:cry: :cry: drzite se
Printable View
:cry: :cry: drzite se
:cry:
:cry: :cry: :no:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :heart:
pa sto je to posljednjih dana ???
:cry: :cry: :cry:
:cry: iskrena sućut ,pretužno :cry:
Citiraj:
aleksandraj prvotno napisa
ajme ajme :( :cry:
Žao mi je :cry:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:cry: :cry:
Pretužno :cry: :cry: :cry:
Drage moje,
nisam vam uspjela dati detalje, ali će to možda učiniti Boxica kad bude imala snage. I ovo sam bez njenog znanja napravila, nadam se da se neće ljutiti....uglavnom...njeni su počeci bili: AIH - 4 ploda, prirodna selekcija-ostali cura i dečko...prije dosta tjedana Boxica smještena u bolnicu jer se nisu razvijali jednako cura i dečko...curicino srce je prestlo kucati prije par tjedana, a sve je mirisalo da će se dečko izboriti za život :heart:
Čule smo se, bila je optimistična koliko je mogla, jer se srce jedne bebe ugasilo u trenu , a drugo srce davalo joj snage za dalje.
Nažalost, rodio se ..... ,- ovo je citat mame i tate!!Citiraj:
sa svojih 690 grama i 32 centimetara uspio se izboriti za samo 2 dana života, ali sasvim dovoljno da se svojim roditeljima zauvijek ureže u srca.
P&Z&E - da vam Bog da snage da zajedno prođete ove tužne trenutke!
:cry: :cry: :cry: :cry:Citiraj:
zelimo_bebu prvotno napisa
ja prošla sve to ... sa prvom trudnoćom...
Boxice... nema tu riječi utjehe... nema se tu što reći.. samo tupost, osjećaj takve praznine i takve neutješnosti :(
ako ti ikada padne napamet da bi razgovarala sa nekim tko je prošao isto - tu sam, prošla sam kao i ti što prolaziš pakao :cry: (a biti će još gore i teže na trenutke).
Slobodno me kontaktiraj.... za razgovor :love: :love:
i žao mi je.. beskrajno mi je žao....
uf... :(
Držite se roditelj!!
:( :cry:
Iskrena sucut!
:( :cry:
pretužno..presnažno...previše.....