dille, lilly, odvalih od smijeha - molim lijepo za slijedeci izlet preko vikenda i meni javljajte!
Printable View
dille, lilly, odvalih od smijeha - molim lijepo za slijedeci izlet preko vikenda i meni javljajte!
Lejla, sad si me totalno zbunila jer ti datumi ne klopcu. Srijeda ova sada je 21 i ja sam za promjenu bez djetica jer se navikava u naschoolse o. Nece se dati pokupiti prije 18.00 od tamo.
Medjutim, meni taj dan nije za vozati se predaleko jerbo negdje oko 19.00, kad se muz vrne s posla, moram put R'dama, tu spavnuti jednom i onda u cetvrtak negdje od podneva planiram shopingirati po R'damu pa ako vam je to draza varijanta...
U cetvrtak opet moram biti rano u A'damu pokupiti djetica iz naschoolse tako da eventualni susret u R'damu planirate u pristojna doba (i ne predugo :D :mig: )
Meni se cini da bi neki vikendnji dan mogao biti zgodniji, sto zbog vremena sto jer bi konacno jednom i Ane mogla doci. Ajde da se dogovaramo za vikend u Zandvoortu. Znam gdje treba papiti, setati, pustiti djecurliju a sanse su bolje da ce me muz dovesti ako je sastanak negdje do cega ja ne moram navigirati (nije da ga tracam).
Da ne mislite kako sam si lijepo smislila blizu moram napomenuti da na vasem dijelu obale nema tako dobrih plaznih destinacija. :mig:
btw, dille, skupljaj si airmilese s njima mozes u Dolfinarium
R'dam, A'dam ????
Sad sam skuzila!!!!
Cure, javljajte kako je protekao vas izlet, ima nas sigurno 100 koje to pratimo!!! :lol:
Moze vikend. Onda sam sigurno motorizirana. Vec rekla muzu da ce imati jedan dan slobode, pa se, od silnog odusevljanja, ponudio da ce mi i auto oprati.
Zandvoort mi je OK. Samo, moji su premali za circuit.
A hranu sam ja obecala. Cisto da pokazem Lilly da ipak kuham... (a i da me moze kasnije na Receptima kovati u zvijezde). A svim vjernim citateljima obecavamo detaljno izvijesce i puno slikica!
Kakav je sad ovo kvazi-lokalpatriotizam?!?! Meni su Kijkduin i Scheveningen sasvim pristojni.Citiraj:
Lilly prvotno napisa
Nego,... tko je Ane?
Joj, Ancica???? :oops:
Ubit cu se!
Dakle Dille i ja smo upravo razgovarale tel., nedjelja je sasvim OK (to sasvim nije bas sasvim sigurno, jer su moja djeca potenijalno bolesna cijelu jesen i zimu.) Pa da napravimo raspored ...
Cure ako vec hocete detalja izvjesta sa izleta, onda pratite i pripreme!!!
Dille: Hrana
Lilly: Pice
Lejla: Voce /Povrce, temstski keksi.
Ostale prisutne (ovaj put) necemo gnjaviti, tretirat' ce mo ih kao goste!!! Lilly, daj nam adresu gdje trebamo izi u Zandfoort!
:lol:Citiraj:
dille prvotno napisa
Ja bih vam se pridruzila u nedjelju al nazalost nemrem jer sam na tecaju o autosjedalicama.
Pazite da se ne pokoljete pa da se nadete jos koji put, a po mogucnosti da i ja uletim 8)
Sta sad da radim?
U ponedjeljak mi je prvi (fulltime) radni dan!
Evo cu se rasplakati...
Hej ti dobila pos'o, a ja nista ne znam!!! Kad', kako, gdje???
Ne raduj se jos. Prvo probni mjesec, pa da vidim ima li smisla uciti o hipotekama i tako dalje...
Polazim prema R'damu za satak or so. Hocete sutra malo do R'dama? Nisam jos sigurna za nedjelju ali bojim se da cu ostati kuci spremati sebe, dijete i sta sve ne za iduci teski tjedan...
Ne raduj se jos. Prvo probni mjesec, pa da vidim ima li smisla uciti o hipotekama i tako dalje...
Polazim prema R'damu za satak or so. Hocete sutra malo do R'dama? Nisam jos sigurna za nedjelju ali bojim se da cu ostati kuci spremati sebe, dijete i sta sve ne za iduci teski tjedan...
Lejla, vidim tvoj odgovor kad ja pisem nesto ali topic se ne pojavljuje na listi i kad refresham ne vide se novi postovi...
Jel' i tebi tako?
Kod mene isti slucaj, navodno ce biti rijeseno.
Nego cure i sto ce mene tice ovaj vikend ne moze (iako je vjerovatno zadnji vikend lijepog vremena ove godine). Djecaci idu na rodjendan u 14:00. Sorry.
