da na VV 13,od 16 JS se oplodile 3 vratili a ostalih 13 smrznuli 5 dan.kad princeza malo poraste idemo po brata i seku :heart:
Printable View
da na VV 13,od 16 JS se oplodile 3 vratili a ostalih 13 smrznuli 5 dan.kad princeza malo poraste idemo po brata i seku :heart:
i da nezaboravim Milinoviću :evil: :P :PCitiraj:
laky prvotno napisa
Da imam smrzliće i to 14 njih petodnevnih. Od 20 stanica 18 se oplodilo, dvije se stale razvijati 3. dan, dvije vraćene-beta 0, i još 14 čeka na nas i mi na njih. Koliko znam ima ih po nekoliko u cjevčicama, jer se od,ah vidjelo da postoji velika šansa da neće preživjeti. Krajem mjeseca idem po prvu ekipu, pa ću znati za koliko pokušaja imamo, ali planiram se vratiti po sviju, ionako sam oduvijek htjele 4 djece
Da, ovo je anketa imate li smrzlice.
Dole je dodatno pitanje hocete li se vratiti po njih, ali na njega se ne treba odgvorati ako se nece, zato sam i to namjerno ostavila kao dodatno pitanje, ne glavno.
Ja sam bas htjela vidjeti tko su vlasnici (u broju ankete) tih tisuce i tisuce smrzlica.
8)
Upravo saznala da imamo dva smrzlića kod dr. Reša, ako ovaj put ne uspije idemo odma po njih.
imali smo 5, nakon poslijednje stimulacije, sad ih imamo još 4 u dvije slamčice i idemo po njih čim se poslože zvijezde (čitaj hormoni i jajnici :) )
čak i kad bi se oba primila iz sljedećeg postupka, nema šanse da ne bismo otišli po preostala 2 s razmakom od cca godinu dana. realno je mala šansa da se ulovi više od 1, a ako se ulovi i 1 mi ćemo :D
Imam još 7 smrzlića na VV. U 2 slamke su po 3 i po 4 -svi zamrznuti 5.-ti dan.
Ne :(
Ne :(
..da malo dignem temu... :D
Imamo 5 zamrznutih u Mb i mislimo se vratiti po njih.
Mi smo imali 7 stimulacija bez smrzlica, a onda nam je u 8. u Mariboru uspjelo ostati njih cak 5. Necemo nazalost ici po njih jer sam iz istog postupka rodila dvije male slatke bubice koje slijedeci tjedan pune 14 mjeseci.Citiraj:
tikica_69 prvotno napisa
Jako sam zalosna kad pomislim na njih 5... :cry:
Go, Snjeska, go!Citiraj:
Snjeska prvotno napisa
:heart:
u 2 postupka, od 100 inekcija 2x2 js..... hebem ti hdzovske jajnike.... :(
imamo u Pragu 7 embrija koji su zamrznuti u stadiju morule, evo nije nam uspio prvi ICSI,ali mi vec u februaru,martu idemo po nase smrzlice.
Imali smo 14 smrzlića. 9+5.
Od prvog odmrzavanja (9) imamo curku od 4,5 godine.
Od drugog odmrzavanja (5) sam upravo danas vadila betu (1188,1).
Više nema, sve potrošili.... :lol:
A kaj da velim, meni uspijeva samo sa smrzlićima :*