Moji dečki su obožavatelji plišanih igračaka... Zapravo krpenih, jer plišane smo morali maknuti (grinje, alergijska astma i sl.).
Krpene se peru sa šarenim vešom. Još i danas. Suše se na štriku ili u sušilici (prije nego mi je krepala).
Printable View
Moji dečki su obožavatelji plišanih igračaka... Zapravo krpenih, jer plišane smo morali maknuti (grinje, alergijska astma i sl.).
Krpene se peru sa šarenim vešom. Još i danas. Suše se na štriku ili u sušilici (prije nego mi je krepala).
Ja perem plišance u mašini (na programu za ručno pranje). Mi ih imamo jako puno, cure ih vole i često se igraju s njima. Dosta ih imam spremljenih pa svaki put kod mijenjanja posteljine im izvadim neku novu pa im baš bude fora. Samo što bi one da svaki dan mijenjam posteljinu :) .
koji neprijatelj vam je to kupio :lol:
zašto tako negativno gledaš na plišance?
Ja sam ih odnijela ogromne količine u vrtiće i dan danas ih uzimam od svih tko ih želi donirati...od njih pravim lutke za kazalište lutaka, izvadim im punjenje, zašijem rubove i ispadnu fantastične lutke za kazalište..kod djece potiču maštu, nastaju predivne priče i fantastične aktivnositi koje nadograđujemo kroz cijelu godinu....
Na uvodno pitanje - ja bi ih oprala samo sa sodom :aparatic: bez deterđenta i omekšivaća
a na dilemu plišanci da ili ne - dobili smo ih bezbroj... ali evo korisni su nam pa ih trpim