Da to su i meni rekli. Ja sam svoj bijeli kupila u Merkuru u Lesnini i bilo je i crnih. Pitaj tamo možda ih još imaju.Citiraj:
GrgurovaMama prvotno napisa
Printable View
Da to su i meni rekli. Ja sam svoj bijeli kupila u Merkuru u Lesnini i bilo je i crnih. Pitaj tamo možda ih još imaju.Citiraj:
GrgurovaMama prvotno napisa
Spomenula ja MM-u da bih htjela taj elektrolux-ov mali usisavač ali nismo ništa detaljno pričali i on mi osvane sa onim od 3,2 V. Još sa vrata sam prigovorila da zašto je kupio taj najslabiji. On je razgovarao sa prodavačem koji tvrdi da je razlika samo u tome koliko se koji može duže koristiti tj. koliko minuta se smije minuta koristiti a ne u snazi usisavanja iako to meni nema logike. Za ovaj piše 10 min. a za ovaj jači 12 min.
E sad naravno da mu nije bilo drago što sam ga odmah popljuvala (baš se ne znam suzdržati) a i poslije je meni bilo žao. Služit će i ovaj svrsi samo se trebam sjetiti da ga sad imam jer još uvijek skupljam mrvice sa krpom i lovim se metle. :lol:
Ja MM-a nikako da nagovorim na taj elektroluxov 2 u 1.
On meni stalno govori da to ne može biti dobro jer ima snagu samo 150 w (za razliku od običnih koji imaju snagu 800-1300 w)
Mi nemamo uopće tepihe ni tapicirani namještaj.
Dajte mi neki "materijal" da ga uvjerim.
Pa gle generalku sigurno nećeš napraviti, ali svakodnevne mrvice,dlake od ljubimaca i ostalo što se nađe na podu tokom dana rješava bez problema(ja imam maltezera i mačku). Koristim ga svakodnevno, a veliki samsungov koristim jednom tjedno.
XCitiraj:
studena prvotno napisa
onaj mali iz ikea-e.
odlican.
radi neumorno.....
Imamo ovakav, koma.Citiraj:
oriel prvotno napisa
Kupili ga prije 1,5, nešto malo manje i več mu je baterija na izmaku.
Prije njega smo imali onaj crveni od 9V, bio je zakon, praktički cijeli stan sam mogla preči sa njim i tek onda bi krepao. ali smo imali nesreču da nam se pokvario.
Bio je veliki kvar i to prije isteka garancije tako da smo dobili novac nazad.
Sada smo definitivno pogriješili što nismo kupili onaj za stepenicu jači kao od apri, ovaj je relativno slab, usisa sve, ali se brzo prazni
nisam nikad u životu imala taj ručni!
al u novom stanu ću imati!! :)
mi svoj nosimo i na skijanje i na moreCitiraj:
bucka prvotno napisa
odoh u potragu za ručnim usisavačem!
Apri, ovo je dobra ideja - da se nosi i na ljetovanje / zimovanje!
Cure... moja najtoplija preporuka za usisivač je Hyla. Imam ga doma i preporodili smo se svi ! Alergična sam na kućnu prašinu i imala sam velikih problema sa disanjem, a za spavanje da i ne pričam....
Kupila sam je prošle godine (sada je prošla godina dana) i nisam u početku vjerovala da će imati takav učinak, kao što je bilo rečeno, ali.... ugodno sam se iznenadila. Konačno sam si kupila jednu poštenu i pravu stvar za sebe, a i za sve nas u kući (3 dečka i mačak).
Košta, ali se isplati svaka kuna.
Toplo preporučam svima koji imaju malu dječicu u kući i vole čistoću u stanu !
prvo sam tražila ručni, pa sam mislila 2u 1 umjesto velikog usisavača, a sad sam opet pri odluci da kupim samo elektrolux ručni, 12V, a zadržim veliki.
Upravo je stigao plavi Elektrolux rapido wet & dry.
Može saugati ako se nešto i razlije ;-)
O, ima posebno temica o ručnim. :)
Moj je štapni, odvojivi, 2 u 1 (ručni se može izvaditi i koristiti samostalno). Moji dečki ga obožavaju, jer sad nema problema s mrvicama ispod stola na koje sam ja uvijek frktala....
podižem
Ima netko u novije vrijeme da je nabavio ručni usisavač i da ga može preporučiti? Sve što smo do sad imali ili je preslabo vuklo ili bi baterija otišla nakon par mjeseci...
Dyson.
Može kao štapni i kao ručni.
Predobar usisavač.
Sent from my iPhone using Tapatalk
U smecu su vec odavno, ali sjecam se da je jedan bio no name, neki jeftilen, kupljen u Super Konzumu i jedan Philipsov (koji tocno tip, ne znam).
Ja sam već svima nahvalila ovaj, može biti i ručni i štapni. Može se zasebno kupiti i dodatna baterija (ja sam uzela da ne moram čekati da se napuni ako usisavam dulje od 25 min)
https://www.jeftinije.hr/Proizvod/19...vac-ljubicasti
Hvala cure!
Informacija je stara vise od 10 godina, no vidim da Electrolux i dalje ima ručni usisavač koji odgovara opisu, a kako stari linkovi ne rade, zanima me je li rijec o ovakvom:
https://www.electrolux.hr/vacuums-ho...ner/zb6106wr/?
Molim i za novije informacije koji ručni usisavač je sada best buy?
Ja imam drugi po redu Electrolux Ergorapido, prvi je trajao 8 godina sa jednom promjenom baterije. Ovaj novi je već nakon 2 godine drastično smanjio trajanje baterije, sa 15-20 minuta na svega 5 minuta, po meni jedina njegova boljka. Ovisi naravno koliko često se koristi, moj je svaki dan u pogonu.
Hvala Jainina na podijeljenom iskustvu.
Gledala sam gdje bih uzela Electrolux Ergorapido, ali cini se kao da ga povlace iz prodaje, jer ga u ducanima (u Rijeci) vise ne drze, eventualno jos gdje putem interneta sam nasla i to onaj slabiji, a mislila sam ipak kupit jaci.
Najjaci kojeg sam trenutno bila nasla je od Gorenja, 14.8 V, s nastavkom za dlaku kucnih ljubimaca, pa sam brze bolje uzela ovoga: https://www.sancta-domenica.hr/mali-...-mvc148fw.html
Javim povratno dojmove kad ga isprobam dovoljno. :)
Mislim ds ja imam takav ili neki vrlo sličan model, prezadovoljna sam.