lcd ekran je u igri, titranja bas i nema jer je ugl nogomet na repertoaru, ajd pustit cu ga :) al moja djeca od rodjenja bas ne obracaju paznju na tv (valjda su tu na mene).
Printable View
lcd ekran je u igri, titranja bas i nema jer je ugl nogomet na repertoaru, ajd pustit cu ga :) al moja djeca od rodjenja bas ne obracaju paznju na tv (valjda su tu na mene).
Andro_gen molim vas da mi se javite u pp posto ja nmg slati privatne poruke?!
Zašto stavljaš dijete od četiri mjeseca pred tv?
Andro mozete li mi reci kada je Vasa beba pocela obracati paznju na Vas i Jel sada sve OK?
Tema je otvorena prije 7 godina, btw.
Učinilo mi se da piše 02.10.
Znam da je davno bilo ...ali slican problem imam sad s bebom...da li je s Vasom bebom, u konacnici, sve ok? Pedijatri, neuropedijatri tvrde da je kod nas OK ali meni se to jednostavno ne cini tako. I da, nije mi.prvo dijete. Unaprijed hvala.
Da li je sa Vasom bebom sada sve u redu? Ja zapravo imam slican problem, moj malac od 2,5 mjeseca nije pretjerano zainteresiran za igracke, zvecke, nas .. Uvjeravaju me da je mali, ali jako mi je cudno sto me na udaljenost od 20-30 cm posmatra , prati , smjeska se, guguce. A kada ga uzmem u narucje nesigurno okrece glavu lijevo desno, jos mu ni vratic nije cvrst i ne moze da me ufiksira , tj skrece pogled. Na zvecke takodje ne reagira , tj zastane ali ne okrece glavu u smjeru zvuka. Cesto se zagleda u plafon i smjeska se . Dakle, kontrolirali su mu i sluh a i vid , to je u redu. Kakvo ke vase iskustvo i da li je Vasa beba sada u redu?