joj, yayo, ne kužiš! davor je duhovit! :!: samo to dobro skriva.
ni ja ne tučem meso, ali isto tako ne volim savjete o mesu od vegetarijanaca, o odgoju od ljudi koji nemaju djecu, o prometu od nevozača, i tak to, valjda sam ograničena.
Printable View
joj, yayo, ne kužiš! davor je duhovit! :!: samo to dobro skriva.
ni ja ne tučem meso, ali isto tako ne volim savjete o mesu od vegetarijanaca, o odgoju od ljudi koji nemaju djecu, o prometu od nevozača, i tak to, valjda sam ograničena.
Ondak dobro :mrgreen:Citiraj:
Joe prvotno napisa
Tučem meso samo kad ga poham...moji vole jako tanko
Pa i vegetarijanci su nekada bili ljudiCitiraj:
Joe prvotno napisa
:mrgreen:
Mi imamo plastične daske, ježim se rezat na njima radi plastike koja se vjerojatno razreže i bude dodatni začin našim jelima.
Drvene su dio folklora, nemrem bez njih. Iako nemam ni jednu :roll:
(friško doseljeni)
Ma pusti, vegetarijanstvo me preporodilo. 20 godina sam u tome. A kuhao sam i prije ;)
Tako valjda evoluiramo. Od žlundre koja "je zdrava" prema raznovrsnim ali i dalje mesnim delicijama koje "su zdrave", preko vegetarijanstva koje "je zdravo" unatoč brojnim zamkama, do sirove hrane koja "je valjda zdrava" i dalje. Svatko se negdje nađe, a rijetko kome se pruži prilika preskočiti žlundru.
volim ja vegetarijance, a posebno njihovu klopu koja je maštovitija i ukusnija od mesne. ali ne volim kad vegetarijanci kritiziraju mesojede. volim toleranciju. ne volim aroganciju. i tako, OT sam, pa neću više...
potpis...Citiraj:
Joe prvotno napisa
Pravi vegetarijanac bi zapravo trebao imati odlike prosvijetljenih svetaca, jer ne nosi na čelu oznaku da je vegetarijanac niti je zelene boje, ali se od njega, ako je pravi, očekuje da ostane cool i usred najžešće mesojedne prehrambene prepirke i nastavi mirno grickati korijen peršina sa zadovoljnim izrazom lica. Ne bi ga smjelo smetati da ni usrad bogatog žderneka za njega nisu ništa ostavili bez mesa, a oduševljenje hranom bi mu trebalo biti strano. Nikako ne bi smio primjećivati očito loše prehrambene navike svojih bližnjih, a najmanje bi se trebao hvaliti svojom prehrambenom orijentacijom.
Iz ovoga je očito da vegetarijanstvo ipak nema baš posebno izražene odlike prosvijetljenosti. Ljudi smo. Volimo papat. Riješili smo se ovisnosti o mesu i sada puno laprdamo o hrani.
ja niš ne kužim šta ti davore želiš reći svojim postom... :paglu:
da ekipa na grincajgu ne pati od svetosti i na tulumima obično ne dobiju jesti iako imaju apetit
Kod mene dobiju...uvijek stucam koju mrkvicu na drvenoj dasciCitiraj:
Davor prvotno napisa
nemojte mi istjerivati mak na konac na topicu o kuhinjskim daskama! :verbalni salto mortale:
samopozivam se, valjda si toga svjesna.Citiraj:
yaya prvotno napisa
Bit će brisanja, čini mi se :mrgreen:
Jesam..ma samo ti dođi :love:Citiraj:
Serpentina prvotno napisa
Preferiram drvene, od bambusa. Perem ih ručno: deterdžent za pranje suđa i topla voda. Plastične perem u suđerici.
ja sam danas našla povoljno i kupila keramičku dasku, jer su mi plastične grozne, sad čekam da ju isprobam :)
ja sam uzela i staklenu al me stvarno nervira zvuk noža po njoj
al nju koristim ipak, posebno kad piletinu spremam jer ne mogu smisliti miris peradi i kako se samo lijepi za daske