ispraznila inbox...i nema pp!!!
Printable View
Hvala vam cure moje, i to je život valjda.
Prebrzo sam skočila. Kako ono ide, prvo skoči pa onda reci hop.
E sad obzirom na okolnosti i to da moram raditi bez obzira na sve, ja sam poslovno odsutna 20,21 i 22.5. Idem na Krk... Sve mi se izokrenulo. Zadnji dan kaad mogu je utorak 18.5.
Šta je sa nedeljom, 23.5.? Kako tu stojite?
pričest... šmrc
mare :love2:
Malo smo se rastuzile ovaj vikend.... to je život, usponi i padovi...jače smo mi od toga, uspjet ćemo!
Ja sam ovaj vikend bila u Biski na djevojačkoj i pokidala sam se od smijeha, kupila sam cimerici malog spermića na navijanje i poželjela joj puno takvih moćnih spermića. Nije imala poima koliko lijepu želju sam joj poželila... Nitko ne zna, osim nas....
Nema sad veze, ajmo mi definirati datum. Ni Mare ni ja ne možemo ovaj vikend...dakle predlažem 29.05.2010.
Da li tada može? Ja tada mogu sigurno....
29.5. meni ok!
odlično! 29.5.!
datum naše prve kavice 29.05. u 10.30. na bunarini!
sve daljnje obveze trudit ću se prilagoditi tome...mislim da trebamo definirat datum jer teško da ćemo se uspjet vidjet inače, uvijek nekome neće pasati...a bilo bi šteta da se ne upoznamo!!!
jedva čekam. cure prijavite se kojima paše datum
Krenuli smo! Upišite se ako vam odgovara:
29.05.2010. u 10.30h Bunarina
1. loks
2.Snekica
3.Šumskovoće
Krenuli smo! Upišite se ako vam odgovara:
29.05.2010. u 10.30h Bunarina
1. loks
2.Snekica
3.Šumskovoće
4. Alma
Ja ću samo napisati AAAAAALEEEELUUUJA!!! Može Bunarina, može subota, može 10:30. MM će slaviti rođ. u ned. i trebam raditi tortu, ali kao što je rekla loks, sve ću prilagoditi kavici!!! Možda nam se i vrijeme proljepša!!!
:klap:
1. loks
2.Snekica
3.Šumskovoće
4. Alma
5. mare157
:preskaceuze::gumi: bit će veselo na kavici!!!
A di je Bunarina? :oops:
Na Verudeli! Blizu E&D
Ako treba doći ćemo po tebe negdje na ulazu u grad
sumskovoce znaš doći do benzinske omv? idem po igolinu pa te čekamo tamo. uglavnom ima vremena al možemo se tako dogovorit
Ma znam ja svašta nešto po puli. Mogu parkat kod E&D-a pa da dođete po mene tamo....
Danas pročitala BOZZ i angel1 su trudne!!!!!!! Jupi je!!!
Mi si ga malo molimo jedna za drugu za drugom pdf-u pa sam se jako obradovala kad su se cure javile. U molitvu uklapamo i meditaciju, sve vrste vjere, pozitivne misli, afirmacije, sve se računa kao molitva.
Vi ste sve na mom popisu ;)
A mogu li i jaaaa??? Meni odgovara, mogu nekog pokupiti, nije bed, samo javite!
Naravno!
1. loks
2.Snekica
3.Šumskovoće
4. Alma
5. mare157
6. Boškarin
Curke lijepo se provedite i naćakulajte.....žao mi je što ne mogu s vama,nažalost subote ujutro su mi radne.Nadam se da ću uletit na neku kavicu s vama u drugom terminu.Pozzzz
Bubble_71 ovisi do kad radiš! Ne vjerujem da će to bit kafe od pol sata :lol:
Pak draga, dođi na kafe!
Ma ja vam radim do 13 sati pa nemam pojma dal cete još uvijek biti tamo.Možda da se čujem s nekom od vas koja kafeniše:-) da mi potvrdi dal ste još tamo il ste napustile brod.
Ma ja vam se svakako pridruzujem ako ne budem radila, a to cu znati drugi tjedan.I definitivno cu trebati navigaciju do nalazista.
