ajme koliko nas traži posao...Lijepa naša. Ja tražim neki honorarni posao;)
Printable View
ajme koliko nas traži posao...Lijepa naša. Ja tražim neki honorarni posao;)
http://www.oglasnik.hr/oglasi/posao/ponuda/index.html
Može li mi netko reći u čemu je "kvaka" ovog linka??? :tele: Osijećam se kao "Alisa u zemlji čudesa"... prema ovom linku - krize nema.... sve cvjeta od posla i nema masu nezaposlenih ljudi koji ne znaju kako egzistirati???!!!! :/
Ako je tako kako ovaj link nudi - tada nema zabrinutosti ni za koga od nas!!! Ako je tako - sutra zovem sve od reda!!!
brane....imaš na gore spomenutom linku nekoliko oglasa za čuvanje djece.... ;)
Jučer ti je u Večernjaku izašao oglas za posao OSJ-a u novom Muzeju za suvremenu umjetnost u ZG...
Ja bih ti voljela bila konkurencija na natječaju, ali mislim da nema smisla natjecati se sada kada sam na pola trudnoće ...
Inače piši mail u HUOJ... Ipak do njih dolazi puno informacija ...
Piši pisma u velike/veće PR agencije u zagrebačke centrale ... Imaju podružnice svuda po HR ...
Sretno!
joj cure sto reci, pametnog savjeta nemam.
sve je vec i receno, slati ponude u sve firme koje su vam interesantne, bilo da imaju objavljene oglase ili ne i naravno aktivno pretrazivati vec spomenute stranice
bila je jos jedna stranica drzavne uprave koja je objavljivala radna mjesta ali kako je drzava zaustavila zaposljavanje u drzavnim sluzbama za normalan puk to bas i nije od neke pomoci
teska su nam vremena, na zalost vise se ljudi otpusta nego zaposljava :(
i sama sam u situaciji gdje na zalost vise pisem otkaze radnicima nego sto ih firma trazi, i kad ih otpusta direktor uvijek gleda da to budu momci bez obitelji nego oni koji imaju djecu, ali nije ni to neka utjeha
drzite se, valjda ce nesto naici :love:
Bilo nekad i u NN, al' sad gledam pa nema ništa, valjda sukladno zabrani zapošljavanja u državnoj službi. :/
Narodne novine: http://narodne-novine.nn.hr/oglasi/default.aspxCitiraj:
ivancica prvotno napisa
HVALA Vrijeska.... :* ...poslat ću svakako, ali iskustvo mi govori kako tu nema mjesta za "outsidera".... sve su to u 99.9% namješteni poslovi!!!! Dok god je tako, ova država nikako neće moći ići naprijed!!!!
[/quote]...poslat ću svakako, ali iskustvo mi govori kako tu nema mjesta za "outsidera".... sve su to u 99.9% namješteni poslovi!!!! Dok god je tako, ova država nikako neće moći ići naprijed!!!![/quote]
Krivo razmišljaš već u samom početku...
Ja u takve stvari ne vjerujem. Ja sam, i svi ljudi oko mene, dobila posao putem natječaja - dakle redovnim zakonskim putem, zasluženo svojim znanjem i predstavljanjem na intervjuima.
Nisam se susrela s takvim namještanjima...
Probaj poslati CV nekim novinskim kućama, nekim listovima za koje imaš interesa jer, ako sam dobro shvatila, znaš i pisati ili si se malo bavila novinarstvom?
Makar honorarno... nisu velike pare ali može se naći...barem u zg-u...
I ja sam, kao i ti sve svoje poslove dobila bez veze, i zamisli, prvi dan na poslu me direktor velike firme u kojoj sad radim pita da što mi je šef taj i taj, jer kao podrazumijeva se da sam zato dobila posao :? :?Citiraj:
Vrijeska prvotno napisa
Vjeruj da se takve stvari događaju. To nam je mila Lijepa naša.