A sad mi je jasnije - tip je član Nacionalnog povjerenstva za medicinsku oplodnju. Pa naravno, kockice se odmah slažu - slao šefu potporu :evil:
Printable View
A sad mi je jasnije - tip je član Nacionalnog povjerenstva za medicinsku oplodnju. Pa naravno, kockice se odmah slažu - slao šefu potporu :evil:
Ne samo da je psihijatar nego nam je i u nacionalnom povjerenstvu! What lucky bastards are we..
katastrofa.....gledala vijesti na novoj....vise trudnoca?????? LAZOV....o boze imal te....
Upravo je i HRT u dnevniku odvrtio prilog o prijenosnom frižideru punom žitnih sjemenki uronjenih u kocke leda s porukom I mi smo djeca ... smrznuto 12.500 (gle više nije 11.000) potpisani pošiljatelj je psihijatar Ivan Čelić (?) iz Hrv.kat.liječ.društva ( oni su u prosincu osnovali udrugu Cro vita)
... a svih ovih dana na HRTu uopće nisu izvijestili o Akciji s kuhanim jajima, ili o Plitvičkom kongresu ili o naporima MPO pacijenata da se javnosti objavi manipulacija sa statistikama, ali su čak, i to vrlo temeljito prikazali sadržaj otvorenog frižidera uz verbalni opis... :evil::evil::evil: ...puna mi je kapa svećenika i katoličkih dušebrižnika koji vode brigu o mojoj maternici :evil:
prvo hvala curama i svima koji su bili na Plitvicama, koji su ostavljali jaja po gradovima i gdje se stiglo ...
gledala sam ovo na novoj i potpuno sam ogorčena ... razmišljam da opet pišem ministru
Sorri, nisam vidjela da je andream već napisala....
...toliko sam uzrujana :evil:
nego... neka se ispušu, a onda ćemo mi opet navaliti s nekom briljantno organiziranom akcijom, ionako smo uvijek ispred njih... Poslije naše gerilke s jajima, ovo s frižiderom mi i nije nešto posve originalno ... gotovo kao da su nas kopirali
svejedno mi je muka... :evil:
Ajme pa ovo je sve gore od goreg...
Pa jel smo svi mi slijepi i nepismeni??? Pa na ovoj slici točno piše da bi uz isti broj ET danas imali 50 trudnoća više
To smo vjerojatno mi izmislili, strašno...
meni su ova rješenja loša... opet će bit različitih tumačenja, tupkanja u mraku, hodanja po rubu etičnosti, crnog tržišta, loših liječničkih procjena...
uh, meni nekako opet drago da su liječnici zaključili da nije baš sve tako sjajno kako ministar priča ( mali korak za čovječanstvo, velik za nas)
ivarice, hvala ti na svemu :klap:
A na akciju doticnog saveza sa friziderom sam se "ocitovala" na temi - Dnevnik HRT1. :aparatic:
sorry ako si se našla uvrijeđena, ali ja u obitelji imam novinara i on upravo ovako razmišlja...čak je igubio posao jer je odbio biti piskaralo.
znam što sam napisala i zašto ( i of kors, nisu svi novinari isti, ali ovakav propust napravit je nešto neoprostivo:-()
a na temu-Ivarica, demantij je korektan, ali moram pitat zašto smo stalno tako pristojni??
Fini na Plitvicama, fini na prosvjedima...inače sam za takvo ponašanje, ali u meni ovakve piz..... dižu tlak i mislim da kraj Milinovića ne bih pristojno prošla.
(uff, sad sam uzrujana pa zanemarite zadnju rečenicu).
