ja sam u varazdinu radila rengenom i dobila sam samo apaurim u ruku i nista me nije boljelo.
Printable View
ja sam u varazdinu radila rengenom i dobila sam samo apaurim u ruku i nista me nije boljelo.
joj pea koji slaaaatki avatar!!
mislim da da....iako neki tog dr. hvale meni je odradio katastrofalno, vjerovatno je pokusavao staviti veci kateter ( ili nisu imali manji) i gurao na silu ko sivonja....a ja se patila ....a kontrast mi je bio slicno kao kad .....da prostite ,:oops: imam odnos sa muzem ....pa znate vec..:oops:.
HSG radila prije 2,3 godine u Splitu Cito, bolilo strašno. Nalaz- jajovodi prohodni. Dijagnoza - kriva. Laparoskopijom potvrđeno.
Savjet: ako sumnjaš u začepljene jajovode, hsg nije sigurna metoda da se utvrdi stanje istih. Bolje pođi na laparoskopiju - 100% pouzdana. Ako baš inzistiraš na hsg-u onda obavezno anestezija. Ovo je sve iz osobnog iskustva, vrlo bolnog.
Mene HSG nije nimalo boio,samo neugodno stavljanje katetera mi je bilo,a kontrast sam osjetila kako mi ide prema trbuhu,al ocigledno je dr bio njezan pa mi nije naglo uštrcao vec polako tako da mi je proslo super,a jako sam se bojala.
Ja sam radila SONO HSG prije dvije godine kod Škvorca, pripremala sam se mjesecima, bojala, frka panika, a na kraju nisam ništa osjetila.Nalaz OK.
ja sam prije HSG-a popila doma Voltaren i Normabel 5 mg a u bolnici sam dobila još i injekciju Voltarena. bolilo je, ali kratko dok ide kontrast i nije neizdrživo. meni su jajovodi bili dobro prohodni.