ne stžem čitat, al nek je među mojim postovima :)
tema je divna :love:
Printable View
ne stžem čitat, al nek je među mojim postovima :)
tema je divna :love:
e, sad sam pročitala 8)
Tema je zaista divna.
Dira me jako onaj dio o posvećenosti djeci. Svi se slažemo da je, radili mi ili ne, potrebno onih par sati dnevno potpune posvećenosti djeci. Ja sam sad doma i čini mi se da mi toga nedostale. Upala sam u kolotečinu, ja bi radila... moram :roll: na samu sebe. Rekla bi seni, kruha pored pogače. Hm!
S druge strane, kad ardim, a kad sam u dobroj fazi, organiziram dobro svoje vrijeme i ono što jesam s djecom stvarno slušam njihove želje i radimo ono čemu oni teže.
Al, kad bolje promislim, ima toga i kad sam doma. Zapravo je važno da sam ja u dobroj fazi. Jer, izbaci me iz pozitive svako toliko neki stalan problem koji je nerješiv, kolotečina, to što su djeca relativno mala pa smo na razini 2-3-4godine. Tu važnu ulogu ima i činjenica da mi je muž terenac i da ga nema danima, pa su djeca fokusirana na mene, a kad dođe, onda smo od sreće i isčekivanja svi napeti ko napuhani balon, djeca traže tatu ODMAH, tu je i umor, ja sam negdje između, i tih dana se treba jesti, čisto obući, ići u vrtić, platiti režije il štoje već dio svakodnevice.
Da, valjda je iz gornjeg čitljivo da radim posao koji nije od 8-16 :)