Peterlin :lol:.
E baš mi je drago da je predstava dobra. MM i E idu sutra, tako mi je žao što nemogu i ja :cry:.
Printable View
Peterlin :lol:.
E baš mi je drago da je predstava dobra. MM i E idu sutra, tako mi je žao što nemogu i ja :cry:.
razmišljala sam voditi ptičice ili ne
pobjeglo mi:oops:
na kraju smo dobili karte:-D
idemo u subotu
baš me zanima kako će reagirati:-)
MM i najstarija curka su bili i oduševljeni su (čak i MM, koji, kao, ne voli životinje). Sad mi je žao što nije išao i naš četverogodišnjak (mislili smo da bi mu to možda bilo strašno).
Mi isto idemo u subotu, tj. idemo do Zg samo zbog toga, a usput ćemo obići zološki, dućane, igraonice.... svašta što nemamo kod kuće
Jedva čekamo! Enolu pripremamo već par dana, kako to nisu mali dinosauri, gledamo snimke na netu da je pripremamo na to urlikanje....
Uzeli smo 8 red, nije bilo ništa bolje. Ewa, što misliš oće li nam to biti daleko?
Moja cura nema još 4, ali toliko je luda za dinosaurima da je to nevjerovatno! Bilo bi šteta da to propustimo, cjena je dosta visoka ali preživjeti ćemo i to a imati uspomenu za cjeli život.
mm je kupio karte, u onoj turističkoj agenciji kod SC na savskoj, "student". ima još karata.
samo je internet kupovina obustavljena.
mi jedva čekamo.
ima karata kolko oces, rekla bih.
nase su kupljene prije uskrsa, a frendica je jucer kupila kartu za svog sina sjedalo do nas (da mozemo ic skupa)
znaci - ne samo da ih ima nego mos' birat i sjedalo.
Ja bih jako rado vodila svoje malce, btw odigrala sam brdo nagradnih igara ali ništa:cry:, ali mi je nažalost pre, preskupo
Bili smo jučer. Karte smo na moje inzistiranje da se ne rasprodaju (ja sam to žarko željela vidjeti) kupili još prošle godine u prosincu. Trećina dvorane je bila popunjena. Išli smo MM, mali i ja - ukupno 600 kn. Dijete oduševljeno, mada se on oduševljava sa svime, meni - ispod očekivanja. Da sam znala što sad znam kupili bi kartu manje. Moj problem je što su moja očekivanja i moje oduševljenje prije predstave bila previsoka.
franica...a šta si ti očekivala, i šta je to "ispod očekivanja"???? baš me zanima!!!!
mi se upravo vratile. djeci se svidjelo, meni nis posebno, al nema veze.
najbolji dio mi je bio kad je R. pokusavala navabit dinosaura stapicima:mrgreen:
i mi se upravo vratili. dijete je van sebe od odusevljenja!
meni je ona bila daleko interesantnija od predstave, navijala je kad su se borili, vristala od srece kad su pobijedili brahinosauri,.... ma milina za klince koji su opsjednuti dinosaurima.
zapravo sam dosla da bi napisala da roditelji "manju" djecu mogu bez problema presvercati na svoju kartu, jer su karte stvarno bezobrazno skupe. pod "manju" mislim na najvise 6-godisnjake koji su danas masovno ulazili (nosili ih preko rampe) na kartu od roditelja, nitko od redara nije ni trepnuo. dvorana je bila poluprazna i mislim da ova razlika cijene 300 i 200 kn karte ne igra nikakvu ulogu u kvaliteti odgledane predstave, pa mirne duse mozete kupiti jeftinije karte.
eto mozda nekome pomogne u odluci da klincima priusti predstavu, a da pritome ne bankrotira.
Rado...ali preeeeeeskupo...da izaberemo i najjeftiniju kartu...opet x 4 ne bi baš išlo...rađe odemo u kono...10 puta
Kono = kino :lol:
ja sam baš mislila pitati kakva je situacija sa kontrolom - mi ćemo prošvercati troipolgodišnjaka na mm kartu. ali on je tak mali da komotno prolazi pod 2 godine
Mi smo bili večeras.
Bio je V od nepune 2 godine i mali šogor od 12.
Oduševljena obojica. Doduše, bili smo u loži (dobili karte) pa nije bilo frke. Iako ne vjerujem da bi bilo i negdje niže i bliže. Još im je V uzvraćao rikanjem :D:D:D
Super je složeno, odlična produkcija, zvukovi, "sauri" ... Baš mi je drago da smo bili.
što ima za kupiti od "suvenira" i po kojoj cijeni?
ima li onog šarenog leda i kokica?
(da znam pripremiti dijete na to što neće dobiti)
3,5 godisnje dijete moze uci bez ikakvog problema na tvoju kartu, barem po ovom danas vidjenom.
suveniri su nikakvi i lako ih je zaobici. mi smo ih cak trazili i jedva nasli, jer se cura nabrijala da ce kupiti nesto za frendicu.
t-rex plasticni, nekoliko raznih -saura na napuhavanje i plisanaca, neko cudo koje svijetli i vrti se - nisam svatila cemu sluzi i majice kratkih rukava, ali takvog kroja da je mi nismo kupili, presiroke, a kratke.
ivar ide sutra, ne idemo s njim, preskupe karte, sva sreca na prijateljima :)
moze li nositi kameru, ima li kakvih uputa?
jucer nisu uopce pregledavali, mogao si ufurat dijete u torbi, di ne kameru:mrgreen:
'suvenirnicu' nismo uopce vidjeli (nismo ju ni trazili).
