m arta vec samo to sto si stala pred kameru je neprocjenjivo, stoga nista ne brini za ostalo. A mi smo sigurni da ces biti odlicna! Hvala ti i nestrpljivo cekamo prilog!
Printable View
m arta vec samo to sto si stala pred kameru je neprocjenjivo, stoga nista ne brini za ostalo. A mi smo sigurni da ces biti odlicna! Hvala ti i nestrpljivo cekamo prilog!
Ja bih se složila sa Aurorom, hvala ti na hrabrosti
hvala vam na podrški.
jedino me tješi što sam se ipak usprotivila, a što sam se smotala, možda drugi put bude bolje. :-)
žao mi je što sam si sve zapisala (ko kakva štreberica) jednostavno i ono bitno. a onda sve to previše skratila.....
m arta :heart: hvala ti još jednom.
Ma sigurna sam da si bila suupeer :-D
To su ionako kratki prilozi pa i bolje da nisi na dugo i naširoko da te ne izrežu previše ;-)
m arta ne brini ništa, hvala ti puno :klap:
mi snimamo u srijedu .:-)
(već me pere nervoza )
mimimuc :love2:
mimimuc drzimo palceve da snimanje prodje najbolje moguce i mislimo na tebe u srijedu!
mimimuc ma ti si hrabra, elokventna i biti će super prilog, ne sumnjam uopće u to :-).
ma ne bojim se da nebum znala pričati ( po jeziku( i frizuri) me svi i poznaju :lol:) , nego da nam nešto ne izvuku iz konteksta, A i koma mi je kaj moramo snimati kod nas doma .
Još nismo saznali tko će biti u studiju u svrhu pobijanja naših prića , možda budemo znali kad dođu .
Uglavnom jako se veselim da mogu ponovo pustiti svoj glas za nas a protiv njih.....
mimimuc držim ti fige.
i ja se ustvari najviše bojim kako sam se smuvala, da nisam bila konkretna i da se nešto krivo izvuće iz konteksta.
i mene mući izvlačenje iz konteksta , ali mislim da je Andrea veoma korektna , ali uvijek ima netko iznad , ipak je to HTV.
Ali mi smo ipak dobili vrijeme na HTV-u , a to je veeellliki pomak , zar ne ?
I moj naklon za vas cure. Hvala vam!
mimimuc, novinarka mi je potvrdila kao što si ti napisala da će emisija biti 03.05. ponedjeljak.
mi snimamo ipak u petak , taman da smontiraju za pon.
mimimuc samo hrabro danas :-*
minimuc...go...:-)
GO mimimuc, GO mimimuc, go, go,go!!!:*
mi smo snimili , gledamo se u ponedjeljak
Hrvatska uživo , mislim da počinje poslije 16.00 , trebao bi biti 2. prilog po redu
Super!!! I još su vas stavili kao drugu reportažu... odlično!!
:klap:
:klap:
hvala puno mimimuc!!!!!
ja nisam bila u stanju uopće pričati , tak da neznam kaj budu izvukli ,:cry:
možda MM spasi stvar , ovaj puta je bio pričljiviji od mene ( inače je to nemoguće )
mimimuc bravo za tebe i tm :klap:
jedva čekam prilog
mimimuc, ja sam se čak pojadala novinarki, kako sam se zbunila i to, kao neznam hoće li moći upotrijebiti taj materijal, a ona mi je rekla, da se ne brinem, jer da u svom dugogodišnjem radu se nitko nije požalio kako je izmontirala priču. tak da se i ja nadam da će uspijeti popraviti moju zbunjolu. :oops: tj. napraviti nešto od toga.
mimimuc, točno se sjećam tog preispitivanja jesi li rekla ono što je trebalo... sigurna sam da će biti uredu :heart:
Cure HVALA vam!!!!! Sigurno ćete biti odlične!!! Ja sam sutra u 16:00 prikovana uz tv!!!
molim one koje će gledati danas ovu emisiju da napišu izvještaj, pls. za one koji ne mogu gledati.....
Ja ne mogu gledati, i nadam se linku i izvještaju, objema curam unaprijed :klap: i :naklon:
Ja sam si stavila snimat, na žalost na VHS tako da neću moć to uploadat nigdje, a koliko sam ja vidjela na HTV-u za tu emisiju nemaju neki link poslije :-(
Jedva čekam pogledat :-D
ja ne vodim borbu kao vi pa baš i ne spadam ovdje...
ali svejedno se divim i skidam kapu curama koje će javno istupiti u ime svih nas jer su ovim nebuloznim zakonom povrijeđena prava svih žena
cure, svaka vam čast :-D
Ja stavila snimati na Max TV u slucaju da slucajno zaboravim....a in da mogu nekoliko puta pogledati :mrgreen:
Mi smo se već ugodno smjestili ispred tv-a. Možete pogledati prilog na hrt-ovim stranicama - emisije na zahtjev. Sad imaju u ponudi i Hrv. uživo.
Sad će sad će.......:klap: