-
Našoj malenoj se negdje sa tri mjeseca starosti jako isušila koža na leđima i prsima i dobila je kao neke crvene lišajeve. Do tada smo ju kupali svaki dan sa Niveinom ili Johnsons kupkom i poslije mazali s uljem ili kremom. Onda nam je pedijatrica rekla da ju ne kupamo prečesto nego svaki 2, 3 dan. Tako i radimo i obavezno se mažemo s A-Derma exomega mlijekom, a od nedavno koristimo i njihovu kupku. Budući da joj je i ličeko bilo suho i crveno mlijeko stavimo i na njega. Rezultat mrak! Svima preporučam, koža joj je divna. Istina da ne miriši baš nešto, ali super je mekana, a već smo se i na miris navikli.
-
Curke, moj sin ima isto suhu kožu, ali i sitne prištiće po nogama i rukicama.
Jel bi ta A derma pomogla da se prištići povuku?
-
mi isto oduvijek muku mucimo sa suhom kozom i raznim lisajevima.
mustela stelatopia je zakon, zatim maslinovog ulja u kupku. kupanje suprotno nekim misljenjima se nama pokazalo da je bolje sto rijedje, najgora koza joj je nakon vode. zato joj lice cesto perem filtriranom brita vodom. nakon svakog kontakta s vodom obavezno temeljito namazati kozu. zimi nas muci suh zrak, a ljeti sunce, znoj, pijesak. na sve zivo reagira...al s obzirom da je po cijele dane u pjesaniku jos se dobro i drzi...
vele prodje s vremenom, iza druge godine. premda ni mm ni ja jos uvijek nismo dosli u tu fazu :lol: oboje imamo suhu i osjetljivu kozu.
-
A-Derma 8) , a ne miriši jer je prirodna i bez ikakvih kerefeka.