Cure ako koja zeli bedževe http://img7.imageshack.us/img7/4439/...slacakcopy.jpg
http://img410.imageshack.us/img410/9...zmaslacak2.jpg
a nije ih uspijela dobiti javite na pp da probamo to izorganizirati.
Ja ću pokušati doći. Ja sam iz Umaga, ali rado bi došla. Seka mi živi u Puli pa možda spojim to dvoje.
Stavite me sa upitnikom :)
pak, ja ću ti biti navigacija do mene, pa ćemo ići zajedno.
1. loks
2.Snekica
3.Šumskovoće
4. Alma
5. mare157
6. Boškarin
7. pak (ako ne radi)
8. smrdljiva čarapa (?) - dovedi i seku
Draga moja, pa ko bi došao po tebe, ako ne ja!!!! Nema beda, naći ćemo se kod E&D-a, to ti je 200m od Bunarine. Ima za rukicu da te odvedem ako treba, samo da nam dođeš!!! Još ćemo se dogovoriti na pp, znaci raspoznavanja, ono, crveni karanfil, plavi kišobran i tako to. :lol:
Šumskovoće thanks za info na pp.....bit će mi drago upoznati te kao i ostale cure off course.....veliki pozdrav
1. loks
2.Snekica
3.Šumskovoće
4. Alma
5. mare157
6. Boškarin
7. pak (ako ne radi)
9. Bubble_71 (iza 13.00h)
A di nam je Gizmos? Ku-ku?
Na to sam i racunala :mrgreen:Citiraj:
pak, ja ću ti biti navigacija do mene, pa ćemo ići zajedno.
aaaa, ti ga višto zec da je tu! Stavim te na listu...
1. loks
2.Snekica
3.Šumskovoće
4. Alma
5. mare157
6. Boškarin
7. pak (ako ne radi)
10. Gizmos
kafe kafe!!!!!!!!!!!!! Jedva čekam! Ulazimo u postupak u 9. mjesecu i sve me zanima! Jako vam se radujem cure drage!
Mare pozdravi nam Krk!
Pak ja bih dva bedža - oba "I ja želim zagrliti svoje dijete"...please!
Svima ostalima veliki kisss!
Samo podižem temu!
Šalim se, brojim dane!
:lol:
I ja jedva čekam našu kavicu...spremila sam popis pitanja za vas "iskusne" :lol:
1. loks
2.Snekica
3.Šumskovoće
4. Alma
5. mare157
6. Boškarin
7. pak (ako ne radi)
10. Gizmos
11. Igolina
sumskovoce pametni pišu...
možda da si uzmeš diktafon :lol::lol::lol:. nemoj se ljutit draga, stalno te neš zafrkavam (prvo bus sad ovo) al baš si mi tako jako slatka sa svojim izjavama...sve sa namjerom samo da se našalim.
igolina javi se na pp ako trebaš prijevoz, a i bilo bi mi draže da baš sama ne dođem. kako ću vas raspoznat cure
loks samo ti zezaj! Onaj bus me nasmijao do suza!
Za raspoznavanje, Mare je lijepo napisala - crveni karanfil, ili možda žuti kišobran (pa ipak smo u gradu Atomskog skloništa - žuti kišobran je skroz prigodan ;) )
najbolje ovako. kako budemo dolazile ne sjesti u kafić, već pričekat da se sve okupimo kod igrališta za djecu koje je odmah u šumici iznad kafića, a i oznaka za wc kafića pokazuje u istom smjeru. uglavnom vidljivo skroz pa možemo tako napravit dok smo još odmorne, a pokle kad se umori jezik ćemo se sisti i popiti kafe :-)
još tri dana...
Dižeš temu Snekice? Neka neka, ja svako malo provjerim ima li koja nova istrijanka koja se želi pridružiti veseloj družini!
MM je iznenađen, da kako smo mi žene organizirane, ne samo da se dopisujemo oko svojih problema, već kako se i nalazimo da bi se upoznale i podijelile iskustva. Nije mu ispočetka bilo jasno od kud meni sve te informacije oko MPO, kako sam ga uspjela vodit po KBC Ri u kojem nisam nikad bila, kako znam imena sestara, kako znam popis dokumenata koji nam trebaju za IVF itd... u konačnici je shvatio da imam jockera - suborke s Rode!
Jako vam se radujem curke!