molu :klap: dobra odluka (cure vjerujte u čarobnu moć kavica, pozitivne vibre se jako šire, a tipa svakih 2 godine dolazi do potpune smjene generacija - mnoge, gotovo sve postanu mame :zaljubljen: )
Printable View
molu :klap: dobra odluka (cure vjerujte u čarobnu moć kavica, pozitivne vibre se jako šire, a tipa svakih 2 godine dolazi do potpune smjene generacija - mnoge, gotovo sve postanu mame :zaljubljen: )
E sad da stvar bude najbolja, meni bi se moglo dogoditi da zakasnim, ali dođem do 18 h, sve ovisi o jednoj stranci na poslu, nije ne vrijeme vidjela obavjest na webu (već tjedan dana stoji :x ) pa će doći kasnije, umjesto sada.
pa onda definitivno moram ulovit kavicu prije smjene generacija, ja se mijenjam iduce godine :lol:
Znači dolazi molu :klap: , mmaslacak, dorica?, thaia28, Vali, slavnoka2, taMarelica?, Miki76, Marchie37, mimimuc i sigurno će biti još neko lijepo iznenađenje :) (a gdje nam je rikikiki???)
Znači desetak, to je lijepa brojčica za normalnu komunikaciju :)
JUPIIIIIIIIIIIIIII :D
Ja se već uplašila da ćete otkazati kavicu.
Vidimo se... :dancingfever:
S vama u mislima ovaj put :bye: Žao mi je što neću upoznati molu.
Svima :*
Vikki :love:
No, vidimo se u siječnju na VV :)Citiraj:
vikki prvotno napisa
vikki prodano!
Meni se više glupo najavljivat ... ionako sam stalni inventar postala na kavicama! :lol:Citiraj:
Jelena prvotno napisa
Vidimo se, naravno, zar si sumnjala 8)
rikikiki, ja nisam niti trena posumnjala :P
vikki, žao mi je što te neću vidjeti, evo jedan virtualni :love:
Vali i ja stižemo oko 18
A ko će onda biti tamo u 17h? Ja sama :lol:
Dođem ja do 17.15. Cujte, ja nikog neznam pa da ne zujim, kakav je to separe o kojem se pricalo? Ili ces ti mmaslacak odmah za sank :mrgreen: ?
Ja imam smedju poludugu kosu i rajf. Sad se upravo idem obuci tak da ne znam kaj cu imati na sebi. Nisam skroz sbvoja danas :lol:
Imam i ja rajf- crni i crna kosa, malo duža :lol:
Dabome da ću za šank, ja sam stari klošar.
Još se jedna kavica produljila do sitnih sati. Najizdržljivije su ostale do iza 22 h :)
Vesela ekipa: Vaka, molu, mimimuc, slavonka2, Vali, thaia28, mmaslacak, rikikiki, Marchie37 i ja. Baš mi je bilo fora danas.
Svima sto :*
rikikiki nadam se da si velika i okrugla draga.....
pusa svim trudnicama i trudilicama!!!! :* [/b]
Super kao i svaki puta, drago mi je da sam upoznala još novih.
taca70 :P što nisi došla i što nisi rekla da si Bosanka!
Ja na kraju nisam mogla doći i baš mi je žao, ali nadoknadit ću slijedeći put! :)
:* svim kavopijalicama!
Ajme da, fakat smo zaružile. Baš je super bilo! :)Citiraj:
Jelena prvotno napisa
Prošla sam par puta pored Olda .... i mislim si sigurno brbljate.... :)
Da nas nije vrijeme potjeralo, mogle bi mi još klafrati :mrgreen: u ugodnom društvu vrijeme leti!
drago mi je da sam upoznala nove cure :heart:
trebala si svratiti! :*Citiraj:
Dodirko prvotno napisa
curke.. bilo mi je jako ugodno u vašem društvu, drago mi je da sam vas upoznala .
Veselim se budućim kavicama i novim poznanstvima
:* :* :* :* :* od mene
ja krenula danas na posao pa cu tek sporadicno na forum. Bilo mi je super jucer i isto mi je drago da sam vas sve upoznala. Jucerasnji dan uz vas je prosao skoro pa bezbolno. :love: svima
Baš mi je žao što sam morala ranije otići. Jedva čekam sljedeću kavicu! Pusa svima i držim fige za sve! :*
a i sumnjala sam na tebe..........Citiraj:
Vali prvotno napisa
žao mi je da nisam bila ali moja jako mala beba čuda radi s mojim želudcem
do slijedeće kave :*