Zatvoreno?
Ma vodila bih ih, al za neke su mali. Msm najmanja. U Muzeju čokolade se rastrčali ka da je igraona. Nije ih niš zanimalo od fakta.
Nemrem tam gde se ide autom.
Poslano sa mog LDN-L21 koristeći Tapatalk
Printable View
Zatvoreno?
Ma vodila bih ih, al za neke su mali. Msm najmanja. U Muzeju čokolade se rastrčali ka da je igraona. Nije ih niš zanimalo od fakta.
Nemrem tam gde se ide autom.
Poslano sa mog LDN-L21 koristeći Tapatalk
Sad to obiđi sama, a u proljeće polako pokoji muzej, možda će se koji otvoriti nakon restauracije od potresa
Eni muzej grada zagreba
U arheološkom muzeju je izložba o arheološkom nalazištu u Loboru, inače je otvorena od ut-pe od 12-16, a u galeriji arheološkog muzeja u Hatzovoj je bestiarij, otvoren mislim od 12-18h. Obje izložbe su besplatne i obje su child friendly.
MSU inače ima besplatan ulaz svaku prvu srijedu u mjesecu.
Arheološki badava svaku prvu nedelju u mjesecu u redovno radno vrijeme
Muzej grada ZG badava https://m.facebook.com/100038545520407/
To je lijepo vidjeti, klinci a i starci se isto mogu maskirati, dijele se krafne
Na Veterinarskom fakultetu ima mini Reptilomanija. 18-23h.
Evo recenzije za Veterinarski fakultet… bilo je odlicno!! Svaki zavod je imao svoje izloske, svi profesori, asistenti i studenti su se jako trudili objasniti svima o cemu se radi, objasnjavali detalje, pokazivali izloske. Stvarno se moglo jako puno toga nauciti… Za manje klince su imali i radionice (crtali su, izradivali od gline). Moji od 16 i 12 su uzivali u cijelom posjetu. Bilo smo dva sata tamo…
Ako Veterina i sljedece godine bude sudjelovala, tople preporuke za posjet.
Gdje vrijedi s djecom 6, 7, 8? Stanodavka mi kaže etnografski bi išla i nikole tesle skupa, al to mi nije nekak za decu. U muzeju iluzija i čokolade smo bili pred g dana pa ak se nije kaj bitno promenilo kaj ćemo tam... kaj još ima?
Lovački muzej (samo je malo nezgodno doći do gore, ima bus s Britanca)
preparirane životinje, nešto lovačke opreme, djeci bude zanimljivo
Veterinarski fakultet (Heinzelova, pješice se može sa Zvonimirove)
ili Muzej Grada Zagreba
Ili Muzej suvremene umjetnosti u Novom Zagrebu
Radionica glagioljice - Državni arhiv
https://noc-muzeja.hr/muzej/hrvatski-drzavni-arhiv/
Fakultet elektrotehnike (Vukovarska) - umjetnička radionica (ne znam koliko je primjereno za male)