-
ok političari su krivi ali ne znam šta spriječava doktore da otvore privatluk i uzimaju jako dobru lovu...pogledajte Cito!!!
pa ipak Osijeku gravitira velik prostor i okolnih zemalja...bilo bi tu posla koliko hoćeš...
mi smo sad u ovom postupku boravili u Pragu duže i išli u postupak "od kuće"...
to je nešto sasvim drugo, puno opuštenije, manje stresa...zato mi provincijalci imamo još dodatno opterećenje, od putovanja, financija...
-
i ja sam se to pitala??
da ne povjeruješ da nitko nema ambiciju i želju otvoriti privatni ivf centar u osijeku :zbunj: :zbunj:
kada me pitaju pa zašto ne ideš privatno, i kada kažem da u osijeku nema privatnih ivf klinika, ljudi se iznenade...
milivoj, potpisujem da nam je putovanje u druge ivf klinike dodatni stres, da citiram jednu osječanku koja je išla u zgb i sada bi ponovo trebala krenuti "kad se samo sjetim ustajanja u 4,5 ujutro da bi bili sigurni da ćemo stići do 8 u zg, odmah bih odustala..."
žalosno....
-
kad su naši dr-i koji su nešto postigli tijesno povezani s političarima, jer drugačije se u RH i ne može. pa jedno veže drugo.
i meni je žao što se nitko nije u Osk odvažio na privtnu gin.kliniku, a činjenica je da cijeli Osk i okolica ide u Zgb i dalje.
čula sam da su i dr Matkoviću zabranili prošle jeseni raditi inseminaciju (to znam iz prve ruke), a možda i još nešto.
a poznanica je baš kod njega inseminaciom ostala trudna i to valjda među zadnjima dok je još radio. a prošla ja nekoliko godina odlazaka na VV. i to su otišli onako, ajd da probaju, a već su razmišljali i o Pragu.
također iz prve ruke znam, da pacijentice trudnice koje se idu poroditi, kad u bolnici čuju da su kod njega održavale trudnoću, budu jako šikanirane od strane bolničkog osoblja (moja šogorica).
i koji je zaključak? baš ga i nema nažalost. :-(
-
Forumašice, opišite nam svoje iskustvo uspjeha u mpo postupcima u Osijeku.
-
Nekako i nema iskustava iz OS u posljednje vrijeme. Ima li netko da malo osvježi temu ?
-
@Mashenka,
Dobro došla na forum.
Rodin forum, posebno podforum koji se onosi na problematiku neplodnosti i postupke MPO-a aktivno je mjesto razmjene podrške, informacija i autentičnih iskustava uz istovremeno pružanje zaštite identiteta korisnica i očuvanje njihove privatnosti.
Mogućnost pisanja bez otkrivaja idetiteta, forumašicama pruža priliku da iskažu otvorenost i kritičnost koje bi možda bile i značajno umanjene kod pisanja pod imenom i prezimenom kao što se u većini slučajeva komunicira na Facebooku.
Na Rodinom forumu puno je tema, poruka i vrijednih informacija. Istina, aktivno korištenje foruma - pregledavanje i čitanje foruma zahtijeva trud, posvećenost i vrijeme da se pročitaju postovi na forumu, ali napisano na forumu je pregledno i lako dostupno drugim za čitanje.
Ovjde je tema o potpomognutoj oplodnji u Osijeku:
http://forum.roda.hr/threads/58150-P...22#post3147222
Roda već više od 2 godine ima svoju zatvorenu, moderiranu Facebook grupu:Roda - Neplodnost.
Ako se želiš priključiti - dobro si došla.
-