-
Kao savjetnica sam imala prilike vidjeti jednu Kiddy Comfort. Vjerujem da je za grupu I bolja od onih drugih, ali nikako, nikako nisam uvjerena da je dovoljno dobra (ni jedna u smjeru voznje).
Naime, nailazim (kao i drugi sjedalicari) na sve vise ozbiljnih preporuka o produzenoj voznji djeteta u suprotnom smjeru.
Sad sam se kao roditelj nasla u situaciji da moramo odluciti sto cemo (imamo 0/I Romericu, ali ju je djecak prerastao visinom, za voznju u suprotnom smjeru) - okrenuti u smjer voznje ili iskopati AS dovoljno visoku/veliku da podrzi naseg visokog djecaka i nastaviti u suprotnom smjeru. I nisam pametna. Znam samo da, ako ga okrecemo u smjer voznje, vrlo vjerojatno cemo kupiti Kiddy, radije nego okrenuti Romera.
Malac ima 12 kg i visok je 94 cm, poprilicno je mrsav i nezamislivo mi je da ga okrenemo u smjer voznje.
-
mi smo sa 9 meseci prerasli ovu iz grupe 0+, do te mere da nije bilo sanse vezati ga pojasevima, kolena su mu bila skroz savijena jer nije bilo mesta za noge a glava mu je virila iznad sedista. nisu se moglu navuci ni gorni ni donji kaisevi, tj. nije se mogao vezati.
inace nikada nije voleo ni suprotan smer od voznje tako da sam mislila da ce bar voleti u smeru voznje, ali nije bas nista posebno odusevljen.
e sada, moj razlog kupovine Kiddy i jeste isti kao tvoj. kad je vec u smeru voznje onda neka je Kiddy zbog bezbednosti.