to sam sve vidjela i to su obične tajice, ove koje tražim su neki mix trenirke i tajica, to mi se baš sviđa jer su nam ove normalne trenirkice široke oko nogica pa joj se stalno povlače prema gore (i ona ih povlači) pa su joj gole nogice
Printable View
emanina žabu sam vidjela u TL, na odjelu Budi moj Medo, vjerujem da bi vam ta bila OK jel bi sudjelovala i u samom nastajanju svog ljubimca
polonca hvala ti na odgovoru
bila sam u TL prije nego si ti odgovorila i nisam nasla zabu al mislim da nemaju budimojmedo odjel u svakom TL
uzeli smo nesto drugo, al uz pitanje zasto nema zabe :roll:
gdje kupiti 'freezer paper'?
nekakav kao voštani papir za zamrzavanje hrane - meni konkretno treba kao šablona za slikanje po takanini - možda ima neka kreativka koja već koristi taj trik pa mi može pomoći!
trebala bih (po želji domaćina) kupiti im za useljenje komplet od 12 tanjura(plitkih, dubokih, za kolače...), pa da ne lutam po shopping centrima zanima me gdje je dobar izbor i omjer cijene i kvalitete (kika, metro, lesnina...)?
gdje ima za kupiti "šator za bebe za na plažu"
ja sam u Šibeniku, ali svaki savjet je dobrodošao :)
Gdje da kupim Pepsi Colu?! :-o Nema je ni u Konzumu ni u Dioni, pomognite ovisnici! :-o :lol:
Gdje ima za kupiti malih čarapica stopalica za dečka u veličini 22-23?
Našla sam jedne u cicibanu, ali više ih nema.
turbo limac
gdje ima za kupiti mužar?
trebao bi mi neki za raditi pesto kad mi bosiljak naraste, ali da nije po nekoj astronomskoj cijeni
u dm se 10 bodova može zamijeniti za neku narukvicu indikator uv zračenja, pošto ne posjećujem baš previše dm i nemam bodova gdje bih to mogla kupiti?
hvala na info za mužar, u magmi sam gledala i nemaju, a ikeu se nadam posjetit jednog dana, sad ne možemo trenutno na takav put
imala je Mama Voli Gabi neke bedževe sa isto tim indikatorom
a nekad se pojave i u časopisima bebe, mame i trudnice :)
a je li bar donekle pouzdano?
nemam pojma - ja se pouzdam u sat i sunce - držimo se debele hladovine što više, kroz podne nikuda ne mrdamo i to mi je pouzdana mjera! :)
mužara par modela izbor u Kiki
cijene nisam gledala
U dućanima od suvenira onaj od bračkog kamena oko 125-150 kn
čitala sam malo po netu o tim mužarima, preporuča se kameni ili mramorni
i vidim na jednom forumu da je u metrou bilo kamenog za 50kn, eda sam znala...
vjerujem da je ovaj od bračkog kamena super, ali malo mi je skup, iako vidim da se cijene kreču od 50 do 400kn(:-o)
u ikei je 10 eura mislim da je mramorni, ali kad ću ja u ikeu...bosiljak će mi već uvenut:lol:
baš ću probat vidit da li je to stalna ponuda u metrou po 50 kn
pogledat ću i u mulleru i u kiki, ali bojim se da je tamo jako skup, ali nikad se ne zna
Ja ću ti mooooožda do Ikee do kraja mjeseca, pa ti javim ako te bude zanimalo da ti uzmem tamo.
U Bio&Bio dućanima ima mužar :)
A sad ja s pitanjem :) !
Gdje ste kupili ili ćete kupiti kupaće gaćice za curice (4 god.) ?
Imam poklon bon za City Centar 1 pa ne znam gdje bih to tamo tražila.
Zna netko :) ?
U Bio&Bio to vjerojatno nije mužar nego suribachi.
Kupaće gaćice u CC1 - u Turbo Limaču, u C&A, u Okaidi, u Iani.
gdje kupiti pastele trebam debele i tanke, za nekoliko djece, a da su povoljne cijene? Inace u turbo limacu imaju neke jako jeftine bojanke 10kn za manju djecu, ako nekog zanima.
Mima, hvala na pomoći za kupovinu kupaćih gaćica :) !
A suribachi (znam ja da je to suribachi ;) ), kaj to nije samo japanski naziv za mužar?
Jedino kaj je "nagrešpan" iznutra, a mužar je gladak, jel tak :) ?
@Teica, molim, ali ovo je bilo nabrajanje napamet.
Danas sam obišla navedene dućane u potrazi za kupaćim gaćicama, i osim u TL-u nema nigdje ništa, a u TL-u uopće nema brojeva.
Dakle - gdje kupiti kupaće gaćice, pitam se i ja.
Što se tiče suribachija, on je narebran, pa zapravo "melje" sezam u gomashio. Kako bi se u tome ponašao bosiljak ?? Pojma nemam.
samo provjeri prije nego pokloniš set, jesu li svi dijelovi u komadu, mi smo imali poklon bon i uzeli tamo set tanjura, a kad smo došli doma (znam mi smo krivi, trebali smo tamo provjeriti) i otvorili kutiju, vidjeli smo da je oko 50%posuđa razbijeno, a mi smo vrlo pažljivo baratali kutijom, tako da sam sigurna da su nam takvo prodali
zamijenili su nam set, ali uz krajnje bezobrazan nastup
gdje kupiti pečate za kekse? Onakve kakve je Ana (Ugarković) koristila u jednoj emisiji