Jesu nase hrabrice tamo cujem samo neke muske glasove
Printable View
Jesu nase hrabrice tamo cujem samo neke muske glasove
i ja sad slusam, zavrsio je prvi blok, sad ce drugi s pitanjima
Bravo, hrabrice naše! :love: :*
jel to ksena sa grloboljom?
Curke :* :D
super cure, hrabro ste vi to izvele, hvala vam i u moje ime :love: :* , a za gđu Ingrid se vidi da suosjeća sa nama u svemu ovome, ali kao što je rekla vladajuća gospoda ne želi čuti što im se govori!!!!
Bravo :* :love:
:klap: :klap:
:naklon: :klap: :klap: :klap:
super cure!!! :klap:
Prvo pitanje je zasto je zakon morao ici po hitnom postupku i koja je sudbina ovog zakona?
odgovor (kolko sam uspjela poloviti): Cvrsto vjerujemo da ce sud cim prije naci vremena da rijesi ovaj predmet....
Zbog cega je hdz isao s ovim prijedlogom – ocekivali su od strane gradjana da ce jedan takav rigidan zakon prihvatiti....
Prijedlog iz 2004. nestao iz sabora i onda se pojavio u takvom izmijenjenom obliku.
Drugo pitanje je bilo ovo od Vedrane - MPO zakon je u sukobu s zakonom o lijecenju, i protiv kodeksa lijecnika...
Oni (vlada) ne zele slusati: puno se govori a malo se slusa; problem ove vlasti koja ne slusa gradjane.
Ovo je prilika da se zene umreze iz razlicitih struktura i da je to nasa snaga.
Ovo sto se dogadja od strane vladajucih, zena, – ne mogu shvatiti da zene iz politike tako govore – takav zakon je napad na zensko tijelo.
:klap: :klap: :klap:
Bravo cure, gđo. Ingrid :naklon: :klap:
Koliko vidim po reakcijama, bilo je dobro :).
Evo me :oops: . Nadam se da je bilo solidno. Nismo znale da ce voditeljica imati toliko pitanja na tu temu pa smo se orjentirale na opca pravno-politicka pitanja. Bitno je da smo stavile do znanja javnosti (iako malobrojnoj) da postojimo.
Bravo Jelena i Taca70! :naklon:
Evo, ja baš preslušavam snimku nakon povratka s kavice...
Miki76, kako mogu preslusati?
:bye: evo i mene s grloboljom. a i nemam grlobolju, nego sam brbljala previše na kavici pa sam promukla :mrgreen: strah me i pogledat snimku, kad znam da sam titrala i izvana i iznutra :)
Hvala, cure :heart: !Citiraj:
Miki76 prvotno napisa
Taca,
MM snimao u wav formatu. Upravo ga žicam da vidi dal može nešto napraviti s tim snimljenim materijalom, ali boji se da ne jer je velik file.
Ima li tko prijedlog kako da to uploadamo?
cure, hvala vam :heart:
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvats...retnicara.htmlCitiraj:
Žalosno je da smo uspjeli gotovo uništiti humanu reprodukciju, po čemu smo nekada bili četvrti u Europi i sedmi u svijetu.
Cure :klap: :klap: :heart:
legla s ptičicama i zaspala
nisam slušala :( a voljela bi
može netko staviti snimku :*
nisam slusala, ali vjerujem da je bilo super
hvala vam zene :love:
Nisam slušala, ali znam da ste bile super! Hvala! :heart: