nema veze s temom, ali što ovo znači?Citiraj:
sofke prvotno napisa
Printable View
nema veze s temom, ali što ovo znači?Citiraj:
sofke prvotno napisa
Ja se osobno nisam prepoznala u opisima, ali mislim da ćeš se složiti s tim da ne moramo nečim biti osobno pogođeni da bismo o tome imali mišljenje ili zauzeli stav.Citiraj:
sofke prvotno napisa
Vidjeh da sam ja ta koja ima 500 postova; moram priznati da mi se učinilo puno, ali ne znam koliko je to iz tvoje perspektive i što se uopće o nekom na ovom forumu zaključuje iz broja postova. Tako da taj dio nisam shvatila.
oguglali smo :mrgreen:Citiraj:
Trina prvotno napisa
sofke - i meni je bzvz brojati koliko netko ima postova (ako ćemo ih brojati, za razliku od male šape imaš ih dovoljno da ti se takav post ne bi trebao omaći),
a - on topic - bezveze su mi i gluposti o dojenju i pedocentrizmu. Čak bih rekla da se pedocentrizam pojavio istovremeno s izlaskom dugog dojenja iz mode... zar ne?
Mislim da je dojenje sasvim normalna stvar (samo što je naša seksualnost previše iskrivljena pa u tome vidimo perverziju) i to je li netko dojen dugo ili kratko ili nije uopće ne znači ni da će biti razmažen ni da će biti dobro odgojen, već o tome odlučuje jako puno faktora.
ah, evo lake konjice prebrižnih majki
čudno mi je kak se ljudi identificiraju sa svakim čudom, pošalje čovjek par postova (nebitan broj) i već smo mi 'mi', a oni koji nisu to napravili su - 'oni'...pa se neki čak osjećaju uvrijeđeno, kao Rode su opet napadnute..malo mi je to infantilno, al ajd, čovjek valjda voli taj osjećaj pripadnosti nekoj grupi..a još vidim da se neki osjećaju prozvani i zbog broja postova.. :mrgreen:
zavjera, kažem ja vama..urotilo se protiv nas :mrgreen:
Dakle, ipak nije bitan broj postova. A vidim, nije bitan ni sadržaj.
meni je članak debilan, tu potpisujem a zakaj, ali drugi pasus je pun pogodak.Citiraj:
sofke prvotno napisa
totalno mi je promakao ovaj moment. kad neko pise o Rodama, ja bi rekla da misli na udrugu i clanove, a ne neka sad bi rekla sta :mrgreen: po forumuCitiraj:
sofke prvotno napisa
:lol: 8) a evo ti i :* :love: :heart: da ne budem partipuperCitiraj:
sofke prvotno napisa
Da te potpišem, a zakaj, s guštom!
Iako, puno je stvari bilo baš na svom mjestu u tim starim vremenima...Ja se uvijek raznježim na rezoniranje starijih (ne svih, naravno) žena u Dalmaciji, kad govore o muževima svojim ili tuđim: Dobar je, glavno je da ne tuče! Kako je život nekad bio jednostavan, a onda smo ga mi sasvim zas.rali.
meni je tekst zbilja bez veze, tim više što mislim da je glupo izvlačiti primjere iz serije koja je čisti fiction... pročitala sam dosta njezinih tekstova, neki su zbilja bili super, ali ovaj mi je :/
i da, ak se ne varam, autorica ima dvoje djece.
:lol:Citiraj:
vertex prvotno napisa
ti si bome jako skromna vertex. :P
ja od svog m-a ocekujem jako, jako puno.
i dobijam. :mrgreen:
zivot je mozda bio jednostavan, ako si bio na suncanoj strani... a ako nisi...brrrrr
...svaki dan :mrgreen:Citiraj:
vertex prvotno napisa