Dille, moja prva slobodna mogucnost da naletim do tebe (samo sa jenim) je u cetvrtak 06-10, pa cuvaj to jutro ako kako moze da popijemo kafu zajedno, mozda negdje napolju???
Steta!
6.10. ne mogu, moram s Ivanom na kontrolu u Westeinde.
Stvarno smo se super asimilirale - dogovaramo se mjesec dana unaprijed, k'o prave Holandjanke...
Ostaje nam onaj tjedan kad su vakantie (od 17.10.), tako ionako ostajem sama s djecom taj tjedan...muz ode u Pariz na neki kurs... mozda se smiluje i ostavi mi auto.
A do onda Lilly mozda i dobije otkaz, pa se uspijemo vidjeti.
Evo se vrnuh iz R'dama. Bolesna. I jos sinoc oka ne sklopila. Vrazji komarci. Od kud jos uvijek komarci, jesu li poludili? I kakvo je to vrijeme za raboliti se? Bar mjesec prerano. :otpuh:
Do ce tjedan herfstvakantie-ja i vikende okolo biti kod bake. Bit cu vam blize za dogovoriti se nesto kad ga budemo dovodili i uzimali. Ali spadamo li u istu zonu za vakantie? Vi bi mogli biti u juznoj? :cesh:
Provjerila. Nama je vakantie od 24-10.
E cure totalno ste privatizirale topic... Aj se please prebacite s dogovorima na mail 8)
SIR - YES - SIR!
Evo da Vam se i ja pridružim i zamolim za izlet u Zandfoort ali ja stižem za Kraljičin dan. Sad ćete reći ima još puno do tada (30.04.) ali tako da znate. Ja i mali bi trebali sletiti krajem aprila i ostati 7-10 dana. Bilo bi super da i onda organiziramo izlet.
ajme, i ja bih na izlet, a vi mi tako dalekoooooooooooooooo
sam bih na dille i lilly dodala datalj da je zapravo opasno vozit klince na biciklu i da u nizozemskoj svake godine pogine oko 100 klinaca u tim voznjama sa roditeljima na biciklu jer su klinci najcesce vezani, jer se pedalira uz promet i meni ne pada sjest sa malim na bicikl i nekud tako otici
Topic podignut...a ja mislila da je Dille krenula na proljetni izlet! :mrgreen:
mislim da ce leila tad vec biti u UK ali mislim da smo mi slobodniCitiraj:
Pliska prvotno napisa
ja predlazem jos i neke druge lokacije
Zaanse Schans http://www.zaanseschans.nl/
ima dolfinarium http://www.dolfinarium.nl/
ima i zoo u koj smiju psi ali nije mi nis posebno. doduse u odnosu na amsterdamski je raj na zemlji jer amsterdamski zoo je kozatvor, pogotovo dio za velike macke
Mi za kraljicin dan prodajemo i malac glumi ulicnog sviraca. Par dana prije sam u groznici zbog priprema a par dana poslije cistim svo preostalo smece...
shalim se, Pliska, gdje ces biti tih 10 dana? U A'damu?
Nego, zene, za susrete sa puno djece i mama se ne isplati placati skupe karte za Dolfinarije i slicno. Treba nam samo malo vece mjesto gdje se moze pustiti klince da skacu i makar toliko mirno da cujemo jedna drugu. Kod mene blizu ima bas takav restac koji je preko dana skoro prazan a ima igraonicu (nije Meki Donald). Nesto sam procitala da ce mu mjenjati koncept pa bi trebalo pozuriti....
:/
vec promjenili koncept, sad samo kritike medu recenzijama...
steta.
Mi bili ovdje prije desetak dana. Djeca se odusevila...
http://www.kidsplayground.nl/
Joj mene su ove zatvorene igraone spasavale kad su djeca bila skroz mala i nije bilo skole. Pogotovo u kisnoj NL.
Mi, mame, bi se nasle i cjeli copor djece i cijelo jutro proveli tamo. Ono od 9-12 pa ponekad i rucali tamo, ili njihovo ili nesto nase donjeli.
Djeca su uvijek obozavala. Tako nesto mi fali u Canadi samo za ponekad.
sto se mene tice mozemo i na plazu pa da mogu povesti i pse, meni je samo bitno da je u blizini parking za nespretne di se ja mogu ugnjezditi
ma da, plaza zakon
zandvoort ti je najblizi
(sad ti kliknes "da") ;)
tek sad procitah i suuuuuper ste mi!
Ali poseban :* ide mom favoritu, Lenici.Premedena je :love:
ma nama je sve blizu, jedino sto zaandvort iza 1.5. ne smijem sa psima. ja uglavnom idem tu oko nas na psece plaze
Kombinacija psi i moja djeca ne dolazi u obzir. Jako ih se boje.
psi djece?? :P