Janko sa 30 mj, a Iva 23mj.
Printable View
Janko sa 30 mj, a Iva 23mj.
Nemam pojma od kad ja nemam pelene:mrgreen: a dečki nemaju, stariji od 25 mjeseci, mlađi od 30 mj
prije par tjedana smo skinuli istovremeno dnevnu, noćnu i sve između
imati ćemo u 10.mjesecu 3 god.
Mi smo dnevnu skinuli prije 2 tjedna- sa 27 mjeseci. Možda smo mogli i ranije, ali nisam htjela forsirati jer sam osjetila da nije spremna. Tu i tamo bismo pokušali, vidjeli da ne ide i odustali. I onda kad je došlo vrijeme- sve riješili u 2 dana i nikad nismo imali niti jednu nezgodu. I nije nam problem otići bilo gdje bez pelene jer curi nema šanse da se omakne :)
Noćnu joj još nisam skinula jer bude preprepunjena! Niti onu za dnevno spavanje. To je sigurno zato jer prije svakog spavanja pije čaj- jedno 2 dcl, i znam da se prvo toga moramo riješiti inače teško da će nam ići skidanje noćne.
24 i 18 mj. :-)
26, 18, 21
25 mjeseci ... sve odjednom i dnevne i nocne
u vrtic je krenula dva mjeseca iza toga, a jos nije znala govoriti kako spada, ali sam je naucila da uzme tetu za ruku i pokaze prstom wc.
Curici s 18mj (taman sam rodila pa sam joj rekla da sad on treba pelene..)
a dečkiću s 28mj......
19 mj. i dnevnu i nocnu. Prvi u svojoj jaslickoj grupi iako je bio najmladi :proud:
s 18 mjeseci noćnu, dnevnu dosta prije.
21 mj dnevnu, sad smo 25 mjeseci ali još nemam hrabrosti skinuti noćnu jer puuuunooooooo pije prije spavanja i do jutra je pelena teška za poludit'
Dnevne s 15 mjeseci, a noćne nikako da se riješimo.
Evo samo da se pohvalimo da smo s 23 mjeseca skinuli pelene! U roku pet dana rješili se pelena zauvijek, i dnevne i noćne.
Janko je s 2,5 godin skinuo i dnevnu i noćnu u tjedan dana.
Iva je s 23 mjeseca skinula u jednom danu i dnevnu i noćnu.
A nadamo se ovom trendu opadanja i dalje....
Koza, sad tek vidim da sam već odgovorila na ovu temu, jao...
D je skinuo dnevnu i noćnu s 25 mj
I mi se napokon prijavljujemo:): sa 2 godine i 10 mjeseci sam od sebe i dnevnu i noćnu.