neke djevojcice dijele stapice na ulazu i pod pauzom pa ne treba ni zubnu zanimaciju nosit.
mi idemo sutra, dolazimo iz Splita samo radi toga.
kupila sam 15. red jer mi se činilo da će tako imati bolju preglednost?
jesam li se zeznila?
e da, mislimo se zaletit vidjeti i ona tijela?
je li to za dečka od 5 godina ipak previše?
wana, ovdje imaš raspravu upravo o tome
http://forum.roda.hr/threads/54256-Bodies-revealed
i sva sreća da si javila da ste u zgbu :-P
Mislim da je zbog toga što smo bili previsoko i dojam bio mlak. Nisam dinosaure doživjela u punoj veličini, a povremeno i stričeka koji priča nisam dobro čula. Pala sam na ono klasično - nikad viđeno i samo danas u vašem gradu. :mrgreen:
Ali nisam važna ja, ipak je to predstava za djecu; drago mi je da se mom djetetu svidjelo (mada je i on imao primjedbe na tehničku izvedbu :lol:).
Imali smo karte za 200 kn, sektor B, sjeli smo u najbliži red gdje je bilo mjesta, mislim 6-7.
Meni je tak žao kaj ja nemrem ići, a MM vodi maloga preko volje :cry:. Ma, samo da mi Oskar još malo naraste, pa će tata biti baby siter, a ja ću brijati naokolo s klincima :mrgreen:.
Zaboravih napisati da je sektor B, ali "balkon".
da sektor B je na balkonu i visoko je..mi smo bili u 6 redu, a kad se uzme u obzir da su prva 3 reda prekrivena, znači da se ne računaju znači bili smo u 3 redu..praktički smo mogli dotaknuti dinosaura..mrak
nasa 11.god cura je odusevljena dinosaurima, i predstavu je gledala u BG, mm je potegao 6 sati puta samo da je povede, i ni trena nisu pozalili. Imali su karte od 15 eur, sjedili bocno u 3.redu, i sve je bilo fantasticno, jedino mu je zao sto ipak nisu uzeli karte od 30 eur (makar su nam i ove od 15 bile dovoljno "skupe") koje gledaju na centar velikog platna jer je to onda pravi dozivljaj. T su njegovi utisci , a njeni su da je provela 2 sata potpuno zadivljena, ponijeli su i kameru i snimali, a kaze da su se cak mogli i prosvercovati do VIP mjesta, ali ne znam zasto nisu...nije tako stroga kontrola.
Zao mi je sto nisam i ja isla , ali ovako trbusasta bi ih samo usporavala :)
evo gledam sad, na karti piše:
ulaz B, sektor 110, red 15
ma u tom istom sektoru bila su slobodna 3 mjesta u 6. redu, al mi se činilo preblizu i da neće doživjeti "cjelokupnu" sliku. e sad, to je onaj sektor prvi do cenrtalnog, ne znam, jaavit ćemo dojmove.
sad sam gledala plan dvorane, nadam se da ipak nećemo biti previsoko.
ewa i franica, vi ste bili višlje od nas tako da ako ste vi vidjele i bio vam je super ugođaj, nadam se da će i nama pošto smo mi "ispod vas.
uh, baš se veselimo, svo troje.
bili danas, švercali dijete bez beda. sjedili u četvrtom, oliti prvom redu. famozno, super, odlično. pojela bi se živa da mali nije išao, on je toliko guštao i čitavo vrijeme komentirao...
starije dijete je ostalo pljeskat kad su se ljudi već počeli dizat i rekoa da mu je ovo bio najbolji izlazak u životu.
I moji su bili.
Dečko oduševljen, cura malo prestrašena na trenutke...
Išli su sa dvije karte (one od 250kn) ...
I ja sam planirala ići, ali sam nenadano dobila neodgodive obveze u rodilištu :-) Bit će prilike drugi put!
sorry, napisala si
da sektor B je na balkonu i visoko je..mi smo bili u 6 redu,
i iz ovog se dalo zaključiti da si i ti bila u 6. redu sektora B na balkonu, tek jučer, kad sam doživjela cjelokupnu sliku sam skužila di si sjedila.
uglavnom, bilo nam je prekrasno, j oduševljen, a bome i ja. jedino me malo razočaralo što imaju one mehanizme među nogama, i što se ljudima koji su u malim dinićima vide noge, al ako to zanemarim, sve ostalo je bilo F E N O M E N A L N O, ostali smo sjediti na svojim mjestima, bilo nam je super i uspjeli smo doživjeti cijelu sliku. ma odlično, odlično!
I moji dečki oduševljeni!
Mališa ne prestaje već dva dana pričati. MM veli da je bio neopisiv gušt gledati ga kako uživa, komentira, skoncentrirano gleda.
Na kraju se rasplakao jer su dinosauri izumrli i nema ih više među nama...
Ne moram niti spominjati da je veliki fan dinosaura;-)
malo fotki iz prvog reda
http://picasaweb.google.hr/ickusanic...agreb16042010#
I nama je bilo lijepo.
Sjedili smo u drugom redu.
M je jedva čekala T Rexa, svaki čas je zapitkivala kad će doći.
I dvogodišnjak je bez problema odgledao dva sata predstave (jedino se selio malo tati u krilo, malo mami). Oduševljen dinosaurima, palamama, cvijećem, svjetlima. A kad je ptica došla na red :-D... svakom je mahao kad je odlazio s pozornice, slao puse i govorio: kako epo!
I moji dečki su zadovoljni. Doduše, kupila sam im valjda jedina dva mjesta s kojih se zbog reklame nije vidjela pozornica, al su se lako preselili jer dvorana nije bila puna.