-
:naklon::naklon::naklon:
stavila bi ti 7 naklona, ali ne može, pa neka sam to rekla. svaka čast! zamisli, s nekih recimo 70 godina, moći ćeš reći da si desetinu svog života dojila! ja mislim da bismo se trebale početi zalagati za beneficirani radni staž dugodojiljama :mrgreen:
-
-
mene je neki dan nešto podsjetilo na činjenicu da više ne dojim :)
dojila sam bez prekida punih 7 godina i 1 mjesec, i gore sam negdje napisala da ne mogu odbiti margitu od dojenja prije nego što je to bilo sa zarom.
al ipak jesam :)
dakle, zara je dojila 4,5 godina, a margita je imala 3,5 kad su meni počele trudničke mučnine i kad sam joj rekla : sori, ali ne može više.
začudo, nemam nikakvu grižnju savjesti, nikakav osjećaj da sam ju za nešto zakinula, skroz sam zaboravila da više uopće ne dojim i ne mogu uopće zamisliti da ću za par mjeseci opet dojiti :lol:
da budem iskrena, nekako mi se i ne da :lol: ali to će se valjda promijeniti kad primim bebača na ruke... bar se nadam :lol:
-
Bravo Branka, sad na treće, pa u lov na okruglu godišnjicu dojenja :-)
-
svaka čast cure
ja do sad uspiješno dojim a ima 15 mj. i on uživa maziti se i igrati se .... ali ipak me to malo umara od kad sam poćela raditi pa sam smanjila preko dana i po malo mu dajem boćicu prije spavanja ali svejedno on si mora bar malo pocikiti :mrgreen:
koliko smo imali problema da prihvati cicu tim više mi teško pada odvikavanje
-