Na žalost i dalje pretakanje iz šupljeg u prazno :evil:
ivarica, svaka ti čast, super si to napisala. Moj duboki:naklon:!
ma u biti sam mislila zašto ne napravimo neku halabuku, da nas se čuje...
ovako imam osjećaj da nas zapažaju samo istomišljenici tj. parovi koji su u svemu tome.
ostali kao da čuju samo Milinovića i njegove pulene.
npr, da smo onim jajima gađali banske dvore sigurno bismo završili u novinama, i u zatvoru ;)
ne razumijem
prvo ne razumijem mnozinu, meni se obracas zbog pristojnosti i od mene ocekujes zescu akciju?
otkud na meni veca odgovornost nego na tebi?
drugo ne razumijem ovo o medijima
pa nasa jaja su izasla u skoro svim mogucim medijima
kao i ova desetmjesecna broba protiv zakona
pa bas u medijima je i vodimo
val
pa radimo neku buku stalno
i stalno vas zovemo da se prikljucite
al rijetki se odazivaju
cure padaju s nogu od pravljenja halabuke, ali ih je jako malo i vec su jako jako jako umorne, ali budi sigurna, ne budu odustale
ne pomaze to sto se daju prijedlozi, a velika, jako velika vecina zapravo nije sama spremna uprijeti svoju snagu i nesto poduzeti iz ovih ili onih razloga (da ih sad opet ne nabrajamo jer ih svi vec jako dobro znamo)
svako od vas je slobodan predloziti i povuci bilo sto za sto misli da ce donjeti vece rezultate ili biti ucinkovitije
nemojte se uopce ustrucavati
svi koji podrzavamo cemo se ukljuciti i pomoci da se realizira
ma ne prozivam tebe, nikoga, samo govorim/pišem na glas...
tvoje pismo mi je OK i treba takvo biti. ali sam mislila da bismo, možda, trebali jače dreknuti/viknuti.
nekako imam osjećaj kao da nas drugi doživljavaju kao blage-ne znam kako se bolje izraziti.
možda je to samo zato što mi se čini kako Milinovićeve laži bljesnu i dobiju podršku, a naši pokušaji
kao da dobiju samo lagani aplauz. nije to kritika nama, već, možda baš, kako ksena kaže našem društvu.
vjerojatno...možda zbog indiferentnosti ljudi oko mene, posebno onih koji su bili ili jesu u sustavu MPO-a.
Vidim da je objavljena ispravka u Večernjem listu i da se predlažu ipak neke izmjene, a bar nešto dok ne padne zakon s ovom vladom (nadam se ili na Ustavnom sudu).
Zasto je Simunic dao krive podatke novinarima???
http://www.jutarnji.hr/traze-se-izmj...djece-/778336/
Zaboravila sam link :oops:
u vecernjem OPET diana glavina s iskrivljenim statistikama
ocito su joj dali brojeve uspjesnosti po klinikama
ali su opet zaboravili zbrojiti u proslu godinu trudnoce iz kriotransfera
pa koja laz
karmen i ja razmisljamo o pressici
uskoro cemo javiti
Ne sjecam se tocno na kojoj TV postaji, mislim da je bila NOVA je gostovao revni ministar zdravstva. Ako sam dobro zapamtila imao je obraza reci da nema 21 trudnoca vise nego prije novog zakona vec 40inesto i upravo mu je prije dva sata dojavljeno da su tamo ostvarene dvije nove trudnoce iz nove metode potpomognute oplodnje. Toliko sam bila uzrujana da nisam mogla slusati, potrazit cu link i staviti ga na forum ...
Place mi se, sram me je sto sam drzavljanin ove banane republike a bjesna sto placam porez :cry:
Evo i druge strane podataka
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvats...samo-osam.html
RODA izbačena s konferencije za tisak o MPO
Članice udruge RODA Ivana Zanze i Karmen Rivoseki Simić izbačene su s konferencije za medije Ministarstva zdravstva na kojoj će predstaviti statistike uspješnosti provedbe novog Zakona o medicinskoj oplodnji.
Zadnja 3 dana udruga RODA upozorava na iskrivljene statistike o uspješnosti primjene novog zakona koje predstavlja ministar, a ovaj događaj daje nam za pravo vjerovati da ministar neće lako odustati od provedbe svojih ideja na štetu građanki i građana s problemom neplodnosti. :o:?::o
:-o
Strava!!!!!:-o:-o:-o:evil:
Ovo je stvarno za ne vjerovati!!!!
strašno. koji primitivizam. smuči mi se kad vidim gdje u stvari živimo.
:-o
...pa da, tko vas je uopće zvao? remetit mir i trijumf...
:-x
Da li bi bilo korisno ukljuciti GONG: http://www.gong.hr/