Evo pišem s Internet explorera :mrgreen: stanje nepromijenjeno, opet sam se ulogirala dva puta.
I to uvijek baš 2 pute, ni više ni manje :?:
Printable View
Evo pišem s Internet explorera :mrgreen: stanje nepromijenjeno, opet sam se ulogirala dva puta.
I to uvijek baš 2 pute, ni više ni manje :?:
nemam pojma
tvoj korisnički račun izgleda poput svakog drugog, osim što imaš nešto više postova :mrgreen:
napravi hokus pokus
odi na neki forum, registriraj se ( možda već negdje i jesi ), pa vidi jel se i tamo moraš ulogirat više, odnosno, dva puta
da vidiš jel do Rode ili kompa ili neke više sile :mrgreen:
ima me i na nekim drugim forumima
samo roda mi to radi
nije ni do kompa jer mi se isto događa kad promjenim lokaciju
ovo mi je uspjelo. Otvorila sam naslovnicu, kliknula na neku od tema i onda se ulogirala - bez da odgovaram, samo preko onih kućica za logiranje na vrhu stranice.
Da li je to sad neki podatak koji će pomoći da se problem riješi ili da se pomirim s tim da trebam malo klikati prije nego dođem do cilja?
to se meni dogadjalo na jednom drugom forumu i tako sam rjesavao problem, ulazio bih preko linka na privatne poruke. niti tamo nismo uspjeli skuziti zasto se to nekima dogadja.
Samo da se javim - neko vrijeme sam se logirala tako da bih nakon što otvorim forum, kliknula na bilo koju temu i tek tada se logirala. I nakon nekog vremena me počelo puštati i kad se logiram odmah na početnoj stranici! Forum me opet voli :dancingfever: Hvala daddycool.