Uklonila sam ja slike sa servera... tako da ih vi nemorate micati :)
Printable View
Uklonila sam ja slike sa servera... tako da ih vi nemorate micati :)
Aaaaa, nesporazum :lol:
Sad slika nema nigdje.....Anciceeeeee vrati slike na server da cure mogu gledat preslatkog Filipa :heart: preko linka na vasu stranicu
Vratim ih čim ih vratim na server... :)
Anćice, presretna sam što je sve krenulo naprijed!!! nisam upratila što se događalo nakon onih suludih rješenja komisije, sad sam tek našla ovaj topic, a nisam vidjela ni u novinama (osim ono u 24 sata). Ljubi Filipa u moje ime, presladak je!
A ti se drži ko i do sada!!! :love:
čitam već par dana te vaše topice pa da se i javim. Čestitam Tebi i Filipu na tolikoj hrabrosti i ustrajnosti. Nije se lako boriti protiv takve birokracije i opake bolesti. Svaka Vam čast. Želim Vam svu sreću i uskoro stiže i jedna razglednica iz Samobora
Evo kako nam je počeo dan :roll: ..ujutro bilo sve normalno..ja spremila hranu za Filipa (onu u bolnici ne bi ni pas pojeo :/ ..a ne djete da za ručak dobije pileću guzu s kupusom )
Krenili u bolnicu i na porti nas zaustavi portir i veli ..ne možete na odjel ..tek za pola sata jer posjete su u 11.00h a sad je 15 do 11.00.
Ja lijepo njemu objasnim da mi djete leži na odjelu i da ga moram nahraniti i presvući i da plače za mnom... ovaj meni odgovara pa nek urla ima sestara tamo koje se brinu za dječurliju :x
Nakon toga popi.... i stanem galamiti na njega iz se glasa..puko mi filim :mrgreen:
On ne odustaje nego nas još sve izjuri van iz bolnice..ja plačući odem sjest na klupu :( ..onda nastade dreka i galama ..popiz..... drugi ljudi .
Na kraju onaj K. ...zove svog ševa i pita što da radi. 8)
I napokon nas pušta bolnicu (zatvor) :D
Dolazim u sobu Filip urala iz sveg glasa bio je žedan..nije mogao dohvatiti onaj daljinski ( kad stisneš ..dolazi sestra odmah u sobu) :roll:
Hranim sina..presvlačim ga ..brišem i onada dolaze moje tetke..dvije dosednjakovićke koje vole djelit savjete :lol: :lol:
Na kraju odlaze i mir božji ..konačno mogu biti na miru s Filipom.
Oko jedan sat dolazi žena s paketom za Marijanu... i onda nastupa ludnica..svi odjedanput žele vidjeti malu..tako da nam je soba postala autocesta :lol: :lol:
Nema veze glavno da je Mare dobila svog velikog slonaaa i novu odjeću i tretman 8)
I evo me sad tu tipkam ... pa za koji sat u krevet sutra je novi dan
:)