50% pamuk, 50% poliestersko vlakno, evo imam ga pored sebe :-)
Printable View
to su oni sa zaštitom?
sjećam se jednog 100% pamuka ali nije imao zaštitu.
stvarno vam je draži sintetski šešir s nazovi zaštitom nego pamučni a bez te zaštite?
mi imamo jedan, ne bi rekla da je plitak
Obod je super velik i da se formirati fino, na samoj glavi je tanji pamuk pa nije vruće za glavu, ima gumicu pa se može godinama nositi
Meni čisto OK
A MVG smo ove godine kupili čisto jer je genijalan taj novi legionarski model iz linije 'O sole mio'
Što sve neće uspjeti prodati... Svaka čast na ideji! Za ostale, tu je šeširić iz običnih dućana obavezno pamučan, malo gušćeg tkanja. Ja imam baš neki super bež iz C&A, ne propušta sunce, a ionako nisam s djetetom na suncu od 11 do 4, štogod nosilo.
X
Ne znam je li to ta nova linija, ali i moja ima taj legionarski kroj - to je jedino rješenje (po meni) da štiti i vrat i uha i ramena i daje sjenu očima. Ja sam zadovoljna, ne smeta me tih 50% sintetike (ne znoji se ništa posebno više nego u pamučnom) a bar znam da stvarno štiti. Moje iskustvo s ljetnom pamučnom odjećom je da sam izgorila ispod nje... tako da malo sumnjam da obična ljetna pamučna odjeća štiti. Možda samo ako je jako debelo tkanje, ali onda se i ispod toga jako znoj...
Novi? Lea je imala takav šeširić pred par godina, MVG, a imala je takav kroj šeširića i iz H&M-a. Jako joj je vruće bilo pod tim, sva je bila mokra. Ja šeširiće kupujem u Accessorize dućanu jer su mi jako lijepi a na sniženju koštaju 50 kuna.
Ma ja ne mislim da prije nisu imali legionarskih, mozda je ovo neka nova linija tih legionarskih... Prosle godine sam kupovala kasno sesiric i nisam uspjela naci legionarski (doduse, ja nemam bas zivaca ici po ducanima - ak nije u prvih 3-4 onda nema sto se mene tice). Pa sam nabavila "klasican" bijeli pamucni sesiric, isto je stitio ali ni priblizno kao ovaj legionarski. A znojila se pod svakim, a bogme i bez sesira se znoji - tako da se bas i ne obazirem puno na to...