bubice, joj koji je b. postao pijetlić :lol:
i iv. je par puta trazio jer se prijatelj jako sprica, ali ova majka ne da
kod nas doma nitko ih ne koristi, ako oce mirisat dam mu tockicu lushova parfema na vrat
Printable View
bubice, joj koji je b. postao pijetlić :lol:
i iv. je par puta trazio jer se prijatelj jako sprica, ali ova majka ne da
kod nas doma nitko ih ne koristi, ako oce mirisat dam mu tockicu lushova parfema na vrat
Moj isto koristi axe, valjda jer mu reklama garantira uspjeh kod cura, pa se nada istom...:lol:
Koristio je od alverdea dejzić u sticku sa kuglicom i jedan je potrošio, ali na drugi ga nisam mogla natjerati, jer veli da poslije njega i dalje smrdi. Mislila sam otići do Lusha po njihov kruti dezodorans, jer mi je žao uništavati nježnu tinejdžersku kožu..
Moj (12 god) koristi Axe samo zbog mirisa i jer je to među njima teen in, a protiv znojenja kristalni kamen.
Ni ja ne dam deziće. Ako bas bude inzistirao dobit ce Laverin samo sto cu mu onda to od džeparca otkidat...
MOja od skoro deset godina za tuširanje koristi Atodermu (kupili zbog mlađe,a tako diiiivno miriše pa se svi grebemo) ili Alverde baby kupku,ali me buni pranje kose.
Da li je Alverde šampon i regenerator ok za taj uzrast? tj. KOji su proizvodi namenjeni za negu kose za taj uzrast koji više nije ni bebeći,a još ni tinejdž ?