail je babymish7@gmail.com
http://secure.creditreform.hr/r?s=ko...152908&setlang=
komos građenje
i naš stan je u centru
Pozdrav, mogu vas zamoliti za neku provjerenu i dobru firmu za adaptaciju stana pošto vidim da vas ima koji su već obavili adaptaciju i bili zadovoljni ishodom. Hvala puno
Pozdrav zene :) Moooolim vas moze i meni preporuka i kontakt broj firme za adaptaciju stana u Zagrebu na mail zrinka.gott@gmail.com, obzirom da još uvijek ne mogu primati pp poruke.... HVALA VAM UNAPRIJED