gleCitiraj:
mommy_plesačica prvotno napisa
ak puros nije htjela da svi vide bemba onda postoje privatne poruke ili mejling lista izabranih clanova koji mogu/smiju vidjeti to cudesno tajanstveno dijete
o.k.?
Printable View
gleCitiraj:
mommy_plesačica prvotno napisa
ak puros nije htjela da svi vide bemba onda postoje privatne poruke ili mejling lista izabranih clanova koji mogu/smiju vidjeti to cudesno tajanstveno dijete
o.k.?
Bembo je cudo !
Interesantno je da sam ga bas ovakvog i zamisljala, prelijep mi je.
Samo ja opet ne zadovoljna jer nisam vidjela tebe ni na jednoj slici a toliko imam zelju :) .
Hajde stavi jednu svoju molena .
Od dvije strane vidjela samo 5 slika. A mami ni traga :/
Bembo je medeni!
Jel' se to meni čini ili je Mukica danas nešto loše raspoložena? :mrgreen:
Slala sam pp-e s passwordom dok nisam vidjela ovo
pa sam pomislila da si možda u pravu - možda puros nije htjela svima pokazati slike, a ja šaljem passworde umjesto nje. Pa sam stala.Citiraj:
Mukica prvotno napisa
(OK? )
pa bemobovi su na svadbi u sarajevu, onoj zbog koje tamo idu s prikolicom.
o passu ima na topiku o sarajevu:
Citiraj:
tko hoće vidjet neka mi pošalje pm pa mu pošaljem password. ne znam kako promijeniti password.
Ma daaaaj!Citiraj:
Mukica prvotno napisa
Ja sad moram malo braniti puros.
Prije ovog navedenog posta pokusavala je otvoriti ovaj topic, u ona pradaaaaaaavna vremena kad forum nije bas skroz savrseno funkcionirao i nije uspjela (valjda je zaboravila na podizanje), pa sam ga ja podigla.Citiraj:
puros na topicu Bembo u Sarajevu prvotno napisa
Meni je skroz OK da ne zeli svoje dijete svima pokazivati.
Morat cu dodati u potpis "Ne dirajte puros!"
Dok sam ja sve iskopipejstala i isquotala - uletila ivarica. :duboki naklon i rukoljub:
Naravno da nam nitko ne smije nista reci na nasu Puros.
Ona je ledenda!!!!!
Ako joj se ne pokazuje svakome bembo, onda nek ne pokazuje. To je njena stvar i izbor.
cure, fejs it, bembov password je javna tajna. A tak je lepi..
onda sam ja jedina koja ne zna tu tajnu velike mociCitiraj:
josie prvotno napisa
nisi :lol:Citiraj:
tweety prvotno napisa
prekrasan je!
p.s. da Puros nije u Sarajevu,svima bi poslala pp sa passwordom
mukice i ostale cure,
moja isprika. naime, nije istina da ne želim da svi vid ebemba već se dogodio jedna lapsus u pisanju. kad sam pravila album pitao me je lozinku i ja napisala onbu koju koristim kod svih svojih poslovnih i privatnih stvari i to sam uradila onako brzinski ne razmišljajući. a kad tamo????više ne mogu promijeniti lozinku, a opet ne želim da sad cijeli svijet zna za nju iz gor enavedenih razloga. osim svih vas koje poznajem forum gledaju i gosti i nikad ne znaš.....ah! a ono se dogodio totalni nered. mukice draga, pa ja se tebi toliko divim jer si tako hrabra žena. zar bih ja od tebe skrivala bemba? ili od bilo koga drugog koga znam već godinama na forumu? pa sve ste vi moje divne virtualne prijateljice.
inače, razlog zbog kojeg se nisam prije javila jest taj što sam se prije pola sata vratila s puta.
mommy plesačica, cijela slastičarna je tvoja kad dođeš :love:
brunda i mostarko, ja se ne pokazujem dok još 10 kg ne padne s mene, a kakav mi je tempo to će biti za nekih 2-3 godine-smajlija boli stomak od smijeha-
aje mukice, nek ti opet dođe volja pa mi vidi dijete-moje čudesno bajkovito biće.
pusa svima. kako nam je bilo u sarajevu pišem na bembo u sarajevu od 0-1
upravo sam vidjela slike i sto reci - ma bebmo je savrsen!
A kako smo ga samo dugo cekale, pa kako smo vibrale nakon transvera, pa trudnoce (bolje da se i ne sjetim tih dana) - a vidi Bembe sada, ma ljubav mala savrsen je.
Ljubi ga od mene puno,puno,puuunooo........
i tebi Puros pusa:cmok:
sladak mali morski vuk!!!
puros, kakav je to onda naslov topica "napokon uspjela bembova mama"?
Bila sam uvjerena da ću te vidjeti bar na jednoj :P
A 10 kg viška se ne bi ni vidjelo da nam bar samo facu pokažeš.
Hvala na passwordu :) - a Bembo je stvarno šesan :heart:
a meni je najjača slika s laptopom..:genijalnooooo:
i potpisujem Brundu! Pokaži se!
puros,Citiraj:
puros prvotno napisa
moj ti je savjet da promijenis pass s ovih poslovnih i privatnih stvari
a oni koji hoce vidjeti puros, bembo i ona su isti :)
Bembo je više nego prekrasan, toliko je sladak da sam slike par puta pogledala. :heart:
ps. Puros hvala na passwordu!!
pa napokon uspjela napraviti bembu web album :D . to je bila teška filozofija za mene-potkovanu informatičkim znanjem.........Citiraj:
Brunda prvotno napisa
ivarice, budem to učinila. hvala! vidim i ja da sam zaribala......
Bembo, mali mister foruma. :love:
Prelijepi dječak :love: !
A joooooooooj, puros, zar je moguce da je to tvoj bembo, zar vec ovoliki djecak?? Kao da je juce bilo kad si pisala na PO...
Prekrasan je, prekrasan je!