mi idemo obavezno svake godine po dva-tri puta. T jako zanima sve vezsno zsa životinje, pogotovo ugrožene i ja sam mu prikazala zološki vrt ovako kako je Zdenka rekla i to mu je prihvastljivo. J je bitno samo da ih sve vidi, on vrišti od sreće kraj svakog kaveza.
bili smo prpredprošli vikend, zaman kad je zatoplilo i točno se kužilo da su se životinje uželjele sunca, sve su bile jako aktivne, fantastične. pola sata smo proveli u promatranju hranjenja tuljana.
vidjeli smo i hranjenje pirana.
na katu u tom paviljonu je i izložba o ugroženim životinjskim vrstama. i može se učlaniti u udrugu Medo brundo - članarina je 5 kn.
a najveće oduševljenje je izazvala beba tapir.
mene živo zanima kakva će biti nova nastamba za lavove, jer je postojeća stvarno otužna.
e da, super su mi i oni parkići unutar zoološkog, taman mm i ja malo odmorimo noge dok oni skaču i veru se.
može se provozati i čamcem , mislim da je cijena 10 kn po oisobi, plaća se na blagajni kad kupujete karte.
ja inače najviše volim zoo u proljeće, pogotovo u ptičjem djelu - lani je najfora bila čaplja na jajima u koju smo buljili pol sata i dečki su ju molili da im donese seku i patka sa kolonom pačića.