Iskrene čestitke, uživajte u svakom trenutku :zaljubljen:.
Printable View
Iskrene čestitke, uživajte u svakom trenutku :zaljubljen:.
Čestititam :heart:
Čestitaaaam :-D!!!
Još jednom čestitke i puno sreće Shanti!
cestitke:heart:
Shanti, kako lijepo... :heart: Čestitam!
Ajme predivno :zaljubljen:
Čestitam!!!
Čestitam od :heart:! :-)
Čestitam od srca cijeloj obitelji!!!!:heart:
Cestitam Shanti na roditeljstvu!!!
Veeeelike čestitke :-D
Čestitam :heart:http://forum.roda.images/smilies/heart.gif
Čestitam od srca!
I nadam se da ću uskoro pročitati i priču, i o samom putu do vaše curice, i o prvom kontaktu (ako već negdje postoji, molim link).
:heart:
oh draga Shanti čestitke svima od srca i tom biću što je dobilo krasnu mamu.
Uživajte u svojoj sreći i sada vam želim da se u opuštenoj atmosferi desi braco ili seka
:-D :-D
:klap: :klap:
najlijepše čestitke!!!!!!!
Čestitaaam od :heart: na vašoj princezici!
Čini se da ipak sve dolazi na svoje i to i nas druge drži..
Ako budeš mogla i htjela, daj samo koju riječ kako je sve prošlo, nama koji žedno čekamo ovakve sretne svršetke..
Do tada, uživajte konačno u troje! :heart::heart::heart:
Shanti, čestitam od srca na princezi!
Ajme draga moja koja prekrasna vijest, plačem od sreće zbog Vas, divno, divno ma šta da kažem, divno i divno.
Draga moja od srca vam želim svu sreću ovog svijeta sa vašom malom princezom i uživajte skupa.
Jedva čekam priču
Shanti, konacno je i vasa prica dobila sretan kraj. :-D Jako mi je drago zbog vas. Zelim vam bezbroj sretnih trenutaka koje cete napokon dozivljavati kao potpuna obitelj... :zaljubljen:http://forum.roda.images/smilies/zaljubljen.gif
čestitam vam od srca!!! :heart::heart:
Čestitam od srca......ovo je nešto predivno:zaljubljen::heart:
čestitam od srca:-D:heart::-D
Čestitam od :heart:.
Čestitam!!!! :heart:
:heart::heart::heart::zaljubljen:
Od srca čestitam!
:-Devo ja vec vjecnost buljim u ovaj kvadrat i sve sto ti napisem mi zvuci kao klise i premalo !!! Rijecima ne mogu opisati koliko si me odusevila sa ovim!!!
MAMA cestitam ti od srca :zaljubljen::-D
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kako sam sretna :-D
Ljubim vas ljubim vas ljubiiiim vas!!!!!
Draga Shanti,čestitam od srca tebi i tvom suprugu,uživajte u sreći!!!!:-D
čestitam :heart:
ova vijest je nešto najlijepše što sam u zadnje vrijeme čula, naježila sam se i rasplakala od sreće:heart:
Predivna vijest, čestitam!:heart:
Draga moja Shanti,nema tih rijeci kojima mogu opisati moju srecu kada sam vidjela (tek sada) ovu temu!!! Davno je to bilo, ono sve na podforum PZ...ali uvijek si mi bila i ostala u srcu..i zato sada placem od srece za tebe!
Cestitam ti draga cestitam od svega svega srca! Zelim vam sve najnajnajlijepse u troje, draga mamice! Tebi i TM i vasoj curici veliki zagrljaj i pusica! Moralo je tako zavrsiti! Presretna sam za vas!
Čestitam od srca!
čestitke od srca!
i lijepo molim bar malp detalja!
draaagaaaa! pa čestitam! divno, divno! predivno! sretna sam zbog vas! ljubi svoju curicu, mama!
draga mama Shanti, čestitam ti od srca!!!!! :):):)
prekrasno,čestitke tebi i TM...:zaljubljen:
čestitam :heart:
Nisam se na Rodu javljala "sto godina", čak sam i pass zaboravila (morala sam ga obnoviti). Danas kad sam pročitala tvoju vijest jaaaako sam se obradovala.
Jednom sam pročitala tvoje priče na blogu i zapamtila sličicu ove "divlje" curice s prekrasnim smješkom, sve me to jako dojmilo (mislim da smo si jednom slale i pp).
Od srca ti čestitam, zaslužila si svaki trenutak koji ćeš provesti sa svojom djevojčicom. Ljubi je, grli je...... i uživajte!
Cestitam od srca!!!
Tacno znam kako se divno osjecas ;)
Veoma mi je drago zbog tebe!:-D