predivna...predivna priča....ma baš predivna
Printable View
predivna...predivna priča....ma baš predivna
Jako jako lijepo! Porod za poželjeti :heart:
ajme savršeno.... :zaljubljen:
Monika, ovo je kao neka bajka. Ne bi čovjek vjerovao da tako nešto postoji.
Divno, divno. Čestitam na svoj dječici i na, očito, divnom braku i mužu.
Nego, može li me netko prosvjetliti:
Otkuda dolaze te primalje? koliko to košta? što sa bebom rođenom doma nakon poroda? mora li ipak radi nečega ići u bolnicu? Ali definitivno, i ja bih ovako...
Hvala svima još jednom!
Evo da odgovorim na nekoliko pitanja iznad: Budući sam ja iz Pule, nije bila baš moguća opcija dolaska primalje iz Graza koja dolazi curama na porod kući u Zagrebu i možda bližoj okolici, pa sam stvarno zahvalna što sam u životu došla u kontakt sa primaljom iz moje okolice a koja je sklona prirodnom porodu koju sam onda odmah na početku trudnoće, uzbuđeno i puna nade, pitala bi li mi došla na porod kući. Odluka s njezine strane, iz poznatih razloga, nije bila jednostavna, međutim, iz velike ljubavi prema svom poslu i želji da mi bude na raspolaganju na taj poseban dan, ona je pristala doći u naš dom i hvala joj neizmjerna! Ona je željela da njezina prisutnost na porodu bude njezin dar našoj obitelji i nije htjela razgovarati o nikakvom plaćanju. Sretna sam što je taj dan ona bila slobodna i mogla doći, biti uz mene i omogućiti našoj bebi najljepši početak života.:heart:
Dva dana nakon poroda bili smo kod pedijatrice na pregledu bebe, i onda u matičnom uredu s potvrdom pedijatrice, trudničkom knjižicom i osobnim iskaznicama prijavili dijete. Nismo išli u rodilište i preglede smo sa bebinih prvih mjesec dana na dalje nastavili uobičajeno kod pedijatrice.
Čestitam! Predivan porod i predivna priča!
mene zanima kako doći do pedijatrice da pregleda dijete rođeno kod kuće? to mogu otići kod bilo koje pedijatrice u gradu ili???
kako da znam kojoj pripadamo?
Ne pripadas unaprijed nikome, nego izberes liječnika kad rodis. Al u tvom slučaju, ako misliš roditi doma dobro je otići unaprijed kod liječnika i dogovoriti taj pregled.